Megverték Varga Viktort!
2012. július 05. 21:53
Na, megint egy hülye, aki szerepelt a tévében, és emiatt felsőbbrendűnek hiszi magát.
2012. július 05. 21:55
Ego meg van de nem érdemelte meg.Ezcsak az ő állitása lehet hogy a pasas máshogy mesélné el a sztorit.Kinézem vikrotobol h bajkeverő de amugy nagyon birom a zenéjét!
2012. július 05. 22:10
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
Istenem. Az emberi hülyeség...páratlan! Félmeztelenül bulizunk, persze, mivel sztárok vagyunk, visszapofázunk a tulajnak, mivel sztárok vagyunk, és elcsodálkozunk ha a biztonságiak leütnek. Mivel sztárok vagyunk. Zseniális.
Nem azt mondom, hogy ez a helyes módszer volt, de valahol jogos.
"mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott." nahát ezen meg a fb-s poszton naaagyon jót nevettem. Gratulálok!
Nem azt mondom, hogy ez a helyes módszer volt, de valahol jogos.
"mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott." nahát ezen meg a fb-s poszton naaagyon jót nevettem. Gratulálok!
2012. július 05. 22:12
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Az széép..
Budapest..
2012. július 05. 22:12
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Biztos így történt? Meg ő néz ki jól a lófejével? Azért mert a pénze, hírneve miatt le állnak vele a csinos lányok, még nem jó pasi. Mindig is irritált. Egora már nem kell gyurnia.
2012. július 05. 22:13
Legközelebb ne iszogasson annyit, vagy igyon otthon.
2012. július 05. 22:33
:/ hát végülis izlésnek is van határa. mármint a pólós...
2012. július 05. 22:37
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ne Pestet szidja, hanem a barom embereket... De ha ő is leállt kötekedni akkor inkább meg se szólaljon. Ez nem értem, hogyha a hely főnöke megy hozzá személyesen, hogy öltözzön fel akkor nem kellene vele szembeszállni. Ahogy az egyik ismerősöm szokta mondani: hát ilyen a popszakma.
2012. július 05. 22:40
|
|
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline
|
Ezen mennyit röhögtem: " A barátaimnak kellett lefogniuk nehogy nekimenjek!"
szánalmas Amugy meg engem is idegesitene és zavarna hogy ha egy félmeztelen buzi táncolna a báromban!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: