Az énekest egy belvárosi szórakozóhelyen vágták pofán olyan szinten, hogy a szája is felrepedt. Állítólag Viktor meztelen felsőteste verte ki a biztosítékot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megverték Varga Viktort!
2012. július 05. 21:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Na most akkor pofont kapott vagy öklöst?
Evvel a felsőtestel én sem villognék nyilvánosan
"Viktor szerint azért történhetett ez meg, mert egyszerűen túl sok a prűd és irigy ember, állítása szerint a támadójának mindössze azért ütötte le, mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott."
Ez egy ökör - ezért az idióta kijelentésért még 3 maflás jár neki
Evvel a felsőtestel én sem villognék nyilvánosan
"Viktor szerint azért történhetett ez meg, mert egyszerűen túl sok a prűd és irigy ember, állítása szerint a támadójának mindössze azért ütötte le, mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott."
Ez egy ökör - ezért az idióta kijelentésért még 3 maflás jár neki
1 felhasználónak tetszik:
Bogi34
2012. július 05. 21:20
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
"azért ütötte le, mert túl jól néz ki"
Régebben bírtam a csávót,de elég nagy arca lett.Én nem sajnálom,ő provokálta ki.
2012. július 05. 21:31
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon megutáltam ezt az embert.selena_taylor_fan egyetértek veled!
Bogi34
2012. július 05. 21:32
Úristen!
Ez nagyon csúnya!! Sajnálom Viktort! Gyógyulást!
2012. július 05. 21:36
Nem inkább pofon vágták?
Amúgy egója az van, szerintem messze van ő attól hogy jól nézzen ki. Meg mondjuk ha nem szól vissza hanem magára vesz valamit, akkor megúszta volna, habár azt sem tartom intelligens megoldásnak hogy azért mert valaki nem tetszik, elkezdjük ütni.
Amúgy egója az van, szerintem messze van ő attól hogy jól nézzen ki. Meg mondjuk ha nem szól vissza hanem magára vesz valamit, akkor megúszta volna, habár azt sem tartom intelligens megoldásnak hogy azért mert valaki nem tetszik, elkezdjük ütni.
Chocolate Sunset
2012. július 05. 21:40
Szerintem meg szimplán azért kapott, mert pusztítja a magyar zene megítélését a tinglitangli dalocskáival. Elismerem, én is adnék neki egy párat, főleg most, hogy "túl jól néz ki", kicsit még díszíteni kéne a pofikáját
Na és persze, hogy csak azért nem ütött vissza, mert lefogták...
2012. július 05. 21:46
Amúgyis utálom ezt a csókát, de ez a beszólás "Viktor szerint azért történhetett ez meg, mert egyszerűen túl sok a prűd és irigy ember, állítása szerint a támadója mindössze azért ütötte le, mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott" nálam kiütötte a biztosítékot.. WTF?!XDD
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.