Starity

Beperelték a Foxot a Glee miatt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 05. 23:18 #21
principessa1121
principessa1121
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 187
Csatolások: 339
Azonosító: 61185
@mse90 Elég nagy probléma, ha komolyan így gondolod. Mi az, hogy a pasi változtasson nevet, és lépjünk tovább? Miért is? Milyen alapon lenne előjoga a csatornának a névre, amikor a vállalkozás jóval korábban létezett, ráadásul súlyos összegekkel levédték a nevet? Pont az a baj, hogy a "nép" úgy gondolja, annál van az előny, aki ismertebb, mert nyilván a Glee-t sokan nézni szeretnék, az meg édesmindegy nekik, hogy egy számukra ismeretlen üzletember hogy oldja meg a gondját. Legfeljebb fizessenek neki valami szép összeget, oszt jónapot. Csakhogy a jog nem így működik - legalábbis remélhetőleg.

Egyébként pedig komolyan, meddig tart egy szülőnek utánanézni, hogy miért is rajong pontosan a csemetéje? Legalább akkor, ha szülinapi partit szervez. Mivel kb. a 6-18 éves korosztály lehet érintett, az ő szüleiknek már illene tudni ilyen szinten információkat keresni a neten. Arról nem is beszélve, hogy ki az, aki szerint reális, hogy egy tévéshow szereplői szülinapi partikon lépnek fel?

Nyilván nehéz helyzet, senki sem számított erre, de biztosan nem az a megoldás, hogy átlépünk az egyes emberen, és el van intézve. Talán pont a nyilvánosság lehet a kulcs, minél többen tudnak a különbségről, annál kisebb a keveredés valószínűsége.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Lizania, Black Hearth2
2012. július 05. 23:50 #22
- törölt felhasználó -    
NEEEEE!!! Ha ez miatt nem lesz Glee ,én öngyi leszek :/ Eskü ...elküldöm nekik vidibe XD megzsarolom őket.....nem érdekel az idióta pere a GLEE a legjobb ,és neki kell nyerni a pert biggrin.gif WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE IDEGESÍT ... .... -.-"
2012. július 05. 23:51 #23
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (principessa1121 @ 2012.07.05. 23:18)
@mse90 Elég nagy probléma, ha komolyan így gondolod. Mi az, hogy a pasi változtasson nevet, és lépjünk tovább? Miért is? Milyen alapon lenne előjoga a csatornának a névre, amikor a vállalkozás jóval korábban létezett, ráadásul súlyos összegekkel levédték a nevet? Pont az a baj, hogy a "nép" úgy gondolja, annál van az előny, aki ismertebb, mert nyilván a Glee-t sokan nézni szeretnék, az meg édesmindegy nekik, hogy egy számukra ismeretlen üzletember hogy oldja meg a gondját. Legfeljebb fizessenek neki valami szép összeget, oszt jónapot. Csakhogy a jog nem így működik - legalábbis remélhetőleg. 

Egyébként pedig komolyan, meddig tart egy szülőnek utánanézni, hogy miért is rajong pontosan a csemetéje? Legalább akkor, ha szülinapi partit szervez. Mivel kb. a 6-18 éves korosztály lehet érintett, az ő szüleiknek már illene tudni ilyen szinten információkat keresni a neten. Arról nem is beszélve, hogy ki az, aki szerint reális, hogy egy tévéshow szereplői szülinapi partikon lépnek fel? 

Nyilván nehéz helyzet, senki sem számított erre, de biztosan nem az a megoldás, hogy átlépünk az egyes emberen, és el van intézve. Talán pont a nyilvánosság lehet a kulcs, minél többen tudnak a különbségről, annál kisebb a keveredés valószínűsége.

...éés itt a pont. Mindent elmondtál amit kellett. Csak ezt értelmezniük is kellene a jómadaraknak akik ilyen baromságokat írkálnak ide. omg.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 05. 23:54 #24
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (GleeRolika @ 2012.07.05. 23:50)
NEE!!! Ha ez miatt nem lesz Glee ,én öngyi leszek :/ Eskü ...elküldöm nekik vidibe XD megzsarolom őket..nem érdekel az idióta pere a GLEE a legjobb ,és neki kell nyerni a pert biggrin.gif WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE IDEGESÍT ... .. -.-"

Mielőtt bármit is csinálsz ?? olvasd el a cikket mégegyszer. Nem mondtam, egy szóval sem írtam, senki nem mondta hogy vége lesz, csak az angoloknál nem lesz tévében. Nyugalom. 110.gif Az téged sehogy sem érint ha nem laksz az UK-ban. Be ccol. 110.gif
2012. július 06. 06:20 #25
- törölt felhasználó -    
Szerintem a készítők utána nézhettek volna,hogy le vane védve!
2012. július 06. 09:54 #26
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
BichGirl hát szerintem is!
2012. július 06. 10:08 #27
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Majd meglátjuk mi lesz... Nem értem egyeseknek miért fáj az ha valaki szereti ezt a sorozatot. Nem vagyunk egyformák, nem ugyan olyan az ízlésünk. Egy csomó olyan sorozat van, ami már dög unalom...

Aki kritizálja a Glee-t az látott már egyetlen egy részt is belőle? Beismerem vannak olyan epizódok amik unalmasak, de amúgy nagyon jó sorozat! Sok tanulság van benne, amit most nem fogok részletezni. pardon.gif
2012. július 06. 10:39 #28
- törölt felhasználó -    
Azt értem ,de akkor csökkenni fog a népszerűsége sad.gif
2012. július 06. 10:41 #29
- törölt felhasználó -    
Látom hogy valakinek még a szövegértés sem megy... Csak Angliában szüntetik be... Ha beszüntetik. dry.gif
2012. július 06. 11:39 #30
- törölt felhasználó -    
hát teljesen jogos a felháborodása, igaza van
2012. július 06. 12:19 #31
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
én inkább arra vagyok kíváncsi hogy mikor adják már magyarországon a második évadot tongue.gif
2012. július 06. 15:36 #32
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (GleeRolika @ 2012.07.06. 10:39)
Azt értem ,de akkor csökkenni fog a népszerűsége sad.gif

És? Amerikában csak az amerikai számok számítanak, csak az ottani nézettség számít, az már évek óta esik lefelé és még sem kaszálják el. Hidd el nekem, hogy az angol műsor levétele nem fog keresztbe tenni a sorozatnak. Amerikában eddig sem érdekelt senkit hogy más országokban kinek a sorozatát meg milyen nézettséggel nézik. _nevet.gif
2012. július 13. 19:26 #33
Victoria9723
Victoria9723
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Azonosító: 165114
Imádom a Glee-t (L)
2012. július 21. 01:48 #34
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (principessa1121 @ 2012.07.05. 23:18)

Ez mind szép és jó, de itt már megtörtént a baj. Ismétlem, attól, hogy a csatornák leveszik a sorozatot a műsorokról, a hapsinak továbbra is meg fog gyűlni a baja ezzel az egésszel. Jog ide vagy oda, ez a nagy büdös helyzet; ha meg akarja szüntetni a problematikát, nevet kell változtatnia.
Az egyetlen reális megoldás a FOX részéről tehát a kárpótlás. Más kérdés, hogy ők meg cs***nek ezzel foglalkozni.
Lehet paradicsommal dobálni engem, nem zavar, amúgy hidegnél is fagyosabbban hagy a Glee és én lennék a legboldogabb ha ennek az ügynek komolyabb következményei is leledznének, de mivel ez nem fog megtörténni én maradok a realitás talaján.
2012. július 25. 23:14 #35
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Tényleg jogos. Igaz, sosem néztem a Glee-t.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!