Hol tartanak ma a High School Musical sztárjai?
2012. július 11. 16:49
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Olyan furcsa.Kisebb koromban megbolondultam ezért a filmért,most meg...Semmi. Csak Zac az akit még mindig szeretek...Elég jó volt ezt így újra vissza olvasni...Jó cikk lett
2012. július 11. 17:52
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Corbint és Lucast átkereszteltük "a többiek"-éé !! XD xD
Am hol van Monique Coleman! Nem mintha hiányoznaa hihi !
2012. július 11. 19:01
én innen csak Ashleyre voltam kiváncsi , mert őt a Zack & Codyól ismerem , a High School Musical es szerepe nem tetszik , bár a Sharpey csillogó kalandja elég jó
2012. július 11. 19:04
Én kisebb koromban imádtam ezt a filmet
. Örülök hogy mindenki megtalálta a helyét, csak így tovább
2012. július 11. 23:08
Hát igen.. 9 évesen én is szerettem
Mindig is a gonosz Sharpay volt a legnagyobb kedvencem, és lámlám azóta is imáádom Ashley Tisdalet
Aranyos kis csapat volt ez
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: