Hol tartanak ma a High School Musical sztárjai?
2012. július 05. 21:49
Tényleg nagyon gyorsan telik az idő. Tisztán emlékszek arra, amikor a barátnőmmel megnéztük az első részt. Mennyire vártuk,és mindig a filmet játszottuk el, énekeltük a dalokat. Most meg már visszagondolni hogy 6 éve volt. Jézusom. Azért mindenki tényleg elég sokra vitte azóta és teljesen levetkőzték a szerepüket, megmutatták az igazi tehetségüket. Nessa miatt megfogom nézni újra, mert már olyan rég láttam.
Gratulálok a cikkhez, nagyon jó lett!
2012. július 05. 21:56
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Venassánál kihagyták a High School Rock című filmet. Amúgy nekem tetszettek a filmjei, amit láttam. Zac Megint 17-je és a Charlie St. Cloudja is jó volt, A szerencsecsillagot még nem láttam :/ Ashleynek szeretem a dalait. Lucas pedig nagyon jó a Switched At Birthban, egyik kedvenc karakter.
Corbin sosem érdekelt nagyon. És mi van azzal a csajjal, aki Gabriella barátnőjét játszotta?
2012. július 05. 22:08
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
milyen régen volt hogy az első rész láttam...:)am jó lett a cikk. 
Vannessa filmjei közül kedvencem a Beastly.
Vannessa filmjei közül kedvencem a Beastly.
2012. július 05. 22:27
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Most nem tudom miért van olyan érzésem mintha még csak tavaly láttam volna
már 6 év biztosan eltelt
2012. július 05. 22:51
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Janie: Monique Colemanre gondolsz? róla sajna nem találtam semmit :/ szerintem már nem színészkedik vagy nem tudom...
amúgy tök furcsa hogy már 6 év telt el... én mindig is imádtam a HSM-et. értelmesebb és minőségibb mint a mai Disney filmek.
amúgy tök furcsa hogy már 6 év telt el... én mindig is imádtam a HSM-et. értelmesebb és minőségibb mint a mai Disney filmek.
2012. július 06. 00:50
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Lucasnál kimaradt, hogy megalapította a saját ügynökségét, és mostanában mutatták be első filmjét, amit ő rendezett, de nem egész estés még.
Egyébként jó volt az ötlet, viszont sok a szépítés, közel sem volt olyan sikeres Vanessa és Ashley albuma, sőt, V több filmjét is bukásnak könyvelték el.
2012. július 06. 02:03
Istenem hogy repül az idő... 6 éve volt
De imádtam kiskamasz koromban.
2012. július 06. 08:37
Nagyon szerettem ennek a filmnek mindhárom részét. Örülök neki, hogy mindannyian sikeresek. Nekem Ashley volt a kedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: