VV Kinga új füleket kapott
2012. július 05. 20:18
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Én tökre megértem őt!! barátnőmnek is elállóak a fülei, még jobban mint neki, és mit ne mondjak nagyon szenved tőle..
Szerintem az ilyen plasztikai műtétek még bele férnek.
Szerintem az ilyen plasztikai műtétek még bele férnek.
2012. július 05. 20:46
szerintem ezen a képen nem a legszebb de biztos jobban ál neki
2012. július 05. 21:15
Meg tudom érteni.Biztos sokat csúfolták régebben a füle miatt..
2012. július 05. 21:45
jajj O_O a fülei jók meg minden de az arca... rémes (ha már annyi műtéte volt az arcán is javíthatna)
2012. július 05. 23:01
|
|
PiciiNuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179352 offline
|
Istenem idegesítő !!! Amúgymeg midig kontyba hordta a haját !!! Ez a kép meg komolyan, hogy engedheti meg, hogy ilyen képet rakjanak ki róla !!!!! fujj !!! O.o
2012. július 05. 23:11
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
én nem látok különbséget :|
2012. július 06. 02:00
Nem látjátok a különbséget?
Az kemény...! Tény, hogy nem sokat változott, de már kevésbé áll el szerintem. Mondjuk az is bezavar, hogy a műtét utáni kép nem teljesen szemből készült.
Amúgy:
Ez a nő egy szánalom. Mindenkinek vannak szépséghibái, mégsem áll le mindenki plasztikáztatni, meg hasonlók... ÉLD AZ ÉLETED, és ne az elálló füled legyen a legnagyobb problémád! Gondolj bele, Afrikában az emberek éheznek, szomjaznak, családok szakadnak szét, máshol meg háború van! Örülj neki, hogy te még a füled is meg tudod műttetni, ha ahhoz van kedved...
Amúgy:
Ez a nő egy szánalom. Mindenkinek vannak szépséghibái, mégsem áll le mindenki plasztikáztatni, meg hasonlók... ÉLD AZ ÉLETED, és ne az elálló füled legyen a legnagyobb problémád! Gondolj bele, Afrikában az emberek éheznek, szomjaznak, családok szakadnak szét, máshol meg háború van! Örülj neki, hogy te még a füled is meg tudod műttetni, ha ahhoz van kedved...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: