Máris rekordot döntött A csodálatos Pókember
2012. július 05. 12:06
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Kíváncsi vagyok rá, igaz kicsit furcsa lesz 3 Tobey Maguireos pókember után. A film ilyen nagy keresete köszönhető annak is hogy a Pókembert még az is ismeri aki nem olvas képregényt. Na de akkor is jön újra a barátságos és közkedvelt Pókember.
2012. július 05. 12:43
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Minden papírforma szerint alakult. Ha nem 3D-ben készült volna el, akkor lehúzhatták volna a rólót. Kb. 8 éve ígértek 3D-s Pókembert, de az előzőnél ez nem volt megvalósítható, így hát erre maradt.
2012. július 05. 13:19
Kíváncsi vagyok a filmre, de biztos furcsa lesz az új szereplőket látni a régiek helyett. De Emma miatt megnézem.
2012. július 05. 13:27
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én egyáltalán nem vagyok kíváncsi a filmre bár Pókember a kedvenc szuperhősöm és imádom mind a három filmet de ezekkel a színészekkel egyáltalán nem érdekel mert még ha jó színészek is akkor is borzalmas lesz
2012. július 05. 13:35
Szerintem tök hülyeség. Miért nem csináltak akkor már pókember 5-öt. Nem is az eredeti szereplő játssza -.-"
2012. július 05. 13:36
Nemcsodálom biztos jó lehet. Én is biztos megfogom nézni a mozikban.
2012. július 05. 14:51
Én személy szerint nagyon várom mert nagy rajongó vagyok. 
És azoknak akik negatív kommentekkel "kedveskednek" nekünk: Ha nem érdekel titeket ez a téma, akkor ne szóljatok hozzá, ne olvassátok el a cikket. Sok rajongó van, akit igenis izgat ez a dolog. Köszönöm.
És azoknak akik negatív kommentekkel "kedveskednek" nekünk: Ha nem érdekel titeket ez a téma, akkor ne szóljatok hozzá, ne olvassátok el a cikket. Sok rajongó van, akit igenis izgat ez a dolog. Köszönöm.
2012. július 05. 15:13
Élek-halok a Marvel filmekért. Már nagyon várom a magyar bemutatót ^^ Szerintem Andrew sokkal jobban hasonlít a képregénybeli pókemberre. Meg a 2003-as Pókember animációs sorozatban is Peter inkább rá hasonlít, mint Tobey-ra.
2012. július 05. 15:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Most olvasom hogy a stúdió akarja a két másik filmet a trilógiából, 2 éven belül. Nem lesz ez kicsit ... zsúfolt? Ne dobáljuk már halomra a részeket könyörgöm.
1 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset
2012. július 05. 16:59
Idézet (ophely88 @ 2012.07.05. 15:54)
Most olvasom hogy a stúdió akarja a két másik filmet a trilógiából, 2 éven belül. Nem lesz ez kicsit ... zsúfolt? Ne dobáljuk már halomra a részeket könyörgöm. 
Meg az sem ártana, ha Andrew-nak lenne ideje közben egyéb filmekben is szerepelni.
ophely88
2012. július 05. 17:19
Nem meglepő. Ugyan még nem láttam, de biztos nagyon jó, és meg is nézem majd.^^
2012. július 05. 17:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.05. 16:59)
Meg az sem ártana, ha Andrew-nak lenne ideje közben egyéb filmekben is szerepelni.
Teszek arra hogy más színészeknek hogy felel meg a forgatás, még Emma sem érdekel de azért harapni tudok ha a jó színészeket lefoglalják ennyire. Hagyják már ezt az embert lélegezni. Nehogy már semmit ne csináljon a filmek közt, akkor várunk és évente egy kommersz filmet kapsz. Ne. Ne merészeljék.
Chocolate Sunset
2012. július 05. 18:48
meg szeretném majd nézni valamikor 
kár, hogy nem Andrew játsza a főhős szerepét, mert szerintem nagyon jó lett vona rá, és már meg is lehetett szokni, hogy ő alakítja pókembert
azért nagyon jó színészek alakítanak benne
örülök neki
kár, hogy nem Andrew játsza a főhős szerepét, mert szerintem nagyon jó lett vona rá, és már meg is lehetett szokni, hogy ő alakítja pókembert
azért nagyon jó színészek alakítanak benne
2012. július 06. 10:48
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Én is meg szeretném nézni. Sosem volt kedvencem a pókember de ez most érdekel:)
2012. július 07. 12:39
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Feltétlenül meg kell néznem!!!!!!!Láttam egy 4 perces előzetest(igaz angolul) de már akkor megtetszett!!Már naon várom h megnézhessem!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.