Máris rekordot döntött A csodálatos Pókember
2012. július 05. 07:28
Kíváncsi vagyok,hogy itt milyen nagy rekordot fog dönteni.
2012. július 05. 07:53
BenceWTF: Ha nem érdekel, akkor nem kell hozzászólást írni!
Amúgy az, hogy mindegyik cikkhez ugyanezt írod, csak magadat égeted.
Engem nagyon érdekel kíváncsi vagyok rá, biztos jó lesz
Engem nagyon érdekel kíváncsi vagyok rá, biztos jó lesz
2012. július 05. 09:58
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Engem érdekelne ez a feldolgozás is, én láttam a Tobby féle Pókembert, de nem néztem meg sokszor, sose voltam oda ezért a szuperhősös cuccért, de mostanában a Bosszúállók óta egyre jobban tetszenek az ilyen filmet.
Szóval ha lesz rá alkalmam megnézem. (remélem)
2012. július 05. 10:36
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Én mindig is szerettem Spidey-t.na jó tény Andrew nállam nem ér fel soha Tobey-val.De attól még lehet jó,sőt. 
Tuti mmeg fogom nézni,bár a miattanem fogok elmászni a mozikba mint anno májusban a Bosszúállókra
Tuti mmeg fogom nézni,bár a miattanem fogok elmászni a mozikba mint anno májusban a Bosszúállókra
2012. július 05. 10:50
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Majd megnézem.
2012. július 05. 11:28
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok rá,hogy Andrew hogy fog szerepelni.A 2002-es Pókember tetszett bár nem lett a kedvenc és remélem,hogy ez majd teljesen el nyeri a tetszésemet mert imádom Emmát és Andrew-t.
2012. július 05. 11:37
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már, annyira szívesen megnézném. Már nagyon várom ,hogy láthassam.Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: