A Marvel képregények filmváltozatai óriási népszerűségnek örvendenek a mozikban, hiszen májusban a Bosszúállók döntögették a bevételi rekordokat, most pedig A csodálatos Pókember indult hódító útjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Máris rekordot döntött A csodálatos Pókember
2012. július 04. 21:48
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
na fene jó sok pénz befolyt
2012. július 04. 21:54
Már várom a filmet nagyon 
Tuti jó lesz
Andrew pedig nagyon helyes
Tuti jó lesz
Andrew pedig nagyon helyes
2012. július 04. 21:59
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Lehet, hogy meg kéne nézni, ha lesz hozzá felirat
2012. július 04. 22:01
Izgalmasnak ígérkezik... Tervbe van véve, hogy megnézem a Bosszúállókat, hát azt hiszem, ideje lesz ezt is felírnom a listámra.
2012. július 04. 22:03
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ebből akartam írni cikket. De jó hogy nem írtam meg. Úgy látom hogy itt csak a keddi premierről vannak adatok. Adjuk hozzá a befolyt összeghez hogy a japánoknél és a kínaiaknál is rekordot döntött a múlt hét végén. Így még több.
És a kritikusok szerint jobb mint az eredeti film, amit nem tudok elképzelni de azt mondják hogy Andrew alakítása annyira nagyszerű hogy ő a legjobb Pókmeber ever.
Én ma néztem éppen hogy csak szinkronosan lesz a mozikban, úgy pedig nem nézem ám meg.
Én ma néztem éppen hogy csak szinkronosan lesz a mozikban, úgy pedig nem nézem ám meg.
1 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset
2012. július 04. 22:08
Én már nagyon kíváncsi vagyok a filmre de csak Andrew Garfield miatt.
2012. július 04. 22:10
Idézet (ophely88 @ 2012.07.04. 22:03)
Ebből akartam írni cikket. De jó hogy nem írtam meg. Úgy látom hogy itt csak a keddi premierről vannak adatok. Adjuk hozzá a befolyt összeghez hogy a japánoknél és a kínaiaknál is rekordot döntött a múlt hét végén. Így még több.
És a kritikusok szerint jobb mint az eredeti film, amit nem tudok elképzelni de azt mondják hogy Andrew alakítása annyira nagyszerű hogy ő a legjobb Pókmeber ever.
Az amcsi Yahoo szerint csak az USA létezik, de az amerikai hírportálok egyébként is az Észak-amerikai bevételekből csinálnak nagy ügyet, a nemzetközit le se...
Andrew-t meg annyira bírom, hogy tőlem megvadult hintalovat is alakíthat, akkor is megnézem.
ophely88
2012. július 04. 22:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.04. 22:10)
Az amcsi Yahoo szerint csak az USA létezik
Mint úgy általában ...
Deadline.com. Oda minden le van írva kisanyám, részletesen és jobb oldal, mint a yahoo.
Chocolate Sunset
2012. július 04. 22:20
Idézet (ophely88 @ 2012.07.04. 22:14)
Mint úgy általában ...
Deadline.com. Oda minden le van írva kisanyám, részletesen és jobb oldal, mint a yahoo.
Azt tudom hogy úgy alapból csak az amerikai market számít, a Deadline másról is beszámol. 
A cikkem az ACTÁról onnan van.
Nagyon kíváncsi leszek a hétvégi számokra, csak a Savages-t merték berakni mellé.
2012. július 04. 22:21
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.04. 22:20)
A cikkem az ACTÁról onnan van.
Nagyon kíváncsi leszek a hétvégi számokra, csak a Savages-t merték berakni mellé.
A Savagesnek nincs esélye a Pókemberrel szemben, szerintem. A Pókemeber kommersz film, a Savages kevésbé.
Chocolate Sunset
2012. július 04. 23:00
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Alapból "hardcore" Pókember rajongó vagyok, imádtam sőt imádom mind a három filmet, Tobey hatalmasat alakított bennük. Andrew-t nagyot szeretem, a szívem csücske a Never Let Me Go óta, de valahogy képtelen vagyok elképzelni őt, mint Pókember, nekem túl angol a gyerek. Bár, amilyen jó színész, még azt is kinézem belőle, hogy ütős kis film lesz ez. Kiváncsian várom a végeredményt.
Egyébként, hogy a cikkhez is hozzászóljak egy kicsit: szerintem az első nap adataiból nem igazán lehet következtetni. Természetes, hogy az emberek kiváncsiak rá, hiszen a trilógiát is rengeteg szerették. Szívesebben adok a kritikusok véleményére.
Egyébként, hogy a cikkhez is hozzászóljak egy kicsit: szerintem az első nap adataiból nem igazán lehet következtetni. Természetes, hogy az emberek kiváncsiak rá, hiszen a trilógiát is rengeteg szerették. Szívesebben adok a kritikusok véleményére.
ophely88
2012. július 04. 23:16
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Nikaaa @ 2012.07.04. 23:00)
Alapból "hardcore" Pókember rajongó vagyok, imádtam sőt imádom mind a három filmet, Tobey hatalmasat alakított bennük. Andrew-t nagyot szeretem, a szívem csücske a Never Let Me Go óta, de valahogy képtelen vagyok elképzelni őt, mint Pókember, nekem túl angol a gyerek. Bár, amilyen jó színész, még azt is kinézem belőle, hogy ütős kis film lesz ez. Kiváncsian várom a végeredményt.
Andrew Los Angelesben született, amerikai-brit állampolgár, amerikai akcentusa is van, nem a legjobb de van. Nem lenne ő túl angol a feladathoz. Alkatra nem megfelelő, egyszerűen nem a szuperhős típus, kinézetre is megfelel nekik, máskülönben nem válogatták volna be, nekem elhiheted. Andrewnak nem is áll jól ez a fajta film, független vagy kevésbé kommersz filmekben kellene szerepelnie.
A kritikusoknak pedig nagyon bejön és az embereknek is. A Deadline szerint annyi a kereslet a filmre hogy plusz vetítéseket kell szervezni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.