A tíz legrosszabb rajongói tetoválás
2012. július 04. 11:54
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nekem tetszenek a tetkók én is akarok majd egyet de azért aggyal kéne átgondolni, mit is varratunk magunkra!
2012. július 04. 12:00
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
a tetoválás nem rossz dolog, csak meg kell gondolni, hogy mit varratunk magunkra. a Drakesen vagyok a leginkább kiakadva, de mindegyik borzasztó. a Nicki Minajos meg olyan, mintha a popóján lenne az illetőnek...
ha választani kellene, hogy melyik nem is olyan rossza, akkor a Britneysre szavaznék
ha választani kellene, hogy melyik nem is olyan rossza, akkor a Britneysre szavaznék
2012. július 04. 12:00
te jó uramisten. hát ez egyszerűen katasztrófa.... erre nemtudok mit mondani...
2012. július 04. 12:06
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Szerintem nem kell másnak a fejét, vagy bármijét magunkra tetováltatni. Persze, én is szeretnék, de sztároktól max dalszöveget, vagy egy olyan mondatot, ami tetszik, és ők mondták.
2012. július 04. 12:07
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Imádom a tetoválásokat, de azért ezek elég "különösek". Mondjuk azok a tetkók a jók, amiknek jelentésük van az illetőnek..hát nem tudom
amúgy a Nicki-s, meg a Britney-s szerintem kifejezetten jó lett, azok tetszenek.
Amúgy Drake elég durván reagált arra a tetkóra, nemcsak a csajra haragudott, hanem a "tetoválóművészre" is
Érthető.
Amúgy Drake elég durván reagált arra a tetkóra, nemcsak a csajra haragudott, hanem a "tetoválóművészre" is
2012. július 04. 12:10
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
omg mik vannak...
vannak ezerszer szebb és jobb tetkók is
vannak ezerszer szebb és jobb tetkók is
2012. július 04. 12:12
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A Twiligtos és a Britneys szerintem jó lett,de akkor sem komplettek ezek az emberek.A leghülyébb szerintem az,aki Drake nevét tetováltatta a homlokára.És mi lesz akkor,ha elmúlik ez a (finoman zólva) túlzásba vitt rajongása?Szerintem ez már beteges.Normális ember ilyet nem csinál.Jó,most lehet,hogy szép,de el tudjátok képzelni hogy fog kinézni idősebb korában.A tetoválás egy bizonyos határig szép és jó is,de ha valaki túlzásba viszi és agyontetováltattja magát,akkor viszont már inkább taszító.
2012. július 04. 12:16
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ezt nem hiszem el! Jó én is nagyon szeretem James Francot vagy Francois Arnaud-ot, de azért ennyire nem vagyok elvetemült, hogy a testemre ilyen firkálmányokat varrassak! Azt kétlem, hogy a rajongásom irántuk változni fog, mert ezt a két srácot már végérvényesen megszerettem és ezen nehéz lenne változtatni. Persze hordok karkötőket, van egy Heath Ledgeres is, de ez a maximum! Ami, gyakorlatilag levehető! 
Ha tetkó készíttetésére adnám a fejem, akkor is valamilyen szolid motívumot választanék. Nem olyat, ami betakarja az egész hátamat! -.- Ez undorító!
Ha tetkó készíttetésére adnám a fejem, akkor is valamilyen szolid motívumot választanék. Nem olyat, ami betakarja az egész hátamat! -.- Ez undorító!
2012. július 04. 12:22
az a pattinsonos nagyon el lett "varrva".ezért még pénzt is sajnáltam volna kiadni
2012. július 04. 12:24
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Nekem egyáltalán nem tetszik a nagy tetkó, szerintem őrültség másnak az arcképét akárhová varratni. Nagy részük akik ezeket bevállalta szerintem bele sem gondolt, hogy mi lehet később a bőrével, jaj!
Egyedül a szájtetkós lányoknak "örülök", mert az egy idő után le tud kopni, de a többi..
Egyedül a szájtetkós lányoknak "örülök", mert az egy idő után le tud kopni, de a többi..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: