A tíz legrosszabb rajongói tetoválás
2012. július 05. 21:27
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én sose tetováltatnám magamra a kedvencemet ..és ezek közül sok nem is hasonlít ...
2012. július 05. 23:10
|
|
PiciiNuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179352 offline
|
Jesszus én sosem tennék ilyet !!!!
2012. július 06. 10:18
Ezek az emberek eléggé elvetemültek...
Ő testük azt csinálnak vele amit csak akarnak.
(Én soha nem varratnám fel egyik kedvencemet sem a testemre..)
Ő testük azt csinálnak vele amit csak akarnak.
(Én soha nem varratnám fel egyik kedvencemet sem a testemre..)
2012. július 06. 11:05
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Ezek nagyon durvák. Az első twilightos még úgyahogy jó is lett
2012. július 06. 11:10
|
|
Adryn Vassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 171882 offline
|
huuú ilyen hülyéket
2012. július 06. 12:11
Akkora hülyeség tetoválást csináltatni. Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni Minaj egy öregember ráncos bőrén....
2012. július 06. 14:30
Szépek azt el is ismerem, de mondjuk a homlokomra én sem tetováltatnám rá, hogy Girl's Generation. Justin Bieber-es fazon a legjobb!
2012. július 06. 17:01
Mindegyik gusztustalan. Kíváncsi vagyok, hogy majd mikor elmúlik az ilyen nagy rajongásuk a sztár vagy a film iránt mit fognak csinálni.
2012. július 06. 17:07
Száj tetkó tök király**--**
A többi pedig nagyon ronda,ízléstelenOO"
A többi pedig nagyon ronda,ízléstelenOO"
2012. július 06. 18:12
|
|
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline
|
Hummm talán még a száj tetkó a legnormálisabb, de én nem válalnám be. Oké hogy rajonganak, imádják az énekesnőket/énekeseket, vagy éppen az adott filmet, de minek kell a homlokára, vagy az egész hátát teletetováltatni, úgy meg fogja bánni, hogy az valami hihetetlen. Oké ha annyira nagy az imádat, szerintem elfogadható egy kis portré a kedvencről,de ez már tényleg az a szint, hogy kiveri a biztosítékot. Másik megoldás valami kis tetkó!!
Nagyon szépek tudnak lenni, akár az adott előadó neve vagy egyik dalának a címe?!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: