Miley minél hamarabb szeretne gyerekeket!
2012. július 04. 11:11
20 éves még fiatal a gyerekhez viszont az se kell hogy túl öregen szüljön gyereket...várjon 23-25 éves koráig
2012. július 04. 11:15
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Ott van a tojáshéj a seggükön, főleg Mileynak. Nem rég még a csapodár életét élte, most meg hirtelen esküvő és gyerek? Szerintem ez felelőtlenség. Korai még. Lehet fiatal szülő úgy, hogy ha vár még 2-3 évet. Egy gyerek nem játék, hanem nagy felelősség, amivel ő még nem rendelkezik.
2012. július 04. 11:15
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
nem értem mire ez a nagy sietség, az eljegyzés, most meg már gyerek?! Miley úgy látszik Britney nyomdokaiba fog lépni..
már alig várom hogy 1-2 év múlva megjelenjen az első olyan cikk hogy válnak
2012. július 04. 11:18
Szerintem még kicsit foglalkozzon a karrierjével, aztán sok sikert nekik
2012. július 04. 11:18
Fiatal, de ha ő úgy gondolja fiatal anyuka akar lenni, akkor legyen az. Sok sikert neki mindenhez.
2012. július 04. 11:24
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Miért ne lehetne fiatalon anyuka?Ha ezt szeretnék,nyugodtan tegyék meg.
2012. július 04. 11:27
Nekem semmi bajom nincs azzal ha baát szeretne, de én félek, hogy ez még "korai" lesz.. Mi lesz ha az esküvő után x-y hónappal szétmennek?
2012. július 04. 11:31
Már ha majdnem három éve együtt vannak, nem az esküvő után fognak szétmenni. Miért sokkolja a rajongókat ez a hír? Miley is egy felnőtt nő már, meghozza a döntéseit, és ha ő ezt szeretné, akkor szerintem ezt tiszteletben kell tartani.
2012. július 04. 11:32
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Olyan fura hogy pont az a lány akar most anya lenni, akit kb 6 éve nagyon imádtam..
Tök fura így visszagondolni milyen fiatal volt! xd De sok sikert hozzá! Nem tudom miért de olyan érzéseim vannak hogy jönni fognak a cikkek hogy valamelyikük nem nemző képes... :S de reméljük nem így lesz!! ^^
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: