Miley minél hamarabb szeretne gyerekeket!
2012. július 05. 14:09
Nem tudják hogy mire válalkoznak de sok sikert nekik!
Ja mondjuk a dadus mejd minden munkát elvégez a gyereknevelésben!
Ja mondjuk a dadus mejd minden munkát elvégez a gyereknevelésben!
2012. július 05. 18:57
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Én nagyon-nagyon örülök Mileynak és Liamnek! Remélem így is lesz, ahogyan Miley mondta, Én eltudom képzelni anyukának. És szerintem egyáltalán nem sietik el a dolgokat, ha szeretik egymást, és boldogok miért ne?
2012. július 06. 11:07
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Nem gyors ez egy kicsit?? Ennek ellenére örülök neki!
2012. július 06. 13:51
|
|
Dorotthy98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 130158 offline
|
szerintem nem sietik el.szeretik egymást és boldogok.énis fiatal anyuka szeretnék lenni, és jelenleg nagyon féltékeny vagyok rá( de csak joindulatbol:P) remélem sikerül a baba minél hamarabb, és sok boldogságot kivánok nekik! miley egy példakép értékü nő!
<3
2012. július 06. 23:16
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
Sokan írták hogy elsijeti stb.
Nem nem sieti el.Csak a mai libáknak a szokása hogy 40-50 évesen szüljenek. Régen sem volt másképp 20 éves korára már volt minimum 1 gyereke és férje egy nőnek.Szerintem helyesek együtt és kívánok nekik sok sikert a jövőben és remélem jövőre teherbe esik Miley.
Nem nem sieti el.Csak a mai libáknak a szokása hogy 40-50 évesen szüljenek. Régen sem volt másképp 20 éves korára már volt minimum 1 gyereke és férje egy nőnek.Szerintem helyesek együtt és kívánok nekik sok sikert a jövőben és remélem jövőre teherbe esik Miley.
2012. július 07. 14:48
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Szerintem nem sietik ezt el...
Jobb most,mert sokkal később már veszélyes szülni...tudjátok,olyan 40 évesen.Na,azoknak gratulálok is.
De nekem kicsit ijesztő a hír,mert ez egy kicsit gyors volt.Nehéz felfogni.
Jobb most,mert sokkal később már veszélyes szülni...tudjátok,olyan 40 évesen.Na,azoknak gratulálok is.
De nekem kicsit ijesztő a hír,mert ez egy kicsit gyors volt.Nehéz felfogni.
2012. július 11. 20:36
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ha a házassághoz nem is, a szűlő szerepre még biztos fiatalok. Miley helyében én biztos megvárnám a 21-et úgy mégis, és utána vágnék bele a baba projektbe. A karrierjének biztos nem tenne jót. De nincs jogunk beleszólni.
2012. július 15. 19:16
Jóvicc
A gyereke azon nőlne fel,hogy lássa hogy az anyja vágja magát,nap mint nap
2012. július 17. 14:48
"szerintem jó anyuka lenne Miley!<3"
te hülye vagy!
Mért, a te anyád drogozik és vagdossa magát? És ha igen, jó anyának tartod?
te hülye vagy!
Mért, a te anyád drogozik és vagdossa magát? És ha igen, jó anyának tartod?
2012. július 17. 19:48
|
|
DettiWiliamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 180495 offline
|
Jajjh. a gyereke már 8 évesen a PlayBoy-nak dolgozna mint az anyja. chh. jó anya mi?!?!?!Grat!
2012. július 21. 13:55
|
|
ValakiVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181001 offline
|
most mit izéltok, ahogy felnő érettebb is lenne, ha meglesz a gyereke kb olyan lenne szerintem mint suri crouse
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: