Mel Gibson 78 éves mostohaanyja távoltartási végzést kért a színész ellen a Los Angeles-i bíróságon, állítása szerint ugyanis a sztár fenyegette és arcon köpte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mostohaanyja távoltartási végzést kért Mel Gibson ellen
2012. július 04. 10:08
2012. július 04. 10:20
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Ez nagyon furcsa. Nem hinném, hogy Mel ilyesmire lenne képes.
2012. július 04. 11:41
Én azt is el tudom képzelni, hogy a néni a hunyó a történetben. Először is valószínűleg túldramatizálja a történteket, amit az is alátámaszt, hogy nem kapott ideiglenes távoltartást. Másrészt meg ha van egy idős szerettem, aki nagyon beteg, és kezelés nélkül 100%, hogy meghal, de egy kísérleti kezeléssel meg csak 50%, hogy meghal, ki az, aki nem akarja kipróbálni?
2012. július 04. 12:37
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Az elmúlt éveket elnézve én sajnos nagyon is el tudom hinni, hogy ez igaz! Imádom Mel Gibsont, mint rendezőt és színészt is, de mint embert nem nagyon. Legalábbis azok alapján amiket hallok felőle. Igazából a magánélete különösebben nem érdekel, én tisztelem és szeretem őt azért amit eddig elért és alkotott! Ráadásul az egyik kedvenc rendezőm!
2012. július 04. 14:23
|
|
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline
|
Nem hiszem h Mel képes lenne ilyesmire(szerintem)lehet h nem a legtökéletesebb ember,de ennyire ő se vinné túlzásba!Tuti,hogy túldramatizálja a helyzetet!S ha igaz is amit csinált akkor százas,hogy nem ok nélkül tette!
2012. július 04. 18:17
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
magánügy
2012. július 06. 11:09
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Mel Gibson WIN
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: