A Facebook-függőség: A függőség 12 oka
2012. július 03. 22:28
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Elég szomorú, hogy az embereknek ennyire elvette az eszét a facebook. Igaz én is fent vagyok, de nem nagyon használom. Szerintem elég szánalmas, hogy az emberek minden érdektelen dolgot kiposztolnak meg, hogy éppen mit csinálnak...Az még durvább, mikor egymás mellett ülnek, de a facebookon beszélgetnek... ._. Múltkor ültem a vonaton erre ilyen 50 éves nők, így meg úgy a facebook, most ezt bököm meg, most az bökött meg, nyomatták keményen a mobiljukról.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 03. 22:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én nem vagyok Facebook kocka. Néha-néha felmegyek rá, de csak azért, hogy beszéljek a barátaimmal..
2012. július 03. 22:30
|
|
exxszonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169644 offline
|
17 vagyok jól mutatja a facebook fugőségem hogy még a cikket sem volt energiám végig olvasni mert a fecebook-ról szól ...
Őszintén nem értem hogyan lehet 5 percnél többet előte ülni (úgy hogy csak és kizárólaf facebookozol) ... nem hogy 1-2 órát
Minden nap felmenni? max havonta egyszer!
Őszintén nem értem hogyan lehet 5 percnél többet előte ülni (úgy hogy csak és kizárólaf facebookozol) ... nem hogy 1-2 órát
Minden nap felmenni? max havonta egyszer!
2012. július 03. 22:31
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Rengeted ismerősöm van aki mikor felkel felmegy, és mikor felnézek telórol néha-néha még mindig fenn van. És már van, h amikor beszélgetek a facebookos nevét mondja az illetőnek, ami álatlában úgy van, hogy keresznév, majd vezeték név... Jah, meg átszokott a v-helyett a w-re mindenre azt írja... Nagyon elbutitja az embereket..
2012. július 03. 22:31
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
én naponta felmegyek 30-40 perce,de nem ülök előtte órákig,sőt mikor suli van hétköznap,egyáltalán nem ülök a gép elé!!!
2012. július 03. 22:42
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nekem ha be van kapcsolva a gép, akkor fenn vagyok facebookon. Ennek két oka van. Mindig elérnek (nem kell telefonálni---> nem kerül pénzbe) és ha van vmi újdonság, akkor hamar megtudom. De nem mondanám magam függőnek. Persze sokat vagyok fenn, de közben mindig mást is csinálok.
2012. július 03. 22:43
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Én fel vagyok regisztrálva, de csak arra használom, hogy másokkal beszélgessek, mivel a legtöbb barátom messze lakik tőlem, és nagyon nehéz t5alálkozásokat szervezni. De utálom, mikor meglátom, hogy 12-en kiírták, hogy 'jó reggelt' vagy 'unatkozom'... -.- én szinte sosem osztok meg semmit, és mostanában már csak felnézek, aztán 2 mp után le is jövök... nem tudom, mi ez a nagy felhajtás körülötte.
ophely88
2012. július 03. 22:49
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Én fent szoktam rajta lenni többször is egy nap. Ha egy helyen van wi-fi akkor van, hogy felmegyek, igen.
Ettől nem érzem azt, hogy "kisebb" lennék. Vagy, hogy "gáz" lenne, hogy sokszor fent vagyok. Nem vagyok függő, mert van, hogy egy 3 napig fel se nézek, mert elegem van az emberekből.
Ettől nem érzem azt, hogy "kisebb" lennék. Vagy, hogy "gáz" lenne, hogy sokszor fent vagyok. Nem vagyok függő, mert van, hogy egy 3 napig fel se nézek, mert elegem van az emberekből.
2012. július 03. 22:54
Én azért megyek fel hogy beszéljek a barátommal/barátnőimmel. De üzenetben , mert rosszul vagyok attól amikor mindenki kiír minden felesleges vackot az üzenőfalára. Undorító hogy pár ember mi mindent képes megosztani.A "kreatív" nevektől meg egyenesen rosszul vagyok ( pl : Dani Wok Oszt Cshő)..
ophely88
2012. július 03. 23:04
|
|
vampir hercegnöúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 15 Azonosító: 178465 offline
|
én naponta fent vagyok vagy 6 ora hosszát

igy sokkal könyebben tudom tartani a kapcsolataimat és mindig van valami ujjdonság benne
igy sokkal könyebben tudom tartani a kapcsolataimat és mindig van valami ujjdonság benne
2012. július 03. 23:23
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Én starity függő vagyok,de szégyellem is kicsit
(FB-n egyszer,ha voltam..xD bár állítólag egy alkalom is elég,hogy utána kövessék h más oldalakon mit csinálsz,ez komoly? O.o)
2012. július 03. 23:23
én nem vagyok tagja egy közösségi oldalnak sem értem ezalatt az IWIW-et a MyVip-et vagy Facebook-ot! IwIw tag voltam egy ideig de aztán töröltem magam!
ennek ellenére elég sokat használom az internetet ami nem jó mert maga az inernet is függővé tesz starityn is elég sokat lógok!és ez elég gáz!
ennek ellenére elég sokat használom az internetet ami nem jó mert maga az inernet is függővé tesz starityn is elég sokat lógok!és ez elég gáz!
2012. július 03. 23:25
Idézet (rencsi95 @ 2012.07.03. 22:54)
Én azért megyek fel hogy beszéljek a barátommal/barátnőimmel. De üzenetben , mert rosszul vagyok attól amikor mindenki kiír minden felesleges vackot az üzenőfalára. Undorító hogy pár ember mi mindent képes megosztani.A "kreatív" nevektől meg egyenesen rosszul vagyok ( pl : Dani Wok Oszt Cshő)..
az üzenet írás az nálam is megy persze mivel, ténylegesen olcsóbb mint egy sms-s *mivel hogy ingyen van* és meg van az a fantasztikus,szokásom , hogy a párkapcsolati partnereimet , nem a környezetemből választom // nem is értem miért
selena_taylor_fan
2012. július 03. 23:56
Jó cikk lett. Én nem mondom magamat függőnek , de igen , szeretek Facebookozni. De nem vagyok annak a híve h minden nap új képeket rakjak mi magamról azt lesve h ki lájkolja. Meg posztolgatni sem szoktam naponta , óránként... hetente egyszer... talán , az üzenőfalra üzengetéstől meg kifejezetten falra megyek , irritáló h egy-két ember miket írogat ki , na meg h hogyan ( gondolok itt káromkodásra , egoságra, cicababás beszédre.) Én inkább azért használom h tudjam tartani a kapcsolatot a barátaimmal , ezen keresztül szervezünk programokat. Nah meg mások életét is szeretem nyomon követni , igen igen , nyomozgatni bizonyos illetők iránt. De másra egyáltalán nem... ha gépezek mindig fennt vagyok ott is , de csak beszélgetek / "nyomozgatok" .
2012. július 04. 00:30
|
|
b.vicike010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 174752 offline
|
Én nem tartom magamat függőnek
Ha nem lenne oldalam akk fel se lépnék facebookra
Meg amúgy is mire jó az h chetelek meg posztolgatok meg stb. amikor ezt megtehetem igazából is nem csak írkálok össze vissza oszt kitudja h minek elhordanak a gép előtt
Csak azért ülök gépelőtt h filmet/sorozatot nézzek meg esetleg olvassak
Ha nem lenne oldalam akk fel se lépnék facebookra
Meg amúgy is mire jó az h chetelek meg posztolgatok meg stb. amikor ezt megtehetem igazából is nem csak írkálok össze vissza oszt kitudja h minek elhordanak a gép előtt
Csak azért ülök gépelőtt h filmet/sorozatot nézzek meg esetleg olvassak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.