Tegnap este felkerült Rachel Crow YouTube csatornájára a Mean Girls című dalához készült hivatalos videóklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Rachel Crow hivatalos klipje
2012. július 03. 20:22
2012. július 03. 20:35
Jesszusom. Még csak 13 éves de már olyan hangja van mint egy szupersztárnak. Sok sikert kívánok neki.
2012. július 03. 20:36
Örülök ennek a dalnak, imádom ezt a csajt. Fantasztikus hangja van.
2012. július 03. 20:38
Annyira édes kis csaj! A hangja pedig isteni! 13 éves létére úgy énekel mint egy felnőtt nő nagyon szép hangja van!
2012. július 03. 20:44
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Megmondom őszintén, hogy nekem kifejezetten unszimpatikus a csaj, de azt elismerem, hogy gyönyörű hangja van és csak 14 éves. A klip és tetszik, de legfőképpen a dal lényege.
2012. július 03. 20:46
|
|
Törpeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 164057 offline
|
Imádom a kiscsajt!! Imádom a hangját, néztem pár részt amikor az X factorban volt és nagyon jó volt! Ez a szám nagyon király, gratulálok neki
Tetszik a szám és a klip is
2012. július 03. 20:55
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nagyon jó lett, nagyon gratulálok hozzá. A csajról nem tudom mit gondoljak. o.O szimpatikus de van benna valami... nem tudom. De a dal és a hanja is nagyon jó!
)
2012. július 03. 21:11
Először nem is tudtam, higy kiről van szó, de aztán leesett, hogy ez az a csaj, aki nagyon sírt, amikor kiesett. Hihetetlen jó hangja van amin csodálkozok. Bár annyira nem szimpatikus, de a dal nagyon jó lett.
2012. július 03. 21:27
Ötletes és nagyszerű dolognak tartom, hogy egy dal és vele együtt egy videoklip is készült egy ilyesfajta témához.
Sajnos napjainkban egyre sűrűbbek az iskolai bántalmazások legyenek azok fizikaiak vagy lelkiek, ugyanúgy "kárt" tesz az érintet személyben.
Rengetegen felléptek már ez ellen, és reméljük, hogy egyszer a szervezetek, a dalok, személyek elérik a céljukat ezzel az üggyel szemben...
Sajnos napjainkban egyre sűrűbbek az iskolai bántalmazások legyenek azok fizikaiak vagy lelkiek, ugyanúgy "kárt" tesz az érintet személyben.
Rengetegen felléptek már ez ellen, és reméljük, hogy egyszer a szervezetek, a dalok, személyek elérik a céljukat ezzel az üggyel szemben...
2012. július 03. 21:39
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
Nahát nekem nagyon tetszik!
És valahogyan nagyon magaménak érzem ezt az egész helyzetet, és szerintem zseniális, hogy ezt a dalt egy ilyen korú lány énekli el. És nem mellesleg szerintem Rachel-nek nagyon szép hangja van. Gratulálok neki!
És valahogyan nagyon magaménak érzem ezt az egész helyzetet, és szerintem zseniális, hogy ezt a dalt egy ilyen korú lány énekli el. És nem mellesleg szerintem Rachel-nek nagyon szép hangja van. Gratulálok neki!
2012. július 03. 21:42
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
tetszik,jó lett a dal és a klipp is
2012. július 03. 21:48
Már egy napja csak ezt hallgatom nekem nagyon tetszik!
2012. július 03. 22:06
Nekem a klipp és maga a dal is nagyon tetszik. Elismerésem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: