A CCN-t a világ egyik legmegbízhatóbb hírforrásaként tartják számon, most azonban érdekes hírt olvashattunk a tévécsatorna alkalmazásán: a nemrég híressé vált énekes, Gotye halálát jelentették be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gotye halálhírét keltette a CNN
2012. július 03. 18:34
2012. július 03. 18:36
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hogy lehet ilyet csinálni?
Honnan szedték hogy meghalt?
még mindig nem értem...
2012. július 03. 18:37
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Örülök, hogy nem igaz a hír.
2012. július 03. 18:37
KI AZ A GOTYE????? Ekkora hülyeséget, még hogy meghalt.
2012. július 03. 18:48
Örülök, hogy nem igaz a hír, de amit az egyik kolléga írt Twitter-en, az hát... kicsit vicces.
Idézet
Szomorúan erősítem meg Gotye halálát. Megállt a szíve, miközben épp egy unikornison lovagolt át egy dupla szivárvány felett.
(it saddens me to confirm the news of @gotye's passing- he suffered cardiac arrest while flying a unicorn over a double rainbow)
(it saddens me to confirm the news of @gotye's passing- he suffered cardiac arrest while flying a unicorn over a double rainbow)
2012. július 03. 19:00
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Cynthia: reméljük.
én akarom h sokáig éljen:D
én akarom h sokáig éljen:D
2012. július 03. 19:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ez a csatorna már máskor is csinált egysmást. A CNN csatorna egyik hírszerzője két éven keresztül, minden általa szerkesztett műsorban, piros csíkban alul kiírta, hogy 'Hello, I'm Jason Isaacs and I play Lucius in the Harry Potter movies'. Mondanom sem kell, hogy senki nem szólt be hogy mit keres ott állandóan az a csík, de mindegy. Ők terjesztették Emma Watson halálhírét is. Érdekes dologk vannak a csatornánál.
2012. július 03. 20:15
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Örülök hogy az illető jót nevetett a halálhírén. Nem kéne ennyire komolyan venni a halált... Szerintem ő sem tette. Hiszen minden nap meghalunk egy kicsit...
2012. július 03. 20:21
Igen, ez baromi morbid... Miközben írtam, az elején szinte teljesen leblokkoltam. Kíváncsi vagyok, melyik ember írhatott ilyesmit, és miért tette. Hát különös, az biztos. Most az illető elég kínos hetek elé néz. 
(Kikerült
Életem első cikkje
)
(Kikerült
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: