Győzike: „Egy forintot sem ér már a nevem”
2012. július 04. 11:08
|
nono babykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 162355 offline
|
én szeretem!!!!!!!!!!
2012. július 04. 12:13
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
hm....
verekedni nem kéne..
verekedni nem kéne..
2012. július 04. 12:38
hát addig sem volt sok értelme neki.a gyözike showw egy fabatkát sem ért.a romantic-ba meg a két csaj vitte a pálmát,mert ez még énekelni sem tudott.csoda hogy egyáltalán celeb tudott lenni,mert ami neki van az minden,de nem tehetség!!!
2012. július 04. 12:49
A győzikét is csak azért nézték, mert szánalmas -.-""" Egyáltalán van olyan normális épeszű ember aki szerette/szereti?
2012. július 04. 12:52
„Az a szomorú az egészben, hogy bármerre járok az országban, Budapesten, Sopronban vagy akár Erdélyben, Szlovákiában, mindenütt szeretnek. "
Ne aggódj, Zalaegerszegen sem szeretnek
Ne aggódj, Zalaegerszegen sem szeretnek
2012. július 04. 13:34
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
én azért néztem a műsorát,mert jókat lehetett rajta nevetni
egyébként én sajnálom,és megértem őt. oké,hogy már "egy forintot sem ér a neve",de miért kell őt megalázni? bántott ő bárkit is? nem,ne értsetek félre,én nem szeretem Győzikét,csak egyszerűen nem értem,mire megy azzal egy-két barom,hogy megverik és megalázzák.
2012. július 04. 13:48
|
|
vizipóklányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 18 Azonosító: 151811 offline
|
Hát biztos Salgótarjánban jobban ismerik. Miért nem él úgy hogy pozitív hangvételű cikkeket lehessen írni róla?
Az adócsalásért tüntessék ki.
Az adócsalásért tüntessék ki.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: