Jótékonysági koncertet adott az est fénypontjaként az Adam Lamberttel kiegészült Queen egy kétórás show keretében Ukrajnában. Előttük Elton John szórakoztatta az 500 ezres tömeget.
A teljes cikkhez kattints ide!
Félmillió ember előtt lépett fel Adam Lambert a Queennel
2012. július 03. 11:05
Nem hittem volna, hogy Freddie óta valaki is a Wo wants live to Forever-t olyan szépen el fogja énekelni ill. elő fogja adni, mint Adam. Lúdbőr hatás! Félmillió ember pedig nem kis közönség. Szép teljesítmény.
2012. július 03. 11:13
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.07.03. 11:05)
Nem hittem volna, hogy Freddie óta valaki is a Wo wants live to Forever-t olyan szépen el fogja énekelni ill. elő fogja adni, mint Adam. Lúdbőr hatás! Félmillió ember pedig nem kis közönség. Szép teljesítmény.
Na igen! Komolyan megkönnyeztem! A következő pont, ahol könny szökött a szemembe a show alatt, az a Bohemian Rhapsody volt Freddie belépőjével. Az egész gyönyörű volt, Adam valóban sokat fejlődött, szépen visszafogta a hangját és nem erőlködött annyit. Egyszerűen csodálatos, megható és nagyon tiszteletteljes volt!
1 felhasználónak tetszik:
nora rose
2012. július 03. 11:38
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Tényleg szép fellépés volt és egy méltó tiszteletadás Freddie előtt
Annyira jó, hogy Adam nem bízta el magát, és még mindig olyan szerényen viselkedik. Freddie-t úgysem lehet már visszahozni, vagy felülmúlni, de azért jó szerintem így emlékezni rá, főleg ilyen nemes cél érdekében!
2012. július 03. 11:59
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
De durva mennyi ember de nagyon jo volt azaz látszot
2012. július 03. 12:07
Fe
nomenális fellépés volt. Nem csalódtam Adamben.
Remélem az új albuma is olyan sikeres lesz mint ez a koncert.
Megérdemli mert iszonyat tehetséges. Freddie-t senki sem pótolhatja, Adam sem akarja, Csak tisztelegni előtte. Az hogy az AIDS-re való figyelemfelhívásra volt a koncert, az csak még nagyobbá teszi a szememben Adamet és a Queen-t.
♥
Nyugodj békében Freddie, a srácoknak meg Gratulálok
2012. július 03. 12:11
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Élőbe néztem végig, s kiváló minőségű produkciót láthattunk 
Adaam hangja csodálatos, s méltón helyt állt.
Megtisztelhető lehet fellépni a Queennel, és ráadásul ennyi ember előtt
Büszke vagyok Adamra!
Adaam hangja csodálatos, s méltón helyt állt.
Megtisztelhető lehet fellépni a Queennel, és ráadásul ennyi ember előtt
Büszke vagyok Adamra!
1 felhasználónak tetszik:
nora rose
2012. július 03. 12:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jól énekelte.Szép volt.
2012. július 03. 15:32
|
|
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline
|
annyira csodálatos volt ez a koncert...Adam hangja mesés volt..ja és a legszebb jelenet amin elsírtam magam mikor Ad meghajolt Brian előtt...megérdemli ezt a nagy sikert hisz tett azért h idáig eljusson
<3
2012. július 03. 15:53
Élőben néztem egy oldalon és fantasztikus koncert volt. Adam nagyon jól énekelt (mint mindig
) és látszott rajta,hogy mennyire élvezi a koncertet.Nem mindenkit kérnek fel arra,hogy a legendás Queen-el énekeljen!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.