Jótékonysági koncertet adott az est fénypontjaként az Adam Lamberttel kiegészült Queen egy kétórás show keretében Ukrajnában. Előttük Elton John szórakoztatta az 500 ezres tömeget.
A teljes cikkhez kattints ide!
Félmillió ember előtt lépett fel Adam Lambert a Queennel
2012. július 03. 11:05
Nem hittem volna, hogy Freddie óta valaki is a Wo wants live to Forever-t olyan szépen el fogja énekelni ill. elő fogja adni, mint Adam. Lúdbőr hatás! Félmillió ember pedig nem kis közönség. Szép teljesítmény.
2012. július 03. 11:13
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.07.03. 11:05)
Nem hittem volna, hogy Freddie óta valaki is a Wo wants live to Forever-t olyan szépen el fogja énekelni ill. elő fogja adni, mint Adam. Lúdbőr hatás! Félmillió ember pedig nem kis közönség. Szép teljesítmény.
Na igen! Komolyan megkönnyeztem! A következő pont, ahol könny szökött a szemembe a show alatt, az a Bohemian Rhapsody volt Freddie belépőjével. Az egész gyönyörű volt, Adam valóban sokat fejlődött, szépen visszafogta a hangját és nem erőlködött annyit. Egyszerűen csodálatos, megható és nagyon tiszteletteljes volt!
1 felhasználónak tetszik:
nora rose
2012. július 03. 11:38
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Tényleg szép fellépés volt és egy méltó tiszteletadás Freddie előtt
Annyira jó, hogy Adam nem bízta el magát, és még mindig olyan szerényen viselkedik. Freddie-t úgysem lehet már visszahozni, vagy felülmúlni, de azért jó szerintem így emlékezni rá, főleg ilyen nemes cél érdekében!
2012. július 03. 11:59
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
De durva mennyi ember de nagyon jo volt azaz látszot
2012. július 03. 12:07
Fe
nomenális fellépés volt. Nem csalódtam Adamben.
Remélem az új albuma is olyan sikeres lesz mint ez a koncert.
Megérdemli mert iszonyat tehetséges. Freddie-t senki sem pótolhatja, Adam sem akarja, Csak tisztelegni előtte. Az hogy az AIDS-re való figyelemfelhívásra volt a koncert, az csak még nagyobbá teszi a szememben Adamet és a Queen-t.
♥
Nyugodj békében Freddie, a srácoknak meg Gratulálok
2012. július 03. 12:11
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Élőbe néztem végig, s kiváló minőségű produkciót láthattunk 
Adaam hangja csodálatos, s méltón helyt állt.
Megtisztelhető lehet fellépni a Queennel, és ráadásul ennyi ember előtt
Büszke vagyok Adamra!
Adaam hangja csodálatos, s méltón helyt állt.
Megtisztelhető lehet fellépni a Queennel, és ráadásul ennyi ember előtt
Büszke vagyok Adamra!
1 felhasználónak tetszik:
nora rose
2012. július 03. 12:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jól énekelte.Szép volt.
2012. július 03. 15:32
|
|
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline
|
annyira csodálatos volt ez a koncert...Adam hangja mesés volt..ja és a legszebb jelenet amin elsírtam magam mikor Ad meghajolt Brian előtt...megérdemli ezt a nagy sikert hisz tett azért h idáig eljusson
<3
2012. július 03. 15:53
Élőben néztem egy oldalon és fantasztikus koncert volt. Adam nagyon jól énekelt (mint mindig
) és látszott rajta,hogy mennyire élvezi a koncertet.Nem mindenkit kérnek fel arra,hogy a legendás Queen-el énekeljen!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.