Mire képesek a One Direction rajongók?
2012. július 03. 11:29
1.elég durva hogy a rajongók nem hagyják aludni őket. szeretik a kedvencüket, dehát nekik is kell alvás.2. minek jár 8 éves kislány One Direction koncertre?!?!?! még barbizzon
3. az utolsó durva.. ezek nem fanok. aki szereti őket nem csinál ilyet basszus... és ez az összesre vonatkozik....
2012. július 03. 11:34
Szeretem őket én is, de ez azért "enyhén" túlzás...Viszont Harry nagyon aranyos volt, hogy szólt a biztonságiaknak a kislány miatt
2012. július 03. 11:37
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
végignéztem a videókat és Jézusom >.<
Hogy lehetnek valakik ennyire elvetemültek?!
Oké, én is szeretem őket, de nem fogok kitépni a haját, levenni a cipőjét stb xD
Hogy lehetnek valakik ennyire elvetemültek?!
Oké, én is szeretem őket, de nem fogok kitépni a haját, levenni a cipőjét stb xD
2012. július 03. 11:45
|
|
piamiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178301 offline
|
Komolyan mondom ez már beteges..hogy lehetnek ilyen szadista állatok a rajongók?! O.o Komolyan legszívesebben leüvöltöttem volna mindegyiket, hogy hagyjáj már abba, mert ez már egy kicsit sok. Én megértem, hogy fel vannak pörögve, mikor meglátják a kedvenc fiúbandájukat, mert én is szeretem a 1D-t, de azért nem kéne átesni a ló másik oldalára. -.-" Nagyon sokat képzelnek magukról a rajongók, hiszen simán bemenek a hotelbe, elkezdenek dörömbölni a kocsiablakon és még képesek a rendőröknek is ellentmondani..felmutatni, hogy pussy???!! Ezen besírtam..xDD istenem ennél mélyebbre már nem lehet lesüllyedni..remélem mi magyarok nem fogjuk így lejáratni magunkat előttük, hogy tiszta hülyét csinálunk magunkból, mert az tuti, hogy akkor ide se jönnek többet!
2012. július 03. 11:48
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Ez már több a soknál ,hogy lehet ilyet csinálni én csak néztem a videot és olvastam meg minden de már vagy öt perce és még mindig nem tudom felfogni.Csak azon csodálkozok ,hogy birják ezt a ráncigálást mert az életük szo szerint tenekestől felfordult.Nem is lenne gond csak sok agybeteg rajongó megszökött a diliházbol mindegyiknek az elmegyogyászaton lenne a helye!
2012. július 03. 11:49
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
az utolsó video az brutális,itt már teljesen túl lőttek a célon o.o meg ha annyira szeretik őket akkormiért nem hagyják aludni őket?! és az hogy összenyomnak egy 8 éves kislányt,észhez kéne térni! visziont Harry aranyos volt hogy szolt az biztonsági őrnek 
de leálhatnának már mert a fiuknak biztos elege van már belőlük! és egyszer már teljesen betelik a pohár náluk is.
de leálhatnának már mert a fiuknak biztos elege van már belőlük! és egyszer már teljesen betelik a pohár náluk is.
2012. július 03. 11:56
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
nevetségesek ezek a tini lányok! XD láttam már ezeknél férfiasabb emberkéket az utcán és nem kezdtem el sikoltozni!! kicsit ilyen szituhoz hasonlít ez az egész!!
őrültek
2012. július 03. 11:57
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jézusom a franciák betegek xdd ezek nemszeretik őket hanem megszállottak oo" a többi is durva én egyiket se csinálnám nemvagyok mániákus oo"
2012. július 03. 12:01
|
|
docika27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178968 offline
|
Ez egy kicsit durva.
Én is szeretem őket de azért ezt én se csinálnám.Pláne ha szeretem őket de azért a sírás szélére kergetem...Meg is értem őket ha nem szívesen mennek vissza F.o-ba.
+Az hogy majdnem eltaposnak egy 8 éves kislányt csak azért hogy közelebb lehessenek a színpadhoz..-.-" Félelmetes hogy valaki ennyire mániákus legyen..
Én is szeretem őket de azért ezt én se csinálnám.Pláne ha szeretem őket de azért a sírás szélére kergetem...Meg is értem őket ha nem szívesen mennek vissza F.o-ba.
+Az hogy majdnem eltaposnak egy 8 éves kislányt csak azért hogy közelebb lehessenek a színpadhoz..-.-" Félelmetes hogy valaki ennyire mániákus legyen..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: