Mire képesek a One Direction rajongók?
2012. július 03. 18:28
Istenem szegénykéim:(♥ én eszméletlenűl hatalmas Directioner vagyok de soha nemártanék az én kis szerelmeimnek:||♥
2012. július 03. 18:58
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
ÚR-IS-TEN! HARRY
Mennyire édes én meghaltam!! Ezzel csak mégjobban megszerettem
Mennyire édes én meghaltam!! Ezzel csak mégjobban megszerettem
2012. július 03. 19:01
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Látom itt sokan írták, hogy milyen őrültek ezek a rajongók, de azért lássuk be, ha ők is találkoznának a kedvencükkel nem hinném, hogy nyugton maradnának, hanem próbálnának minél közelebb kerülni hozzájuk.
2012. július 03. 19:02
|
|
szandra50új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 161137 offline
|
Ezek rajongók? Mert szerintem nem én is Directioner vagyok de ilyet azért nem tennék azokkal akiket szeretek.Nem is csoda hogy ha nem akarnak soha többet vissza menni Párizsba mert ez azért durva h szegények már sírnak a sok őrült rajongótol vagy hogy az utcára sem mernek kimenni testőrök nélkül.Am Harry nagyon aranyos h próbált segíteni a kislányon mert sok hülye azt se bánja ha agyon tapos valakit csak hogy közelebbről láthassa kedvencét:(
2012. július 03. 19:19
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
na ezek azok a dolgok amiket és soha nem fogok csinálni.
2012. július 03. 19:33
Ez már nagyon durva. Azok már fanatikusak...
Azzal még nincs is semmi baj, hogy sírnak, mert mindenki máshogy kezeli a dolgot, meg a táblás dolog is baromság.
Viszont amikor a hotelben ahol megszálltak, hogy a színpadon 100%-osan tudjanak teljesíteni, ott zavarják őket, az elég abszurd már. Könyörgöm, ha akkor zavarják őket, akkor hogy akarnak jó show-t látni?!
Az is őrületes ami Mexikóban történt. Ha Harry nem figyel, akkor azt a kislányt szétnyomják. Nem azt mondom, hogy én nem akarnék hozzájuk közel kerülni ha így adódna, viszont azért figyelnék egy 8 éves kislányra.
Az autós történetek is nagyon brutálisak...
A párizsira meg nincsenek szavak. Ezek nem normálisak... Most komolyan, ha annyira szeretik őket akkor miért okoznak nekik fájdalmat?!
Egyik riportban hallottam, hogy mikor Louis csak gondolt egyet, és lefagyizta az egyik rajongója arcát, mikor egy óra múlva találkoztak, még mindig ott volt a fagyi rászáradva... Guszta...
Fannuska12 teljesen igazad van, viszont ha valaki megvadulna, szerintem a többiek leütnék
Azzal még nincs is semmi baj, hogy sírnak, mert mindenki máshogy kezeli a dolgot, meg a táblás dolog is baromság.
Viszont amikor a hotelben ahol megszálltak, hogy a színpadon 100%-osan tudjanak teljesíteni, ott zavarják őket, az elég abszurd már. Könyörgöm, ha akkor zavarják őket, akkor hogy akarnak jó show-t látni?!
Az is őrületes ami Mexikóban történt. Ha Harry nem figyel, akkor azt a kislányt szétnyomják. Nem azt mondom, hogy én nem akarnék hozzájuk közel kerülni ha így adódna, viszont azért figyelnék egy 8 éves kislányra.
Az autós történetek is nagyon brutálisak...
A párizsira meg nincsenek szavak. Ezek nem normálisak... Most komolyan, ha annyira szeretik őket akkor miért okoznak nekik fájdalmat?!
Egyik riportban hallottam, hogy mikor Louis csak gondolt egyet, és lefagyizta az egyik rajongója arcát, mikor egy óra múlva találkoztak, még mindig ott volt a fagyi rászáradva... Guszta...
Fannuska12 teljesen igazad van, viszont ha valaki megvadulna, szerintem a többiek leütnék
2012. július 03. 19:41
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én is a 1D rajongók közé tartozom, de közel sem vagyok ennyire fanatikus és elvetemült. Nálam már a sírás túlzás. No meg a pussy felirat. OMG! 
Sajnálom őket, hogy rettegniük kell a rajongóktól. Az utolsó videó volt a legdurvább. Aludni sem tudnak ezektől az őrültektől, hogy teljesítsenek így jól a színpadon?Meg az a szegény 8 éves kislány, akit majdnem agyongyúrtak. Még szerencs, hogy Harry olyan figyelmes volt, éneklés közben is! Egyszóval: VIGYÁZAT! RAJONGÓ VESZÉLY!
Nem csodálkozom, hogy letámadták Cody Simpson húgát is, ezek után...mit akarnak?
Sajnálom őket, hogy rettegniük kell a rajongóktól. Az utolsó videó volt a legdurvább. Aludni sem tudnak ezektől az őrültektől, hogy teljesítsenek így jól a színpadon?Meg az a szegény 8 éves kislány, akit majdnem agyongyúrtak. Még szerencs, hogy Harry olyan figyelmes volt, éneklés közben is! Egyszóval: VIGYÁZAT! RAJONGÓ VESZÉLY!
Nem csodálkozom, hogy letámadták Cody Simpson húgát is, ezek után...mit akarnak?
2012. július 03. 19:57
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Szegények, Párizsban is mit műveltek velük.
És, hét a többi sem volt semmi, nagyon durva.
És, hét a többi sem volt semmi, nagyon durva.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: