Tom Cruise kiképző táborba küldené lányát
2012. július 03. 20:39
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Én imádom Tomot (és boldog szülinapot neki), de az, ahogy éli az életét, mármint amit csinál ezzel a 2 csajjal az kiborító. Pont ezért én már nem is csodálkozok ezeken az idióta ötleteken. Meg persze a váláson sem.
2012. július 03. 20:54
Idézet (ophely88 @ 2012.07.03. 16:54)
Én egyébként nem értem hogy a csajszi hogy mehetett hozzá Tomhoz. Mondjuk nem tudom hogy akkoriban odatartozott-e már a valláshoz, de ha igen, rosszul tette hogy hozzáment azt pedig rosszabbul hogy gyereket is szült neki. A Daily Fail (értsd Daily Mail) fotókkal szolgál egy fekete és egy fehér kocsiból kiszallo fegyveres emberekről. Persze most már testőrei is vannak, nem is egy, de a lesifotósok is megerősítették (már pedig náluk senki nem tudja jobban az igazat) hogy veszélyben az élete. Előfordulhat hogy bántják vagy ne adj Isten, lelövik. Legalább is ezt állítják. A vallásos emberek, akik a fától nem látják az erdőt, azok a legveszélyesebbek mert azok nem ismernek lehetetlent és szerintük jól cselekednek.
A szüléssel is megjárta, mintha úgy emlékeznék hogy Surit otthon szülhette meg csak, egyedül, egymaga vajjudott és teljesen egyedül kellett megszülnie a gyereket, orvos vagy segítség nélkül bár ha jól emlékszek, egy bába vagy valaki segítő volt az épületben hogyha meg akart volna halni szülés közben, ott legyen rajta meg a gyereken segíteni.
Nekem a szüléséről az maradt meg, hogy egy mukkot nem adhatott ki, Tom parancsolta mert hogy a gyereknek tisztaságba kell születni, és ha az anyja sikít a fájdalomtól amikor megszületik a gyerek, akkor az első élménye rossz lesz, és rossz, boldogtalan élete lesz, vagy valami ehhez hasonló maszlag.
Lehet csak én vagyok naív, de nem hiszem hogy a 21. században lelőnék vagy megkéselnék csak mert válik és nyilvánosan szembefordult ezekkel az idiótákkal. Mármint elég híres Katie, ezt nem lehetne eltussolni, ha mégis ezek az események következnének be, akkor azt is elképzelhetőnek tartom hogy az amerikai állam is fellépne ellenük, azt meg gondolom nem akarnák, az után egyenes út vezetne ahhoz hogy a világon sorra kezdjék őket betltai (kivéve nagy Magyarországon, itt ugyebár elfogadott minden ami a kisember ellen megy
Amúgy ma tájékozódtam, engem már simán beperelhetnének azok miatt amiket eddig irkáltam
2012. július 03. 20:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.07.03. 20:54)
Lehet csak én vagyok naív, de nem hiszem hogy a 21. században lelőnék vagy megkéselnék csak mert válik és nyilvánosan szembefordult ezekkel az idiótákkal. Mármint elég híres Katie, ezt nem lehetne eltussolni, ha mégis ezek az események következnének be, akkor azt is elképzelhetőnek tartom hogy az amerikai állam is fellépne ellenük, azt meg gondolom nem akarnák, az után egyenes út vezetne ahhoz hogy a világon sorra kezdjék őket betltai (kivéve nagy Magyarországon, itt ugyebár elfogadott minden ami a kisember ellen megy
Én pedig simán kinézem belőlük valamiért.
2012. július 03. 21:06
Idézet (Cynthia @ 2012.07.03. 20:54)
Amúgy ma tájékozódtam, engem már simán beperelhetnének azok miatt amiket eddig irkáltam
Nyilvános fórumon hozzászólásért nem hinném, hogy beperelnének. Szólásszabadság is van a világon.
2012. július 03. 21:14
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.03. 21:06)
Nyilvános fórumon hozzászólásért nem hinném, hogy beperelnének. Szólásszabadság is van a világon.
Meg sok borult elméjű ember is van a világon, mondjuk nem tartok tőlük
1 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.