Tom Cruise kiképző táborba küldené lányát
2012. július 03. 13:33
|
|
szintia44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 133726 offline
|
Na röviden csak azért kell neki a saját lánya , hogy ezzel Katet idegyesítse meg h ő legyen a főnök a lányával kapcsolatban , hogy lehet ilyen? leszarja a saját lányát vagyis azért akarja elküdeni fogadjunk h neki ne kelljen vele foglalkozni és így ráadásul katenek is visszavág... NAGYON k*****g egy ember!!!
2012. július 03. 13:43
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Megdöbbentő, hogy magát értelmes fajnak tartó emberi lény mire képes a saját gyermekével. Tom egy idóta.
Nem csodálom, hogy Kate válni akar, bár én már a házassági szándékát sem értettem.
Nem csodálom, hogy Kate válni akar, bár én már a házassági szándékát sem értettem.
2012. július 03. 15:06
|
|
Vivivagyokthsővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 231 Csatolások: 103 Azonosító: 170913 offline
|
Ez hülye...Ennek tényleg NEM való a gyerek.
2012. július 03. 15:29
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Remélem nem Tomnak ,,ítélik" a kislányt.Ez a férfi nem egészen normális.
2012. július 03. 16:26
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.07.03. 11:42)
Már tegnap is idéztem, nos az csak egy bekezdés volt, a film alatt ez a leírás, szerintem tömören összefoglalja a dolgot:
A film címe: Míg végül semmid sem marad (Bis nichts mehr bleibt). Tegnap megnéztem, ahhoz képest amire számítottam elég - mondjuk úgy - lightos lett, habár elgondolkodtató és egyben tragikus is.
A film címe: Míg végül semmid sem marad (Bis nichts mehr bleibt). Tegnap megnéztem, ahhoz képest amire számítottam elég - mondjuk úgy - lightos lett, habár elgondolkodtató és egyben tragikus is.
Köszönöm a választ!
Idézet
ez azért nagy dolog egy anyától hogy mindent megtesz a lányáért Amúgy nagyon jó lehetőség lenne egy hajón tanulni, de nem ilyen hírnévvel rendelkezőn, és nem 6 évesen..
Csakhogy azon a bizonyos hajón nem tanulnak...Mond, te tényleg elolvastad a cikket? Utánajárás nélkül is le van írva, hogy borzadály ami ott van. Majd megnézném te mikor küldenéd oda a gyerekedet, akárhány éves.
2012. július 03. 16:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.07.03. 11:42)
Már tegnap is idéztem, nos az csak egy bekezdés volt, a film alatt ez a leírás, szerintem tömören összefoglalja a dolgot:
Én egyébként nem értem hogy a csajszi hogy mehetett hozzá Tomhoz. Mondjuk nem tudom hogy akkoriban odatartozott-e már a valláshoz, de ha igen, rosszul tette hogy hozzáment azt pedig rosszabbul hogy gyereket is szült neki. A Daily Fail (értsd Daily Mail) fotókkal szolgál egy fekete és egy fehér kocsiból kiszallo fegyveres emberekről. Persze most már testőrei is vannak, nem is egy, de a lesifotósok is megerősítették (már pedig náluk senki nem tudja jobban az igazat) hogy veszélyben az élete. Előfordulhat hogy bántják vagy ne adj Isten, lelövik. Legalább is ezt állítják. A vallásos emberek, akik a fától nem látják az erdőt, azok a legveszélyesebbek mert azok nem ismernek lehetetlent és szerintük jól cselekednek.
A szüléssel is megjárta, mintha úgy emlékeznék hogy Surit otthon szülhette meg csak, egyedül, egymaga vajjudott és teljesen egyedül kellett megszülnie a gyereket, orvos vagy segítség nélkül bár ha jól emlékszek, egy bába vagy valaki segítő volt az épületben hogyha meg akart volna halni szülés közben, ott legyen rajta meg a gyereken segíteni.
2012. július 03. 17:03
Idézet (ophely88 @ 2012.07.03. 16:54)
Én egyébként nem értem hogy a csajszi hogy mehetett hozzá Tomhoz. Mondjuk nem tudom hogy akkoriban odatartozott-e már a valláshoz, de ha igen, rosszul tette hogy hozzáment azt pedig rosszabbul hogy gyereket is szült neki. A Daily Fail (értsd Daily Mail) fotókkal szolgál egy fekete és egy fehér kocsiból kiszallo fegyveres emberekről. Persze most már testőrei is vannak, nem is egy, de a lesifotósok is megerősítették (már pedig náluk senki nem tudja jobban az igazat) hogy veszélyben az élete. Előfordulhat hogy bántják vagy ne adj Isten, lelövik. Legalább is ezt állítják. A vallásos emberek, akik a fától nem látják az erdőt, azok a legveszélyesebbek mert azok nem ismernek lehetetlent és szerintük jól cselekednek.
A születéssel is megjárta, mintha úgy emlékeznék hogy Surit otthon szülhette meg csak, egyedül, egymaga vajjudott és teljesen egyedül kellett megszülnie a gyereket, orvos vagy segítség nélkül bár ha jól emlékszek, egy bába vagy valaki segítő volt az épületben hogyha meg akart volna halni szülés közben, ott legyen rajta meg a gyereken segíteni.
Én sem csodálkoznék már azon sem, ha egy sikátorban találnának rá a végén, fültől fülig elvágott torokkal, mindezt azért, mert rossz pasashoz ment hozzá.
Persze a szcientológiai egyház most vadul cáfol, hogy á, ők nem követik Katie-t, meg á, be se lehet iratni Surit ebbe az átnevelő agymosó programba, mert csak 16 évtől lehet részt venni benne. Aztán azok meg, akik elég bátrak voltak már ahhoz, hogy kilépjenek tőlük, mondják, hogy a francot nem, mindkettőre volt már precedens, és ennél durvább dolgokat is láttak már, amíg tagok voltak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 03. 17:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.03. 17:03)
Én sem csodálkoznék már azon sem, ha egy sikátorban találnának rá a végén, fültől fülig elvágott torokkal, mindezt azért, mert rossz pasashoz ment hozzá.
Persze a szcientológiai egyház most vadul cáfol, hogy á, ők nem követik Katie-t, meg á, be se lehet iratni Surit ebbe az átnevelő agymosó programba, mert csak 16 évtől lehet részt venni benne. Aztán azok meg, akik elég bátrak voltak már ahhoz, hogy kilépjenek tőlük, mondják, hogy a francot nem, mindkettőre volt már precedens, és ennél durvább dolgokat is láttak már, amíg tagok voltak.
Igen, én is olvastam erről. A csaj benne van a 'tutiban'. El is vágják a torkát vagy öngyilkosságnak álcázzák ha esetleg nála marad a gyerek de ha továbbra sem történik semmi, talán ki sem várják a tárgyalást. A fotósoktól és testőröktől nehéz odaférni hozzá.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.