Starity

Tom Cruise kiképző táborba küldené lányát

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 03. 00:28 #61
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.02. 22:33)
Nem akarlak megijeszteni, de a szcientológia nem a bekopogós fajta vallás. Ők általában az utcán osztogatják, meg a postaládákba dobálják az ingyenes IQ tesztre szóló meghívást. Ha elmész és kitöltöd, megállapítják (legyél egyébként akár MENSA tag is), hogy tök hülye vagy, DE ha csatlakozol hozzájuk, majd baromi okos leszel. Így kezdődik.

Na jó akkor én nem vagyok fenyegetve. Ateista lévén minden egyes levelet amit a postaládába bedobnak és vallásról szól, hajítom a kukába. Az ilyen IQ-s micsodáknak meg nem dőlök be, tudom én, hogy okos vagyok rohog.gif
A cikkhez szólva:sosem értettem Katie, hogy mehetett hozzá, én örülök a válásuknak, de Suri-ról megoszlik a véleményem. Egy rendkívül elkényeztetett, hisztis gyerek, aki nincs tisztában a világgal. Ettől függetlenül nem egy ilyen tábor kellene neki, hanem egy szigorú ember, aki hagyományos módszerekkel megtanítja az életre.
Amúgy én nem sokat tudok erről a vallásról, éppen csak annyit amennyit itt olvastam. Éppen ezért kérdeznék egyet blush.gif A Cynthia által leírt agymosás alatt mit kell érteni? Mit csinálnak ott az emberrel, hogy agymosásnak nevezzük?
2012. július 03. 06:54 #62
- törölt felhasználó -    
Ne már szegény kislány még csak 6 éves! Ez komoly nem normális!
2012. július 03. 07:44 #63
- törölt felhasználó -    
Nem okos aki a gyermekét ilyen helyre akarja küldeni főleg csak egy 7 éves kislányt.
2012. július 03. 08:06 #64
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Csatolások: 0
Azonosító: 153097
hát,lehet,hogy jót tenne neki egy kiképzőtábor...bocsi emberek,de az a gyerek betegesen el van kényeztetve.
2012. július 03. 08:11 #65
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Azonosító: 153097
ez egy olyan vallás,ahová gyakorlatilag elcsalják az embert,a már leírt módszerrel,és ha egyszer belép,akkor nincs kiút.az egyén megszűnik létezni,rengeteg pénzt kell fizetnie a vallás vezetőjének,elszívják a pénzét,az energiáját,a lelkét.és ha mégis valahogyan kilépne az ember,elég radikális eszközökhöz folyamodnak...nem egy szép dolog...
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. július 03. 08:13 #66
- törölt felhasználó -    
Szegény gyerek nem lenne igazi gyerekkora ha odamenne. Sajnálom hogy Katie és Tom válnak. sad.gif
2012. július 03. 08:18 #67
- törölt felhasználó -    
Hát jobban teszi ha nem küldi oda....
2012. július 03. 08:55 #68
- törölt felhasználó -    
mekkora egy vad barom.ki tenne ilyet a saját lányával???
2012. július 03. 09:03 #69
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
6 évessen még korai, akármilyen hisztigép is Suri. biggrin.gif
2012. július 03. 09:24 #70
- törölt felhasználó -    
Az egyik "vallásnak" csúfolt szervezeteket be kéne tiltani.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 03. 09:36 #71
Sofy98
Sofy98
visszatérő vendég

Státusz"Az ördög nem alszik, csak relaxál" - Lucifer
Hozzászólás: 211
Azonosító: 165909
Szerintem,ha annak idején nem kényezteti egyiküksem el,nem hiszti gép lenne. Tudom,hogy a verés nem megoldás,de egy jókor jött pofon,jó útra térítené Surit.
2012. július 03. 10:43 #72
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
az biutosmhogy Suri egy hisztigép,de akkor se kellene egy ilyen helyre beiratni,habár az lehet,hogy tanula egy kis viselkedést
2012. július 03. 10:45 #73
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
..én meg Tom Cruise-t küldeném be egy zárt osztályra..
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Chocolate Sunset
2012. július 03. 11:42 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2012.07.03. 00:28)
A Cynthia által leírt agymosás alatt mit kell érteni? Mit csinálnak ott az emberrel, hogy agymosásnak nevezzük?

Már tegnap is idéztem, nos az csak egy bekezdés volt, a film alatt ez a leírás, szerintem tömören összefoglalja a dolgot:

Idézet
Először egy tesztet akarnak kitöltetni veled és minél több információt összegyűjteni rólad. Majd közlik veled a teszt végeredményképpen, hogy milyen "aberrációd" vannak; de se  baj, az ő hókusz-pókuszukat éppen arra találták ki, hogy kigyógyítsanak belőle.  Majd egyre jobban behálóznak, teljesen elveszik a maradék józan eszedet is, és minél több pénzedet is. Családi és baráti kapcsolataidat szétzilálják. 
A nagyobb "siker" érdekében extra dózisú "vitaminkészítményeket" is ajánlanak neked. (Lásd Magyarországon: Lenkei Gábor vitaminjai.) Végül már annyira be- és bele csavarnak, ha mégis ki akarsz lépni, azt tettlegesen is megakadályozzák. 
Mindehhez a szcientológiai egyháznak saját "nevelő" tisztjei, titkosrendőrsége, sőt még átnevelő tábora is van. 

E film egy a szcientológiai egyházzal kapcsolatba került német család sorsát dolgozza fel, megtörtént események alapján. 

"Az igaz történet egy német családról szól, akiket prédaként ölel át és fon be egy magát vallásnak hirdető csoportosulás, a szcientológiai egyház. Miközben a fiatalasszony képtelen elszakadni, és egyre mélyebben és szorosabban kötődik a szervezethez, a férj, aki korábban maga is szcientológus volt, úgy dönt, hogy otthagyja a társaságot. Sikerül is a menekülés, ám eközben elveszíti a hitvesét és a kislányát. 

A kényes témának számító filmet titokban forgatták, mert az alkotók tartottak a szcientológusok támadásaitól. A német közszolgálati televízióban való bemutatása óta azonban csak fokozódnak a film körüli feszültségek, botrányok. A németországi szcientológusok szerint a tévéfilm a türelmetlenség és a diszkrimináció légkörét alakítja ki egy vallási közösség ellen. 

A film készítői azonban cáfolják a vádakat, és mint hírlik, nem futamodnak meg, mert az igazság, vallják, mindennél előbbre való." 

Németországban, Franciaországban, Görögországban állami szinten lépnek fel a szcientológia ellen, Oroszországban pedig teljesen betiltották őket. Magyarországon nem korlátozzák tevékenységüket, sőt az egyház magyarországi vezető lelkésze Oroszországból Magyarországra menekült hazánkba, mert Oroszországban összetűzésbe került a hatóságokkal, valamint az egyházat a moszkvai kárvallottjai beperelték. 

A Wikipédia "legfelsőbb bírósága" (ilyen is van) pedig egyhangúan, 10:0 szavazattal letiltotta az összes olyan szerkesztési kísérletet, amely a szcientológia egyház és a hozzá kapcsolódó szervezetek tulajdonában lévő IP-címekről érkezik.

A film címe: Míg végül semmid sem marad (Bis nichts mehr bleibt). Tegnap megnéztem, ahhoz képest amire számítottam elég - mondjuk úgy - lightos lett, habár elgondolkodtató és egyben tragikus is.
3 felhasználónak tetszik: Lizania, ophely88, Black Hearth2
2012. július 03. 11:45 #75
- törölt felhasználó -    
Ha az én gyerekem lenne a lány és rossz lenne akkor se küldeném kiképzőtáborba.Inkább elbeszélgetnék vele.
2012. július 03. 11:48 #76
- törölt felhasználó -    
ez azért nagy dolog egy anyától hogy mindent megtesz a lányáért smileeee.gif Amúgy nagyon jó lehetőség lenne egy hajón tanulni, de nem ilyen hírnévvel rendelkezőn, és nem 6 évesen....
2012. július 03. 11:52 #77
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Na de Tom?! ohmy.gif Nem hittem volna,hogy képes lenne ilyet tenni a gyerekével és tessék...
2012. július 03. 12:03 #78
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
xddd ez kész .. én is lehet h elküldeném a gyerekem de csak ha nem lenne jobb megoldás.. de nemigaz hogy nem tud valami másfajta helyre küldeni a gyereket..xd
2012. július 03. 12:10 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (Potyidanon @ 2012.07.03. 08:11)
ez egy olyan vallás,ahová gyakorlatilag elcsalják az embert,a már leírt módszerrel,és ha egyszer belép,akkor nincs kiút.az egyén megszűnik létezni,rengeteg pénzt kell fizetnie a vallás vezetőjének,elszívják a pénzét,az energiáját,a lelkét.és ha mégis valahogyan kilépne az ember,elég radikális eszközökhöz folyamodnak...nem egy szép dolog...

Engem ilyennel nem tudnának csőbe húzni. Eleve nem vagyok vallásos, nem hiszek semmilyen felsőbb hatalomban. Ilyenre csak az olyan embereket lehet rászedni, akik hajlanak is rá.
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. július 03. 13:31 #80
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Nagyon szép az a kislány ohmy.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!