Idézet (ophely88 @ 2012.07.02. 22:01)
A cikkben rendesen le van írva hogy mi az igazság bár azt a borzalmat szerintem elképzelni nem lehet úgy igazából de azért a cikket is el kellene olvasni nem csak hülyeségeket beszélni.

Gyerekek lesznek öngyilkosok odabent mert nem tudják elviselni ami odabent folyik, mossák az agyukat.

Tom elég hülye és az is, aki szerint ez jó dolog. Esetleg ha rendesen foglalkoztak volna vele a szülei vagy felfogadtak volna egy babysittert, akkor nem lett volna ennyire elkényeztetett bár a sztárcsemeték néha ilyenek (tisztelet a kivételnek). Nem nevelem a gyerekem mert 'beadom' majd a táborba, ott majd megnevelik. És vannak akik támogatják az ötletet.

Mint már említettem nekünk a tanár egyszer mesélt erről, őszintén szólva napokig rettegtem hogy engem is megtalálnak és utána bolond leszek, de aztán rájöttem hogy a temperamentumom miatt nem kell félnem, az ilyen hittérítőkre szó nélkül rávágom az ajtót, ha nem vagyok fényes kedvemben még el is küldöm az ilyet melegebbre, ciki, avagy sem.
Nem tudom elhinni hogy nem volt a kislánynak babysittere, csak ha anyuka-apuka kiadja ukászba hogy a gyerek parancsol, akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad. Tom beteg, eflől immáron nincs kétségem, de mivel neki már átmosták az agyát, így nem tudja megítélni hogy mi a helyes és mi nem. A kislánynak nyilván nem lesz baja így hogy ez kiderült, és ha Katie-nek ítélik kizárólagosan.
Rákerestem az említett filmre, a torrent alatt találtam, via ncore:
Idézet
Németországban, Franciaországban, Görögországban állami szinten lépnek fel a szcientológia ellen, Oroszországban pedig teljesen betiltották őket. Magyarországon nem korlátozzák tevékenységüket, sőt az egyház magyarországi vezető lelkésze Oroszországból Magyarországra menekült hazánkba, mert Oroszországban összetűzésbe került a hatóságokkal, valamint az egyházat a moszkvai kárvallottjai beperelték.
Elgondolkodtató...