Starity

Tom Cruise kiképző táborba küldené lányát

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 02. 22:01 #41
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.07.02. 21:53)
Előbb írtam kommentet, aztán olvastam el a többit, hát azt hittem falnak megyek milyen tudatlanok és tájékozatlanok itt egyesek omg.gif Vagy csak megint a címig jutnak az olvasásban. Én leírtam amit gondolok, de ez nagyon felhúzott hogy hogy lehet valaki ekkora idióta, hogy a saját lánya életét tönkretegye.
Más részt gondolom azért kommentelnek sokan olyat hogy ráférne, mert tényleg ráférne valami, amit mondjuk nevelésnek, és normális szülőknek hívunk felénk. unsure.gif

A cikkben rendesen le van írva hogy mi az igazság bár azt a borzalmat szerintem elképzelni nem lehet úgy igazából de azért a cikket is el kellene olvasni nem csak hülyeségeket beszélni. omg.gif Gyerekek lesznek öngyilkosok odabent mert nem tudják elviselni ami odabent folyik, mossák az agyukat. 110.gif Tom elég hülye és az is, aki szerint ez jó dolog. Esetleg ha rendesen foglalkoztak volna vele a szülei vagy felfogadtak volna egy babysittert, akkor nem lett volna ennyire elkényeztetett bár a sztárcsemeték néha ilyenek (tisztelet a kivételnek). Nem nevelem a gyerekem mert 'beadom' majd a táborba, ott majd megnevelik. És vannak akik támogatják az ötletet. fear.gif
2012. július 02. 22:02 #42
- törölt felhasználó -    
Pont nem rég láttam egy szcientológiával kapcsolatos filmet,ahol a szülők pereskedtek a kislányért.
Nem igazán ismerem Tom-ot és Katie-t,se Suri-t,de az biztos,hogy egy ilyen kislánynak ez nem igazán tenne jót.És igen,ezt egy film alapján mondom,mert nekem lejött a lényege.
Szerintem inkább normális család kéne ennek a lánynak és normális nevelés.
2012. július 02. 22:03 #43
sszandra
sszandra
visszatérő vendég

StátuszSummer *-*
Hozzászólás: 294
Azonosító: 166763
6 éves koráig agyon kényezteti és utána berakná egy ilyen helyre?? ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. július 02. 22:05 #44
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Surira alaposan ráfér a nevelés, de ez a tábor túlzás. Tomnak elment az esze, hogy egy ilyen helyre akarja küldeni a lányát.
2012. július 02. 22:05 #45
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
na Tom tényleg teljesen megőrült... blink.gif dry.gif egészen eddig mindent megvettek és megengedtek neki, teljesen elkényeztették, most meg ilyen helyre akarja küldeni? hol logikus ez?
2012. július 02. 22:14 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.02. 22:01)
A cikkben rendesen le van írva hogy mi az igazság bár azt a borzalmat szerintem elképzelni nem lehet úgy igazából de azért a cikket is el kellene olvasni nem csak hülyeségeket beszélni. omg.gif Gyerekek lesznek öngyilkosok odabent mert nem tudják elviselni ami odabent folyik, mossák az agyukat.  110.gif Tom elég hülye és az is, aki szerint ez jó dolog. Esetleg ha rendesen foglalkoztak volna vele a szülei vagy felfogadtak volna egy babysittert, akkor nem lett volna ennyire elkényeztetett bár a sztárcsemeték néha ilyenek (tisztelet a kivételnek). Nem nevelem a gyerekem mert 'beadom' majd a táborba, ott majd megnevelik. És vannak akik támogatják az ötletet. fear.gif

Mint már említettem nekünk a tanár egyszer mesélt erről, őszintén szólva napokig rettegtem hogy engem is megtalálnak és utána bolond leszek, de aztán rájöttem hogy a temperamentumom miatt nem kell félnem, az ilyen hittérítőkre szó nélkül rávágom az ajtót, ha nem vagyok fényes kedvemben még el is küldöm az ilyet melegebbre, ciki, avagy sem.
Nem tudom elhinni hogy nem volt a kislánynak babysittere, csak ha anyuka-apuka kiadja ukászba hogy a gyerek parancsol, akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad. Tom beteg, eflől immáron nincs kétségem, de mivel neki már átmosták az agyát, így nem tudja megítélni hogy mi a helyes és mi nem. A kislánynak nyilván nem lesz baja így hogy ez kiderült, és ha Katie-nek ítélik kizárólagosan.

Rákerestem az említett filmre, a torrent alatt találtam, via ncore:
Idézet
Németországban, Franciaországban, Görögországban állami szinten lépnek fel a szcientológia ellen, Oroszországban pedig teljesen betiltották őket. Magyarországon nem korlátozzák tevékenységüket, sőt az egyház magyarországi vezető lelkésze Oroszországból Magyarországra menekült hazánkba, mert Oroszországban összetűzésbe került a hatóságokkal, valamint az egyházat a moszkvai kárvallottjai beperelték.

Elgondolkodtató...
1 felhasználónak tetszik: Chocolate Sunset
2012. július 02. 22:20 #47
dreammm
dreammm

StátuszJosh H.
Hozzászólás: 810
Csatolások: 2
Azonosító: 170185
Egy gyereknek nem hiszem,hogy ott lenne a helye. Talán csak kellő időt és energiát kellett volna fektetni a nevelésre,és akkor nem lenne gond smileeee.gif
2012. július 02. 22:28 #48
- törölt felhasználó -    
szerintem hülyeség hogy emiatt válnak, csak egy kamuhír.
ha pedig mégis, akkor valami ott nagyon nem volt rendben ... smileeee.gif bár én még mindig azon az állásponton vagyok hogy ez az ő ügyük,nekünk semmi beleszólásunk nincs a dolgokba. és nem is ránk tartozik.
2012. július 02. 22:31 #49
Luna Démon
Luna Démon
új tag
Hozzászólás: 51
Azonosító: 179256
Tom az utóbbi pár évben teljesen kifordult magából, ocsmány amitek művel eddig nálam vitte a pálmát amikor a kislányt kifestve mutatták magas sarkú cipőcskéjében, mint egy miniatűr űrlény, de ez sem piskóta!
2012. július 02. 22:33 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2012.07.02. 22:14)
Mint már említettem nekünk a tanár egyszer mesélt erről, őszintén szólva napokig rettegtem hogy engem is megtalálnak és utána bolond leszek, de aztán rájöttem hogy a temperamentumom miatt nem kell félnem, az ilyen hittérítőkre szó nélkül rávágom az ajtót, ha nem vagyok fényes kedvemben még el is küldöm az ilyet melegebbre, ciki, avagy sem.
Nem tudom elhinni hogy nem volt a kislánynak babysittere, csak ha anyuka-apuka kiadja ukászba hogy a gyerek parancsol, akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad. Tom beteg, eflől immáron nincs kétségem, de mivel neki már átmosták az agyát, így nem tudja megítélni hogy mi a helyes és mi nem. A kislánynak nyilván nem lesz baja így hogy ez kiderült, és ha Katie-nek ítélik kizárólagosan.
Elgondolkodtató...

Nem akarlak megijeszteni, de a szcientológia nem a bekopogós fajta vallás. Ők általában az utcán osztogatják, meg a postaládákba dobálják az ingyenes IQ tesztre szóló meghívást. Ha elmész és kitöltöd, megállapítják (legyél egyébként akár MENSA tag is), hogy tök hülye vagy, DE ha csatlakozol hozzájuk, majd baromi okos leszel. Így kezdődik.
2012. július 02. 22:37 #51
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
ez az ember beteg...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 02. 22:38 #52
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.07.02. 22:14)
Elgondolkodtató...

Jesszusom. Magyarország. 110.gif

Tom képtelen megítélni hogy mi a jó és mi a nem, ahogyan mondtad. Én egyébként tudtam hogy egyszer eljön ez a pillanat de nem gondoltam hogy már most. Szegény gyerkőc. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Chocolate Sunset, Black Hearth2
2012. július 02. 22:42 #53
sajtimajszii
sajtimajszii
visszatérő vendég

StátuszSzivárvány színű képzelet hasítja át a kék eget.:3
Hozzászólás: 134
Azonosító: 177294
Ez nem normális... -.-
2012. július 02. 22:45 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.02. 22:33)
Nem akarlak megijeszteni, de a szcientológia nem a bekopogós fajta vallás. Ők általában az utcán osztogatják, meg a postaládákba dobálják az ingyenes IQ tesztre szóló meghívást. Ha elmész és kitöltöd, megállapítják (legyél egyébként akár MENSA tag is), hogy tök hülye vagy, DE ha csatlakozol hozzájuk, majd baromi okos leszel. Így kezdődik.

Ja, akkor jó laugh.gif rohog.gif Nekem nem ez a része maradt meg, hanem hogy mi lesz belőled ha bedőlsz nekik.
Egyébként akkor még inkább nem fenyeget hogy bolond leszek én is, tisztában vagyok a képességeimmel, nem érdekelnek ilyenek rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Chocolate Sunset, ophely88
2012. július 02. 22:48 #55
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
Tomnak teljesen elment az esze? ohmy.gif Nem normális ember az, aki egy hat éves gyereket egy ilyenbe akar beadni dry.gif Főleg úgy hogy a saját gyereke..Nálam a szülő fogalma azt jelenti, hogy mindenáron támogatja a gyerekét, segít neki, szereti, védi, és jót akar neki bármi áron, de úgylátszik Tom nem így van ezzel blink.gif Oké, hogy Suri el van kényeztetve, de egy kiképzőtábor szintű program még neki is sok lenne blink.gif Meg amúgy is a szülők hibája hogy el van kényeztetve, a kislány nem tehet semmiről -.-"
2012. július 02. 22:50 #56
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Milyen szülőnek nevezett állat küldi 5 évesen a gyereket egy hajóra??? 5 évesen már kimossák az agyát....ezt a vallást valahogy el kéne folytani, meggátolni, hogy legálisan ne működhessenek.
2012. július 02. 22:55 #57
Kiaraa
Kiaraa
game over™

Státusz"A bűneimet nem akarom jóvá tenni,inkább gyere kicsi velem rózsát szedni."
Hozzászólás: 1042
Csatolások: 2
Azonosító: 145209
blink.gif gratulálok Tom az ötletedhez,hogy mit ne mondjak...
2012. július 02. 22:57 #58
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
szereintem ki lehet jelenteni hogy Katie megynerte a pert ha ezt a biroságon előhozza akkor biztos hogy megnyeri
2012. július 02. 23:53 #59
leona7
leona7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 142
Azonosító: 164045
nem normális aki a gyerekét egy ilyen helyre akarja küldeni. az más kérdés, hogy a kislányuknak igen kivan nyalva a segge, de még ő sem érdemelné meg. főleg nem 6 évesen! az pedig, hogy egy ilyen dolog tönkre tesz egy házasságot... már nem azért, de nem is lehetett valami nem tudom én milyen az egész, ha egy ilyen dolog miatt elválnak. Jó, a gyerek biztonsága a legfontosabb meg minden, de ha igazán erős lett volna a szerelmük (ami lehet, hogy még most is van), akkor ennyi miatt nem válnak el.
2012. július 03. 00:25 #60
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Najó! Ez az ember komolyan beteg! Remélem Katie kapja Surit, és soha többé nem engedik ennek az idiótának a közelébe. Elvileg évekkel ezelőtt beadta a két örökbefogadott gyerekét is a táborba. Akkor nem nagyon akartam elhinni, de végül kiderült, hogy igaz! Valami komolyan nagyon nem stimmel ezzel a csávóval. Meg tudom érteni Katiet. Én amikor először láttam az ilyen táborokról egy dokumentumfilmet, hónapokig rettegtem, hogy engem is ilyen helyre küldenek. Bár az én szüleim hál' istennek normálisak, és nem akarják, hogy agymosáson menjek keresztül.
Talán ha foglalkoztak volna a gyerekükkel, és nem vettek volna meg neki minden szart, most nem tartanánk itt, hogy hisztirohamokat kap az utcán, de ez a tábor akkor is hatalmas túlzás. Adjanak neki pár pofont, menjenek nevelési tanácsadóhoz, vagy bánom is én. De ezt a tábort senkinek sem kívánom.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, nicol bellox, Black Hearth2, Chocolate Sunset
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!