Tom Cruise kiképző táborba küldené lányát
2012. július 02. 20:23
|
|
LillySellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 136333 offline
|
Nagy az Isten állatkertje, csak a kerítés túl kicsi.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 02. 20:25
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Az tény hogy ilyen helyre küldeni kicsit durva húzá lenne az apjától viszont valamiféle megnevelés meg nem ártana a kislánynak mert sajnos a napnál is világosabb h Suire durván el van kényeztetve.
2012. július 02. 21:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem tökéletesen ráférne a kislányra. Jót tenne neki.
2012. július 02. 21:40
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
nem olyan biztos hogy el van kényeztetve az a gyerek. főleg ha ilyen idióta barom apja van. aki meg egyetért ezzel a nevelési módszerrel hogy küldjék a gyerekeket ilyen kiképzőtáborokba az se normális.
gondolkodj el kicsit azon hogy ezeknek a gyerekeknek milyen gyerekkoruk lehet. ha egyáltalán van ilyen. mert hogy nem fogócskára meg bújócskára képezik ki őket az is biztos.
2012. július 02. 21:43
Ez tényleg bolond
Nekünk egyszer a töri tanár elmagyarázta hogy hogy mossák át ezek az egyháznak nevezett szekták az ember agyát, meg mesélt egy ismerőséről, aki egy ilyen ártalmatlan délutáni teázgatásnak induló agymosáson vett részt, és a pszichológiai osztályon kötött ki visszafordíthatatlanul károsodva. Nem szoktam nyilvánosan vallást kibeszélni (mert majdnem mindegyikről megvan a véleményem, ami az emberek 99%-nak nem tetszik), de ezt azt hiszem vallásnak sem lehet nevezni, fejbe kéne mindet vágni aki elhiszi ezt a maszlagot. Egy 6 éves kislány agyát átmosni egyszerűen leírni nem tudom milyen nulla intelligencia kell hozzá. Tom Cruise pedig egy beteg ember, már-már vérlázító amit művel.
Katie-t sajnálom, de valamilyen szinten butának is tartom hogy képes volt hozzámenni, holott az emberénél gondolom nem az elmúlt 5 év alatt kezdődött ez a dili. Ő akarta, akkor valamilyen szinten viselje a következményeket.
Mondd, te tudod mit beszélsz?
Vagy tudod mi az a szcientológia? Ha tudnád akkor nem mondanád ezt
Igen, valóban nagyon elkényeztetett a kiscsaj, de erre nem az a megoldás hogy tönkretegyék az életét. Valóban ráférne egy kis nevelés, de véleményem szerint ennek nem ez lenne a módja. Na meg aztán egy normális kiképzőtábor is lelki roncsot csinálna belőle, nem hogy ez a szcientológiás agymosoda.
Nekünk egyszer a töri tanár elmagyarázta hogy hogy mossák át ezek az egyháznak nevezett szekták az ember agyát, meg mesélt egy ismerőséről, aki egy ilyen ártalmatlan délutáni teázgatásnak induló agymosáson vett részt, és a pszichológiai osztályon kötött ki visszafordíthatatlanul károsodva. Nem szoktam nyilvánosan vallást kibeszélni (mert majdnem mindegyikről megvan a véleményem, ami az emberek 99%-nak nem tetszik), de ezt azt hiszem vallásnak sem lehet nevezni, fejbe kéne mindet vágni aki elhiszi ezt a maszlagot. Egy 6 éves kislány agyát átmosni egyszerűen leírni nem tudom milyen nulla intelligencia kell hozzá. Tom Cruise pedig egy beteg ember, már-már vérlázító amit művel.
Katie-t sajnálom, de valamilyen szinten butának is tartom hogy képes volt hozzámenni, holott az emberénél gondolom nem az elmúlt 5 év alatt kezdődött ez a dili. Ő akarta, akkor valamilyen szinten viselje a következményeket.
Idézet (Jenny Lawliet @ 2012.07.02. 21:25)
Szerintem tökéletesen ráférne a kislányra. Jót tenne neki.
Mondd, te tudod mit beszélsz?
2012. július 02. 21:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Twilight6 @ 2012.07.02. 20:43)
Miért sajnáljátok a kis Surit? Oké, hogy az anyja tehet arról, hogy ilyen lett, de akkor is ráférne egy alapos megnevelés. 
Mert ez nem sima gyerektábor ahol reggel rózsaszín tálkából ehet müzlit vagy a nap végén nézhet meséket. Szigorú vallási tábor.
2012. július 02. 21:53
Idézet (ophely88 @ 2012.07.02. 21:48)
Mert ez nem sima gyerektábor ahol reggel rózsaszín tálkából ehet müzlit vagy a nap végén nézhet meséket. Szigorú vallási tábor.
Ne olyat képzelj el amit amerikai filmekben látsz. Láttom erről egyszer egy dokumentumfilmet, nem embernek való az a vallási tábor. 
Előbb írtam kommentet, aztán olvastam el a többit, hát azt hittem falnak megyek milyen tudatlanok és tájékozatlanok itt egyesek
Más részt gondolom azért kommentelnek sokan olyat hogy ráférne, mert tényleg ráférne valami, amit mondjuk nevelésnek, és normális szülőknek hívunk felénk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.