Starity

Falusi Mariann ledobja a ruháit

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 02. 22:31 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (réé15 @ 2012.07.02. 20:26)
öhmm...hát igen az egy kicsit durva hogy merilyn morrow van öhöm középen részben ciki részben pedig érdekes hogy nem tartom annak ha ez szintén egy kampány féleség akkor oké mindent bele...hisz ma már a duciság nem annyira ciki mint régen volt smileeee.gif

Fhú de felképelnélek. Mi az, hogy merilyn morrow? Remélem tisztában vagy azzal, hogy egy legenda nevét becsméreled! angry.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, num1Kolosszus, joe_r
2012. július 02. 22:34 #82
Luna Démon
Luna Démon
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 179256
Hát én ha pasi lennék biztos nem ő lenne álmaim nője!
2012. július 02. 22:51 #83
- törölt felhasználó -    
Én azt hiszem több ilyen bátor nő kéne. meghajolo.gif A mai tizenéves és huszonéves lányok (beleértve sokszor jómagamat is) csak utálni tudják a testüket, mert azt látják mindenhonnan, hogy: "Neked márpedig 50 kiló alatt kell maradnod, mert ha nem, akkor sosem lesz pasid, sosem lesz irigylésre méltó életed és kinézeted." Itt leírva ez nevetségesnek hat, de amikor meglátom Miranda Kerr-t, vagy a többi csodás modellt, akkor én is görcsösen le akarok adni 10 kilót. De aztán szerencsére figyelmeztetnek engem, hogy közel sem a külső a minden!! Igen, ez klisés, de igaz. beer.gif Ne akarjunk már mindenáron úgy kinézni, csak mert a média azt sugallja!!
Valamint: láttam pár kommentet, a következő címszóval: "Biztos nem ő lenne álmaim nője..." Emberek, a szépség és a tökéletes mindenkinek mást jelent!! Egyébként se mindenki a tucat után megy, biztos vannak olyan emberek, akik a duci csajokra buknak. És én nem értem, hogy ebbe mi az undorító meg a fújolnivaló. blink.gif De előttem már páran kifejtették a véleményüket, amikkel egyet is értek. meghajolo.gif
7 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie, Black Hearth2, selena_taylor_fan, num1Kolosszus, joe_r, janet7
2012. július 02. 23:01 #84
Luna Démon
Luna Démon
új tag
Hozzászólás: 51
Azonosító: 179256
Idézet (bakocsenge @ 2012.07.02. 22:51)
Én azt hiszem több ilyen bátor nő kéne.  meghajolo.gif A mai tizenéves és huszonéves lányok (beleértve sokszor jómagamat is) csak utálni tudják a testüket, mert azt látják mindenhonnan, hogy: "Neked márpedig 50 kiló alatt kell maradnod, mert ha nem, akkor sosem lesz pasid, sosem lesz irigylésre méltó életed és kinézeted." Itt leírva ez nevetségesnek hat, de amikor meglátom Miranda Kerr-t, vagy a többi csodás modellt, akkor én is görcsösen le akarok adni 10 kilót. De aztán szerencsére figyelmeztetnek engem, hogy közel sem a külső a minden!! Igen, ez klisés, de igaz. beer.gif Ne akarjunk már mindenáron úgy kinézni, csak mert a média azt sugallja!!
Valamint: láttam pár kommentet, a következő címszóval: "Biztos nem ő lenne álmaim nője..." Emberek, a szépség és a tökéletes mindenkinek mást jelent!! Egyébként se mindenki a tucat után megy, biztos vannak olyan emberek, akik a duci csajokra buknak. És én nem értem, hogy ebbe mi az undorító meg a fújolnivaló. blink.gif De előttem már páran kifejtették a véleményüket, amikkel egyet is értek.  meghajolo.gif

Bátornak tényleg bátor dolog és a bátorsága igenis elismerésre méltó, de azt még mindig tartom ha pasi lennék nem ő lenne álmaim nője. Akárhogy ágálunk ellene a pasik többsége nem a Mariann tipusú nőkre bukik. _nevet.gif
2012. július 02. 23:10 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (Luna Démon @ 2012.07.02. 23:01)
Bátornak tényleg bátor dolog és a bátorsága igenis elismerésre méltó, de azt még mindig tartom ha pasi lennék nem ő lenne álmaim nője. Akárhogy ágálunk ellene a pasik többsége nem a Mariann tipusú nőkre bukik.  _nevet.gif

Nem értem ebben mi a vicces. Felvállalja önmagát és a kinézetét, ami szerintem nagy dolog. Sokan buknak a csontsovány modellekre, akik alig-alig esznek valamit, és 45 kiló a súlyuk. Hidd el, tudok mondani olyan nőket, akik nem túlságosan vékonyak, mégis gyönyörűek. Nem a külső a fontos.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, selena_taylor_fan
2012. július 02. 23:19 #86
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.07.02. 23:10)
Nem értem ebben mi a vicces. Felvállalja önmagát és a kinézetét, ami szerintem nagy dolog. Sokan buknak a csontsovány modellekre, akik alig-alig esznek valamit, és 45 kiló a súlyuk. Hidd el, tudok mondani olyan nőket, akik nem túlságosan vékonyak, mégis gyönyörűek. Nem a külső a fontos.

Kinek ez, kinek az tetszik. De sajnos tényleg fontosak a külsőségek. Nem kéne, de az. Ilyen az élet. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. pardon.gif Erről kár vitatkozni.

Egyébként BOLDOG SZÜLINAPOT! bday.gif
2012. július 02. 23:30 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.07.02. 23:19)
Kinek ez, kinek az tetszik. De sajnos tényleg fontosak a külsőségek. Nem kéne, de az. Ilyen az élet. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. pardon.gif Erről kár vitatkozni.
Egyébként BOLDOG SZÜLINAPOT! bday.gif

Sajnos igazad van. Aki nem vékony, az már csúnya és undorító. pardon.gif
Köszönöm szépen! wink.gif
2012. július 03. 00:12 #88
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Ezt ne erőltessük szerintem. Oo
2012. július 03. 00:51 #89
- törölt felhasználó -    
Én sem vagyok valami nádszál, És becsülöm Mariannban hogy meg meri tenni . smileeee.gif Több ilyen nő kéne. főleg hogy kampány érdekében. smileeee.gif lehet mondani, hogy nem az ilyen álmaim nője, meg hasonlók, de ízlések és pofonok. Személy szerint, nekem jobban tetszenek a husibb lányok, mint a csontivirágok, akik laposak, nyurgák, és a sok diétától beesett, és élettelen az arcuk. persze, ha valaki vékony az is szép, de az nem azt jelenti hogy CSAK AZ A SZÉP. Én támogatom ezt az egészet, Hajrá mariann, én Büszke vagyok hgy valaki felvállalja hogy úgy néz ki ahogy.
2012. július 03. 01:28 #90
sofie_par_amore
sofie_par_amore
visszatérő vendég

Státusztöröm a fejem és linkin parkot hallgatok
Hozzászólás: 278
Azonosító: 128961
Ezen a képen egy borzasztó dolog van: az a sárga papucs.
Nagyon jó az egész, az is, hogy Marjai Judit mer ilyet kezdeményezni, és az is, hogy vannak ilyen bátor, önmagukat elfogadó, sőt szerető nők, mint Mariann! Csak így tovább...Egyszer a társadalom is rájön, hogy nem minden a kiló.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 03. 02:14 #91
Muffin977
Muffin977
visszatérő vendég

Státuszthis world is mad...
Hozzászólás: 348
Csatolások: 426
Azonosító: 152100
örülni kéne, hogy vannak még ilyen bátor nők, akik vállalják magukat. le a kalappal smileeee.gif
2012. július 03. 07:02 #92
- törölt felhasználó -    
Ez tényleg rendes volt Falusi Marianntól! Az bíztos, hogy sokan nem válalták volna. smileeee.gif
2012. július 03. 08:14 #93
- törölt felhasználó -    
Nem szégyellős a jó cél érdekében! smileeee.gif Ez tiszteletre méltó!
2012. július 03. 09:36 #94
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Elolvastam pár hozzá szólást,és abból ítélve nagyon nem olvasták el a cikket.Pedig akkor tudnák,hogy nem azért vetkőzött le Falusi Mariann,mert neki így volt kedve,hanem,hogy megmutassa,hogy egy kövér ember is lehet szép.Én szerintem jó dolog,hogy kiáll azok mellett,akik nem rendelkeznek olyan adottsággal,mint ő.Meg szerintem a duci ember is lehet szép,sőt én se nagyon szeretem azokat a nád szál vékony csajokat,akiken még egy darab felesleg nincs.Inkább az a szégyen,hogy valaki úgy akar vékony lenni,hogy közbe normális testalkata van.Mariannak viszont ez nem adatott meg,és szerintem ilyenkor kell elgondolkozni,hogy kell ez a vékony testalkat vagy jó a normális.
2012. július 03. 09:37 #95
hildus
hildus
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Csatolások: 278
Azonosító: 145636
Oké, el kell fogadni a kövéreket, egy kövér nő lehet ugyíanolyan értékes, mint egy vékony,(bár a kövérség egészségtelen is!), de mutogatni azért nem kéne...
2012. július 03. 10:15 #96
logar.petra
logar.petra
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1297
Azonosító: 129200
azért mert valaki gömbölyebb nem kell bántani inkább felnézni hogy vállalja magát van néhány olyan vékony modell aki már közel áll az anorexiához és még így sem áll kamera elé szívesen
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2012. július 03. 10:22 #97
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Nem értem mi bajuk van itt egyeseknek.Aki nem egy csontkollekció,az már nem is állhat modellt?Ez a baj a világgal,hogy mindenkit csak a külseje alapján ítélnek meg.És szerintem Marianntól igenis bátor dolog volt,hogy ezt be merte vállalni.Példát mutatva ezzel azoknak a nőknek,akik nem éppen nádszálvékonyak.Azok pedig,akik bántják az miatt,mert nem egy modellalkat az értelmi színvonalukat tükrözik.Emberek,nem minden a külső!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 03. 11:51 #98
- törölt felhasználó -    
jó hát oké hogy "jó célért" csinálja, de nem ezt szokták meg az emberek és ezért furcsa nekik... bár nekem sem nagyon tetszik ez a kép, de pont nem én vagyok a célközönség.
2012. július 03. 12:02 #99
amy72
amy72
visszatérő vendég
Hozzászólás: 187
Azonosító: 155252
Jó, persze. Nekem sem a testsúlyával vagy az alakjával van a gondom. Szerintem SZÉP kövér nőket is le lehetne fotózni, de ez a 'teremtmény' bűn ronda.
2012. július 03. 12:20 #100
- törölt felhasználó -    
ööö nagyon egyedi képek lettek...
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok