Falusi Mariann ledobja a ruháit
2012. július 02. 18:06
de ha dzsásztín bíbörről vagy az 1D kislányairól szólna a cikk, hogy vetkőznek..nem menne a fujjolás,sőt
na én akkor éreznék görcsös hányingert...ezzel semmi baj nincs konkrétan
és ezt a hozzászólásomat úgy voltam képes megírni hogy a hatvan kilómmal sem vagyok kiegyezve
lehet elgondolkodni
2012. július 02. 18:06
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jézusom... ez sem normális...!!!
2012. július 02. 18:08
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Szerintem ne mutogassa az alakját !!
Mert ennek rossz vége lesz !!
2012. július 02. 18:09
Azért vicces, hogy egyesek angolul próbálkoznak vagy legendák nevével, és egyik se jön be, mert helytelenül van írva.
Amúgy egy része a bugyuta kommenteknek az, hogy nincs meg a minimális intelligencia, vagy csak túl gyerek még a delikvens (ne feledjük, nyári szünet van), avagy csak szimplán túl magyar, ugyanis ebben az országban divat mindent és mindenkit leszólni aki nem tucat. Személy szerint nekem ettől hányingerem van, biztos akad olyan is, akinek ezt beveszi a gyomra, de az nem én vagyok.
Ja, szerintem akik okosakat kommenteltek, azok a cikket sem olvasták el, mert onnan világosan kiderült volna, hogy nem magamutogatásból vetkőzik.
Minden tiszteletem, én nem vállaltam volna be itt
Amúgy egy része a bugyuta kommenteknek az, hogy nincs meg a minimális intelligencia, vagy csak túl gyerek még a delikvens (ne feledjük, nyári szünet van), avagy csak szimplán túl magyar, ugyanis ebben az országban divat mindent és mindenkit leszólni aki nem tucat. Személy szerint nekem ettől hányingerem van, biztos akad olyan is, akinek ezt beveszi a gyomra, de az nem én vagyok.
Ja, szerintem akik okosakat kommenteltek, azok a cikket sem olvasták el, mert onnan világosan kiderült volna, hogy nem magamutogatásból vetkőzik.
2012. július 02. 18:39
úú de feltudnám képelni egyes embereket a hozzászólásáért
szerintetek ez mutatja milyen hülyék a magyarok? SOKKAL inkább a bunkóságotok
de ha egy amcsi világsztár tenné ugyan ezt, az menő lenne mi? még akkor is ha 100 kilo
... jobb ha nem folytatom, előttem már úgyis leírtak mindent
szerintetek ez mutatja milyen hülyék a magyarok? SOKKAL inkább a bunkóságotok
de ha egy amcsi világsztár tenné ugyan ezt, az menő lenne mi? még akkor is ha 100 kilo
... jobb ha nem folytatom, előttem már úgyis leírtak mindent
2012. július 02. 18:42
Idézet (Cynthia @ 2012.07.02. 18:09)
Azért vicces, hogy egyesek angolul próbálkoznak vagy legendák nevével, és egyik se jön be, mert helytelenül van írva.
Köszönöm, elvtársnő!
2012. július 02. 18:42
cynthia mélységesen egyetértek, zombeestar szívemből szóltál
2012. július 02. 18:43
Idézet (L.Kicsilányka @ 2012.07.02. 18:08)
Szerintem ne mutogassa az alakját !!
Mégis milyen rossz vége? Tartózkodj az ilyen kommentároktól, mert neked viszont tényleges bajod lesz belőle. Mondjuk ahogy az adatlapodat elnéztem, nem csodálkozom a hű de magas IQ-dat illetően.
2012. július 02. 18:46
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
lehet,hogy itt sokan elítélik,szerintem meg igen is bátor dolog,hogy megmutatja magát,ezzel arra is biztat másokat,hogy fogadják el önmagukat és amúgy is jó cél érdekében tette
2012. július 02. 18:51
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Hát én annak a híve vagyok, hogy kapányolni ruhában is lehet, akáriért.
De a vetkőzést is csak abban az esetben itéle el ha értelmetlen (Pl.: Playboy).
És inden tisztelete az övé. Nekem ha kövér lennék nem lenne merszem.
De a vetkőzést is csak abban az esetben itéle el ha értelmetlen (Pl.: Playboy).
És inden tisztelete az övé. Nekem ha kövér lennék nem lenne merszem.
2012. július 02. 18:52
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Egy-két hozzászólásban azért szerencsére látszik, hogy nem csupa sekélyes ember látogatja ezt az oldalt.
Részemről sokkal jobban tudom értékelni azt, aki kitűnik a tucatból. Akiből nem tizenkettő egy tucat. Azt viszont különösen sajnálatosnak találom, hogy ha valaki nem 40kg vasággyal, akkor azonnal jön mindenki, és fújol, meg háborog.
Ilyenkor egyébként jól látszik, hogy a média agymosó gépezete mennyire jól működik. A tucat, a gagyi, a tehetség teljes hiánya, a mesterségesen generált balhék jöhetnek. Ellenben ha valakibe szorul egy kis tehetség, és a tehetségét pont arra használja, hogy egyedi legyen, akkor olyan a hangulat, mintha a világvége jött volna el.
Részemről sokkal jobban tudom értékelni azt, aki kitűnik a tucatból. Akiből nem tizenkettő egy tucat. Azt viszont különösen sajnálatosnak találom, hogy ha valaki nem 40kg vasággyal, akkor azonnal jön mindenki, és fújol, meg háborog.
Ilyenkor egyébként jól látszik, hogy a média agymosó gépezete mennyire jól működik. A tucat, a gagyi, a tehetség teljes hiánya, a mesterségesen generált balhék jöhetnek. Ellenben ha valakibe szorul egy kis tehetség, és a tehetségét pont arra használja, hogy egyedi legyen, akkor olyan a hangulat, mintha a világvége jött volna el.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

5 felhasználónak tetszik: