Falusi Mariann ledobja a ruháit
2012. július 02. 15:58
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Azt a mindenit. Nem kevés bátorság kellett ehhez.
Félre értés ne essék, nekem semmi bajom nincs a kövér emberekkel meg amúgy is jó cél érdekét szolgálja a kampány, de én ezt egy szimpla fehérneműs fotózással oldottam volna meg.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. július 02. 16:01
|
|
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline
|
Miért kell bántani komolyan? Levetkőzött levetkőzött. Ennyi. Ha te nem akarod nézni ne tedd!
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
Eszter655,
Hustler,
Twilight6,
Lady Suzy,
Black Hearth2,
janet7
2012. július 02. 16:01
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Milyen bátor, hogy le meri dobni a ruháit... O.o
2012. július 02. 16:07
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
hát bátor az biztos..
2012. július 02. 16:14
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Úristeen ._. hát nem semmi..
2012. július 02. 16:16
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ezb furcsa énm eszt nem gondoltam volna.
2012. július 02. 16:21
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Nyilván nem ezt a csoportot célozza meg, ami itt gyűlt össze. Szerintem tök jó dolog, van művészi értéke. A kövér ember is ugyan olyan, mint mi. Ne ítélkezzetek, lehet, ti is fogtok még hasonlóan kinézni ( baleset, betegség) Én tökre vennék ilyet, ha lenne saját lakásom, ahol az én ízlésem dominál, na meg persze pénzem, mert gondolom nem 2 forint lesz.
2012. július 02. 16:23
Nem mutat magából semmit emberek ! Miért kell fújjozni ? Mert nem olyan alkatú mint pár 40 kilós model ? Az már más dolog h nem vetkőztem volna le még így se, de ő tudja , mindenesetre , nem annyira nagy szám. Oké , én is megbotránkoztam volna olyan képen ami mindent mutatna , de ezen SEMMI sem látszik !
2012. július 02. 16:47
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
Kriszti10
Nem mutat magából semmit emberek ! Miért kell fújjozni ? Mert nem olyan alkatú mint pár 40 kilós model ? Az már más dolog h nem vetkőztem volna le még így se, de ő tudja , mindenesetre , nem annyira nagy szám. Oké , én is megbotránkoztam volna olyan képen ami mindent mutatna , de ezen SEMMI sem látszik !
Forrás: http://starity.hu/magazin/29039-falusi-mariann-ledobja-a-ruhait/#ixzz1zTbne9PG
Kriszti10: Szerintem ez az a kép ami 3 éve készült, és lehet h most jobban le fog vetkőzni. Oké.. őszintén én nagyon meglepődtem ezen, de nem ítélem el, viszont én nem is támogatom az ilyet, nem mondom, hogy valaki csak akkor vetkőzhet le, ha 50 kiló,de sztem nem is az ő súlyával kéne mutogatni magát. ettől függetlenül én nagyon tisztelem őt, hogy ezt meg meri csinálni, nekem nem lenne ekkora bátorságom.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29039-falusi-mariann-ledobja-a-ruhait/#ixzz1zTbne9PG
Kriszti10: Szerintem ez az a kép ami 3 éve készült, és lehet h most jobban le fog vetkőzni. Oké.. őszintén én nagyon meglepődtem ezen, de nem ítélem el, viszont én nem is támogatom az ilyet, nem mondom, hogy valaki csak akkor vetkőzhet le, ha 50 kiló,de sztem nem is az ő súlyával kéne mutogatni magát. ettől függetlenül én nagyon tisztelem őt, hogy ezt meg meri csinálni, nekem nem lenne ekkora bátorságom.
2012. július 02. 16:53
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
aki erre csak "fújjolni" tud, az tipikusan éretlen. persze ha Rihanna vagy bármelyik kis műmájer sztárocska Twitterre félmeztelen képeket töltöget fel, azzal nincs baj, de ha egy teltebb nőről készítenek minőségi fotókat, az már a felháborító kategória, ugye?! Mariann tipikusan nem egy üres fejű nő, és ha ehhez adja az arcát/testét, akkor az inkább becsülendő, mert felvállalja önmagát, ezenkívül mondanivalója is van a képeknek, ami a mai világban lássuk be elég ritka.
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
joe_r,
Hustler,
Twilight6,
Lady Suzy,
Black Hearth2,
janet7
2012. július 02. 17:35
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Kommentekből látszik azért mi a fontos az embereknek: legyél 50 kg (még véletlenül se több), modellalkatú deszkadarab telenyomva szilikonnal és legyél sorozatban gyártva, mint a műanyagbabák.
Kiim egyetértek.
Kiim egyetértek.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
joe_r,
Twilight6,
Lady Suzy,
Black Hearth2,
janet7
2012. július 02. 17:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Úgy látom nem sikerült megérteni a cikk lényegét. Nem értem mi a bajotok, jó ügy érdekében tette. A kommentekből látszik hogy a kampánynak így sem lesz sikere, mert csak azzal vagytok elfoglalva hogy néz ki. Szánalmas.
7 felhasználónak tetszik:
Kriszti10,
Grace Benning,
Twilight6,
Lady Suzy,
Black Hearth2,
selena_taylor_fan,
janet7
2012. július 02. 17:56
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Szerintem meg fantasztikus képek lesznek! Való igaz, hogy egy kövér test sokkal művészibb, mint egy sovány. Sovány nőről bárhonnan készíted soványnak fog látszani, semmi több. A kövér testnek van játéka, a "hurkák" egymással való viszonya, ahogy omlanak egymásra, a közöttük lévő völgyek, ahogy az árnyékot vetik, és még folytathatnám. Járok rajzolni és fotózni is, és rajzoltunk már vékony és kövér aktot is, és egy kövér testet sokkal szebben ki lehet dolgozni. A fényképezésről meg már ne is beszéljek. Bár még nem fotóztam aktot, félmeztelen, kigyúrt pasit igen, és ott is a kockáin, meg az izmain úgyanígy lehet játszani a dolgokkal, ahogyan egy kövérebb illetővel!
2012. július 02. 17:59
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
ophely88- Sikerült a lényeg mögé látnod! Valóban nem az a meghatározó, hogy hogyan is néz ki az, akiről a képet készítik, hanem az a fontos, hogy milyen célból tette.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.