Selena Gomez új albummal készül
2012. július 02. 10:48
|
|
Selli gomez fanvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 171043 offline
|
Nagyon nagyon nagyon nagyon várom már az újabb dalokat áés az albumot
2012. július 02. 10:49
Azt elismerem,hogy Selena albumai mindig is tetszettek...de amikor elkezdi őket promotálni,a koncertjeivel,turnéival...elrontja az egészet 
És ezt most nem azért mondtam,hogy a Sel fanok nekem essenek,de egyszerűen annyira nem megy még neki az éneklés....
És ezt most nem azért mondtam,hogy a Sel fanok nekem essenek,de egyszerűen annyira nem megy még neki az éneklés....
2012. július 02. 11:11
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Kíváncsi leszek.....
2012. július 02. 11:13
Ha azt akarja, hogy az emberek boldogok legyenek, akkor inkább ne adjon ki több albumot. Amúgy is mindig azt nyilatkozza, hogy neki ez csak hobbi. Akkor a zenélést csinálja otthon a hangszigetelt alagsorban, ne pedig az emberiség hallószervét károsítsa a hangjával.
2012. július 02. 11:26
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem nagyon értem..nemegyszer nyilatkozta,h neki ez csak hobbi meg nem veszi komolyan.
nem is zenészként kezdte a "pályáját",akkor meg minek erőlteti?észrevehetné,hogy ez tényleg nem megy neki,színészkedjen inkább,abban a szakmában elmegy.
de persze mivel így mégtöbb pénz áll a házhoz,és a hírnevét is növeli,nem várok csodára,h abbahagyja.
nem is zenészként kezdte a "pályáját",akkor meg minek erőlteti?észrevehetné,hogy ez tényleg nem megy neki,színészkedjen inkább,abban a szakmában elmegy.
de persze mivel így mégtöbb pénz áll a házhoz,és a hírnevét is növeli,nem várok csodára,h abbahagyja.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. július 02. 11:50
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
........................
2012. július 02. 11:53
Justin Bieber-Boyfriend dalát kibírtam akkor ezt is ki fogom
2012. július 02. 11:59
Na, majd meglátjuk. Igazából Selena zenéjét én szerettem, legalább is volt egy-kettő, ami elnyerte a tetszésemet. Nekem csak az nem tetszik, hogy élőben semmi tehetsége és mégis a fél világ odavan érte. Most ne kövezzenek meg a rajongók, de nekem ez a véleményem. Semmi baj nincs Selenával, csak vannak dolgai, amik irritálnak.
2012. július 02. 12:35
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
már kétszer is azt mondta, hogy visszavesz az éneklésből, és hobbi szinten fogja csinálni, és mind a két nyilatkozat után nem sokkal jött egy új cikk, hogy Selena Gomez új albumot készít. igazán befejezhetné már a kornyikálást.. könyörgöm... tényleg senki sem veszi észre, hogy nem egy énekesnő szintjén van a hangja? nem mondom, hogy nincs, de élőben még mindig borzasztó.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.