Gabriella Swann én is egyetértek!
Már nem tudják mire költeni a pénzüket, szánalom..
A nap milliárdos játéka: minipalota kutyáknak
2012. július 06. 12:40
A kutyák nem törődnek vele, hogy milyen tapéta, meg milyen tévé van a kutyaólban. A légkondit viszont jó ötletnek tartom a kertben tartott nagytestű kutyák esetén. A többi meg csak divathóbort.
2012. július 06. 14:06
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ennek a dolognak 1 kulcs kérdése van: Hogy a gazdi magának akarja vagy a kutyájának hogy jó legyen? Attól hogy a kutyának van egy gyönyörű palotája attól nem lesz boldogabb mintha a gazdival lehet a házban, vagy csak eggyütt.
2012. július 06. 18:12
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Haha, a kutyák biztos értékelik
Szerintem az én kutyám tökéletesen meg van azzal elégedve, hogy velem együtt aludhat az ágyamban, nem pedig egy rideg, a lakóháztól különálló épületben tök egyedül.
Mennyi cipőt,ruhát,táskát,satöbbit lehetne ebből a pénzből venni, te úr isten..
Mennyi cipőt,ruhát,táskát,satöbbit lehetne ebből a pénzből venni, te úr isten..
2012. július 08. 13:53
uram isten.. ne ilyeneket csináltassanak a pénzükből, ami csak egy kutyának lenne jó, hanem ha olyan felesleges a pénzük, akkor adjanak már például a rossz állapotban lévő menhelyeknek!
2012. július 09. 08:42
|
|
P.Elenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 173552 offline
|
Szerintem tök cuki legalább a kutyusnak van egy kényelmes kis "játszótere" ahol aludhat is és mégsem a házat teszi tönkre ha bevadulna. Ha ennyi fölösleges pénzel lenne vennék egyet ha más nem én beköltözök :DDDDD
2012. július 09. 10:54
Szerintem ez már egy kicsit túlzás,már nem tudják az emberek mire költeni a pénzüket, szánalmas...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2012. július 09. 11:35
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Inkább költenék a pénzt jótékonykodásra, mint felesleges nagyzolásra...
Charlotte Benning
2012. augusztus 31. 17:29
|
|
Flooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 182380 offline
|
Inkább menhelyeknek adják a pénzt ha már kutyára szeretnék költeni a pénzüket..Nem igaz hogy nem tudják mire elkölteni a vagyonukat.Szeretném ha majd nekem is olyan sok pénzem lenne hogy nem tudnám mire elkölteni:Dhaha(nem vagyok pénzéhes)
Charlotte Benning
2013. április 27. 10:48
Kicsit túlzás. Ha kutya lennék tuti ki nem jönnék onnan.
2014. október 11. 22:09
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Jesszusom!Habár ha kutya lennék szívesen elfogadnék egy ilyet(és emberként is),de azért ez mégiscsak túlzás!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.