Megvédte címét a spanyol válogatott
2012. július 03. 15:49
|
|
adrien1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 179246 offline
|
Szép volt Spanyolország =D Fölényes győzelem volt
D
2012. július 03. 16:10
Imadom a Spanyolokat, en nekik szurkoltam az EB kezdetetol fogva!
Viva Espana! ♥
Viva Espana! ♥
2012. július 03. 16:27
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
mindenhol eztlehet olvasni/hallani..
2012. július 03. 23:23
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
én kérek elnézést, kiment a fejemből a németek ajándék 11-es gólja!
de ez nem változtat a tényen, hogy nem annak kellett volna lennie a német-olasz meccs végeredményének, mint ami lett... #myopinion
2012. július 04. 11:02
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Haragudtam a spanyolokra, mert nem játszottak jól az idei EB-n. A portugál-spanyol meccs annyira unalmas, borzasztó és szörnyűséges volt, hogy elkapcsoltam, csak akkor néztem újra, amikor del Bosque becserélte Pedrót. Összességében megérdemelték a győzelmet, de szebb is lehetett volna a játékuk. És örülök, hogy lett egy új spanyol csiszolatlan gyémánt, Jordi Alba. Szépen bemutatkozott a válogatottban. Welcome to Barca! 
Az olaszokat sajnáltam, ha rúgtak volna gólt, sokkal izgalmasabb lehetett volna a döntő (mert nekem egy kicsit lapos volt). Alapból spanyol-német döntőben reménykedtem. Majd legközelebb
Az olaszokat sajnáltam, ha rúgtak volna gólt, sokkal izgalmasabb lehetett volna a döntő (mert nekem egy kicsit lapos volt). Alapból spanyol-német döntőben reménykedtem. Majd legközelebb
2012. július 04. 21:47
|
|
dávid2001új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 178832 offline
|
a spanyolokat én és a tesóm szeretjük a legjobban ez nem vitás a döntőről szólva négy dolognak örültem torres góljának és annak hogy torres lett a gólkirály és annak eleve hogy a spanyolok nyertek és annak még iniesta lett a legjobb játékos ja bocsi 5 dolognak annak például nagyon örültem hogy balotelli sírt
2012. július 06. 15:42
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Én örülök hogy a Spanyolk nyerték az idei olimpiát
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: