Idén fog megjelenni a Grammy-díjas énekesnő legújabb, szám szerint ötödik lemeze, amelyről napvilágot látott az első dal is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Alicia Keys új dala
2012. július 01. 16:30
2012. július 01. 16:47
Alig várom az új albumod!Alicia egy csodálatos énekesnő.
2012. július 01. 17:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Facebookon nagyon szarozták az új dalt és én sem szerettem bele túlzottan, egyik régebbi dalához sem ér fel, de a negatív kritikákat túlzásnak éreztem. A mai zenékhez képest még mindig egy remekmű, riánásnak meg főleg nem nevezném (ahogy ott sokan írták). Nem mondanám, hogy beállt a sorba, vagy ilyesmi, de azért remélem a többi dal Aliciásabb lesz. De ha nem, még akkor is ő az utolsó előadó, akire azt mondanám, hogy béna lett a zenéje vagy beállt a sorba...
Nem tudom, hogy ez a hangzás mennyire tudható be Swizznek és mennyire Alicia saját akarata, de pont az lenne a lényeg, hogy bátor legyen, azt csinálja, ami neki jó és ne annak akarjon megfelelni, amit elvárnak tőle. Tehát ameddig nem Swizz erőlteti ezt a hangzást, hanem Alicia akar kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, addig bármilyen hangzású is lesz az album, én támogatom.
Nem tudom, hogy ez a hangzás mennyire tudható be Swizznek és mennyire Alicia saját akarata, de pont az lenne a lényeg, hogy bátor legyen, azt csinálja, ami neki jó és ne annak akarjon megfelelni, amit elvárnak tőle. Tehát ameddig nem Swizz erőlteti ezt a hangzást, hanem Alicia akar kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, addig bármilyen hangzású is lesz az album, én támogatom.
1 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset
2012. július 01. 17:18
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Annyira szeretem
2012. július 01. 19:03
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Hát..elmegy.. :|
2012. július 01. 20:37
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Hát.. tegnap nem voltam otthon mikor megtaláltam az új dalt, és nem tudtam meghallgatni. Hazaértem, az volt az első, hogy belehallgattam.
Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy ez nem Alicia. Vártam volna egy új csodálatos zongorával elkészült dalt, erre kaptam valami egészen mást. Az utolsó másodpercei a dalnak meg egy kis csalódást is hoztak elő belőlem. Lehet még sem igaz, hogy megmarad a gyökereinél?!
Remélem ez a dal csak egy tévedés. :\
Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy ez nem Alicia. Vártam volna egy új csodálatos zongorával elkészült dalt, erre kaptam valami egészen mást. Az utolsó másodpercei a dalnak meg egy kis csalódást is hoztak elő belőlem. Lehet még sem igaz, hogy megmarad a gyökereinél?!
Remélem ez a dal csak egy tévedés. :\
2012. július 01. 20:39
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Nekem tetszik
nem aza fülbemászó dallam, de lemegy
2012. július 01. 21:10
nem rossz de én művészibb kivitelű dalra számítottam tőle :/ ez valahogy nekem sem alicia....remélem marad a régi stílusánál!
2012. július 01. 22:18
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Alicia elmondta, hogy mostantól újat várhatunk tőle és hogy fejlődni akar zeneileg (bár kétlem, hogy szüksége lenne rá)
nagyon hallatszik Swizz keze a dalban, de nekem így is nagyon tetszik. Tuti, hogy megmarad a régi stílusánál és a gyökereinél, de mindig kellenek szélsőséges dalok egy albumra
2012. július 02. 10:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem tetszik!!
2012. július 02. 13:34
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Jó lett, de a régebbi számai jobban tetszenek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.