Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy egy pár. Úgy látszik azonban, hogy nem csak a rajongók, hanem a színésznő édesapja sem igazán örül a románcnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mary-Kate Olsen új kapcsolatát ellenzi az édesapja
2012. július 01. 12:19
hááát...szerintem se illenek nagyon össze....remélem Oliver nem használja azért kiii ://
2012. július 01. 12:25
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
háááááát :$ nem igazán alkotnak egy szép párost megkell hagyni :|
2012. július 01. 12:33
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Szerintem sem illenek össze. Láttam már olyanokat, akik magas-alacsony párt alkotnak ha mondhatom. De ők azért nem illenek össze, mert Mary-Kate 18nak, Olivier meg 38nak néz ki...pedobear.
2012. július 01. 12:34
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
egyátalán nem illik hozzá..olyan mintha egy férfi a két lányával sétálgatna..
2012. július 01. 12:50
Felesleges ellenkezni! Majd rájön ő is, hogy nem illenek össze, csak idő kérdése.
2012. július 01. 12:57
|
|
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline
|
Szerintem nincs semmi baj a csávóval, kedves devilrose nem lehet mindenki olyan mint Brad Pitt, nekem meg amúgy sem jön be. Bár a csajjal van pár kivetnivalóm:)
2012. július 01. 13:06
17 év korkülönbség, nem semmi. Egyébként MK jobban járt volna Sarkozy fiával, az legalább fiatal is, meg helyes is
2012. július 01. 13:21
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.07.01. 13:06)
17 év korkülönbség, nem semmi. Egyébként MK jobban járt volna Sarkozy fiával, az legalább fiatal is, meg helyes is 
Ugyanezt akartam írni.
MK-nek inkább Sarkozy fiával kellett volna összejönnie, ott még a korkülönbség is jó lett volna.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: