Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy egy pár. Úgy látszik azonban, hogy nem csak a rajongók, hanem a színésznő édesapja sem igazán örül a románcnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mary-Kate Olsen új kapcsolatát ellenzi az édesapja
2012. július 01. 12:19
hááát...szerintem se illenek nagyon össze....remélem Oliver nem használja azért kiii ://
2012. július 01. 12:25
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
háááááát :$ nem igazán alkotnak egy szép párost megkell hagyni :|
2012. július 01. 12:33
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Szerintem sem illenek össze. Láttam már olyanokat, akik magas-alacsony párt alkotnak ha mondhatom. De ők azért nem illenek össze, mert Mary-Kate 18nak, Olivier meg 38nak néz ki...pedobear.
2012. július 01. 12:34
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
egyátalán nem illik hozzá..olyan mintha egy férfi a két lányával sétálgatna..
2012. július 01. 12:50
Felesleges ellenkezni! Majd rájön ő is, hogy nem illenek össze, csak idő kérdése.
2012. július 01. 12:57
|
|
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline
|
Szerintem nincs semmi baj a csávóval, kedves devilrose nem lehet mindenki olyan mint Brad Pitt, nekem meg amúgy sem jön be. Bár a csajjal van pár kivetnivalóm:)
2012. július 01. 13:06
17 év korkülönbség, nem semmi. Egyébként MK jobban járt volna Sarkozy fiával, az legalább fiatal is, meg helyes is
2012. július 01. 13:21
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.07.01. 13:06)
17 év korkülönbség, nem semmi. Egyébként MK jobban járt volna Sarkozy fiával, az legalább fiatal is, meg helyes is 
Ugyanezt akartam írni.
MK-nek inkább Sarkozy fiával kellett volna összejönnie, ott még a korkülönbség is jó lett volna.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: