Starity

Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?

22 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 03. 10:52 #281
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Ez hülyeség hiszen Liamnek és Louisnak barátnője van......
Niallnek pedig tetszik Demi
Zayn pedig kavart az egyik X-factoros csajjal(smároltak is )
Harry pedig folyamatosan csajozik,ti nem látjátok hogy szinte Harry-ről mindig olyan cikkek jelennek meg ahol nőkkel kavar?
Csak féltékenyek mert helyesek és tehetségesek és ők nem az összes banda hanem csak az One Direction!Jobb lenne ha felfognátok!!!!!!
2012. július 03. 11:43 #282
XxkittyxX
XxkittyxX
visszatérő vendég
Hozzászólás: 120
Csatolások: 0
Azonosító: 175755
Szerintem egyikük sem meleg. Nem úgy néznek ki, nem úgy öltözködnek, amit Harry meg Louis csinál, azt csakis viccből csinálják. Könyörgöm 18-19 évesek!!!! A fénykorukat élik! biggrin.gif
2012. július 03. 11:48 #283
Selenafan99
Selenafan99
visszatérő vendég

StátuszBut first.... Let me take a selfie :DDD
Hozzászólás: 147
Azonosító: 179052
ez a one directon.....mit akarnak????? most komolyan van 2 számuk azt cső. nagy cucc .mi ebben az a rohatt nagy tehetség.?????!!!! ismerek embereket akik százszor jobban énekelnek azaknél és mégsem sztárok-.- nem érte miért olyan fölkapott ez az egész banda. amugy tele van lúzerrel nlztem egy videót amiben ez a harry elesett egy koncert közbenó. előfordulah h elfelejtik a szöveget v valami de ilyet? minek áll színpadra jesszuss... -.-
2012. július 03. 13:01 #284
mse005
mse005
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 179311
nem értem... ha van egy fiú vagy egy fiúbanda miért kell egyből lebuzizni?? amúgy Selenafan99: mi az hogy 2 számuk van?? ha be akarsz oltani valakit vagy valamit elötte nézz egy kicsit utána mert ezzel saját tudatlanságodat bizonyítottad csak... már jó ideje megvan az első albumuk és most csinálják a másodikat...-.-
2012. július 03. 13:19 #285
szintia44
szintia44
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 133726
Szerintem meg pár év múlva igenis kifog derülni h az egyikőjük meleg. :S
Amúgy meg ducsaianna az egyáltalán nem számít h jár-e valakivel meg h lányokkal csókolózik-e . Ugyan is én ismerek olyan fényképészt akinek családja van és felesége is van és homokos. Ráadásul DJ-t is ,aki eddig állandóan csajozott ésmég jó képű is és kb. 2 hónapja kiderült h meleg! :S SZóval az egyáltalán nme számít h mit tesznek vagyis h kivel járnak meg ilyesmi , s megjegyezném tényleg minden fiúbandában van egy meleg! smileeee.gif xD
De amúgy nem értem h ti miért tiltakoztok annyira ez ellen ? Mert ha meleg akkor mivan?? Egyre több emberről derül ki ... ÉS SAJNOS mindig a helyesek a melegek,ha megfigyeltétek.. :S sad.gif
2012. július 03. 14:16 #286
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (Remika @ 2012.07.03. 13:38)
ezek régi szar fiúbandák,az 1D hetero

Attól, hogy régi, miért lenne szar? mellow.gif
2012. július 03. 14:29 #287
- törölt felhasználó -    
Azért ennek is vannak határai , mindig ki kell találni , hogy melegek EBBŐL MÁR NAGYON ELEGEM VAN! NEM MELEGEK ÉS NEM IS LESZNEK AZOK! de úgy látom egyeseknek elég nehézkes ezt fölfögni és semmi rosszat belegondolni a helyzetebe! nagyon szánalmas , hogy minden cikkben ami 1D-s felhozzák a buzi témát. Akkor kéne csak előitélkezni , ha el is mondják. Az elözö bandák lehet , hogy melegek voltak , de akkor én HÁNY OLYAT MONDJAK AKIK NEM AZ pl: Three Days Garce, Papa Roach , Green Day , soroljam még?????? NEM kell minden egyes fiúbandát leirni , és a multal előhozakodni! Fárasztó. Mert híresek és nagyon tehetségesek muszáj mindig őket támadni?! olyan fársztók vagytok ezzel komolya...
2012. július 03. 15:03 #288
- törölt felhasználó -    
Szerintem azért nem kötelező egy fiúbandában legalább egy meleg nek lenni!! biggrin.gif
2012. július 03. 15:41 #289
dfreak
dfreak
Hozzászólás: 1959
Azonosító: 129705
KITUDJA... xD még kiderülhetnek dolgok biggrin.gif:D:D
2012. július 03. 16:13 #290
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
biggrin.gif remélem nem azok...de ki tudja
2012. július 03. 16:17 #291
Sellykeh.
Sellykeh.
visszatérő vendég

Státuszthis love will be the death of me ♥
Hozzászólás: 140
Csatolások: 43
Azonosító: 151523
Erre nem tudok mit mondani...komolyan mondom, azért, hogy a világ egyik legjobb fiúbandáját leírják ilyen dolgokat kell kitalálni! Jó lehet, hogy néha kicsit túlzásba viszik a fiúk a hülyéskedést de akkor mi van?! Mint azt már az 5 éves gyerek is tudja létezik, PhotoShop amivel érdekes képeket lehet készíteni. Pl. Selenaról is készültek meztelen képek PS-vel. Amúgy meg, attól, hogy helyesek meg, a stílusok jó, nem azt jelenti, hogy buzik!! És ha egy tag az lesz?! Akkor meg mi van? Azoknak is van joguk élvezni az életet akik nem az ellenkező nemhez vonzódnak. Ugyan olyan joguk van, és aki meg szidja őket, például Selenafan99, nézzen magába és utána írogasson ide! Ha meg nem szereted őket...ne olvasd el a cikket és ne írj kommentet, mi se szidjuk a Te kedvencedet. És KIKÉREM MAGAMNAK Harry nem direkt esett el a színpadon...nem ő tehet róla, hogy pár rajongó kicsit lelkes. Neki is lehetne rossz napjai mint nekünk. Nem kell ezért leszólni! Te is voltál már béna nem? wink.gif Én szeretem a fiúkat akkor is ha bekövetkezik az amiről ez a cikk szól. Az igazi Directionerek örökre szeretni fogják őket!! x.
2012. július 03. 16:33 #292
sellylove99
sellylove99
visszatérő vendég

StátuszNever ever give up -Bella Thorne
Hozzászólás: 192
Csatolások: 1439
Azonosító: 158501
Tudjátok mit? Nekem már olyan elegem van abból, hogy ilyeneket írtok! Mint cikkek formájában, mint kommentben. Attól, hogy jól néznek ki, még nem kell őket egyből buzinak hívni! Először is, selenafan99 neked csak annyit mondanék, hogy mielőtt bárkit is lehordasz, nézz utána a dolgoknak, ugyanis a fiúknak már van egy albumuk és már készül a következő is. Legalább vedd a fáradságot, hogy utánanézel, mielőtt azt állítod valaki(k)ről, hogy csak 2 daluk van. Koszta Aminával értek egyet. Minek kell minden egyes 1D-s cikkben felhozni ezt a témát?! Lehet, hogy az csak egy dolog, hogy van barátnőjük, de szerintem Eleanor és Danielle sem olyanok, hogy buzikkal járjanak! És igen, hogyha még nem hallottatok volna PhotoShop-ról, igen, az is létezik! És igen, Harry elesett a színpadon és?! Ti hallottatok már a rajongóikról? Akkor ünnepelték Niall szülinapját és a lelkes fanok tortákat dobáltak fel a színpadra. Szerintem én is simán el tudtam volna csúszni a krémen! És egyáltalán mi van, ha az egyikük egyszer bejelenti? Szerintetek fogja érdekelni a Directioner-ket? Nem azért szeretjük őket, mert jól néznek ki (mert jól néznek ki:P), hanem azért mert tehetségesek, viccesek és önmagukat adják! Ha valamelyikőtök megnézne legalább egy X-faktoros videónaplót, akkor látnátok, hogy ők nem olyan megcsinált sztárocskák, mint a többi. Nekik nem mondják meg, mikor vegyenek levegőt, hanem csak azt csinálják, amit akarnak. Ami szerintem egyáltalán nem gond. smileeee.gif Én szeretem a srácokat és biztos vagyok benne, hogy ez nem fog változni. (L)
2012. július 03. 18:19 #293
Cat0831
Cat0831
visszatérő vendég

StátuszNow panic, beecause I'm back, bitches! -A
Hozzászólás: 315
Azonosító: 172571
K*rvára elegem van abból hogy az 1D így buzi,úgy buzi!Nem lehetne egy olyan cikket is írni amiben nem járatják le őket?Amúgy is nincs is mit lejáratni rajtuk mivel EGYIKŐJÜK SEM MELEG!Igen,hülyeségből mondanak olyanokat mint pl. Harry bejelentése hogy Zayn-nel randizna legszívesebben,de csak válaszolt egy kérdésre és még azt is odatette hogy HA LÁNY LENNE.A videónaplójukban is mondanak pár hülyeséget de ezeket nem gondolják komolyan!sellylove99 teljesen 1etértek veled,Selenafan99 te pedig csak nézz fel a profilomra,ott van egy videó ami 1órás és rajta van a One Direction összes száma!Nem 1,nem 2 nem is három hanem 19!És akkor mi van ha elesik fellépés közben?Tudod vannak olyan őrült rajongójuk is akik egész éjjel ordibálnak a hotel előtt és nem hagyják őket pihenni,előfordulhat hogy túl fáradt és megbotlik a színpadon.És?
Unom hogy mindig csak a "leleplező" hírek kerülnek ki a One Directionról.Amúgy is mindegyikőjüknek volt már barátnője,Louisnak és Liamnak jelenleg is van,Niall Demivel kavar,Harry-ről ne is beszéljünk biggrin.gif Zayn pedig most(sztem már nem sokáig)még facér.Úgyhogy nincs is miről beszélnünk.(Bocsi hogy az elején csúnyán írtam de már tényleg elegem van az ilyen cikkekből)
2012. július 03. 18:38 #294
- törölt felhasználó -    
lényegtelen, jól énekelnek és kész. fogadjunk hogy aki ezt a cikket írta az is buzi
2012. július 03. 18:47 #295
- törölt felhasználó -    
Cat0831: hoppá, a szívemből szóltál! Attól, még h más fiúcsapatban melegek voltak, attóla 1D-ben nem! Nme értem mit kell így utálni őket. jah és: Harry mondta, h HA LÁNY LENNE!!!!!!! a tbööit Cat0831 elmondta biggrin.gif
2012. július 03. 19:31 #296
Claudiia
Claudiia
directioner ♥

Státusz~elmúlik~
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 371
Azonosító: 144535
még egy értelmes (#SE) cikk -.-" bár, |már bocsánat h ezt mondom de| Starity-től már megszokott, vagyis hát az emberektől akik a cikkeket írják .. de ezzel csak az oldalt járatják le/utáltatják meg.
attól h vannak bandák amelyikekben vannak meleg tagok ők NEM MELEGEK!!!!!!!!!!!!!
2012. július 03. 19:49 #297
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Nem ismerem ezeket a bandákat. De az 1D ne hasonlítsák már hozzájuk! Mi ez követelmény? Minden fiúcsapatban kell meleg tagnak lenni, vagy mi? blink.gif
Ott a JLS és a The Wanted is, fiúbanda. Miért a One Directionről szól minden cikk? Akármennyire is szeretem őket, ezek a hírek már kifejezetten idegesítenek! mad.gif
2012. július 03. 20:51 #298
dávid2001
dávid2001
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 22
Azonosító: 178832
szerintem a one directionből louis tomlinson a meleg egyre több bizonyíték szól e mellet de még harry stylest is eltudom képzelni és erre is van egy két bizonyíték
2012. július 03. 21:18 #299
Vivivagyokthső
Vivivagyokthső
visszatérő vendég

Státusz2015.03.20.♥
Hozzászólás: 231
Csatolások: 103
Azonosító: 170913
Szerintem attól ,mert valaki azt mondja hogy HA lány lenne bele tudna zúgni Zayn Malik-ba attól függetlenűl ez nem azt jelenti hogy meleg is.
2012. július 04. 05:37 #300
juniormoncsicicektbk
juniormoncsicicektbk
új tag
Hozzászólás: 23
Azonosító: 177046
Én meg mondom nektek hogy ki a meleg köztük : mind az egéééééééééééééééééész :DDdd
22 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!