Sztárok plasztika előtt és után II.
2012. június 30. 12:11
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
nekem is ez a bajom az orrommal.....egyébként Diannának előtte sem volt rossz az orra..csak Ashlee-nek.
2012. június 30. 12:13
többeknek nem vált előnyére..edig némelyik milyen szép volt plasztikai műtét előtt..
2012. június 30. 12:16
|
|
monalisa1998monaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 162289 offline
|
Egyetértek Feilla
2012. június 30. 12:19
Donatella Versace am se volt szép de így még rondább...
Cher is szép volt... =/
Cher is szép volt... =/
2012. június 30. 12:20
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Cameron, és Dianna-szép maradt így is
2012. június 30. 12:21
Komolyan mondom h egyesek nagyon rémisztőek, de legalább Halloween-kor nem kell jelmezt felvenniük
mert a külsejük amúgy is rémisztő. Nem értem h miért kell a plasztikai műtéteket ennyire túlzásba vinni jó egy-kettő még elmegy de hát amit egyesek csinálnak az már túlzás. Ezzel nem érnek el semmit előbb-utóbb úgyis megöregszünk ezzel nem lehet mit csinálni. De már némelyikük annyira túlzásba vitte a műtéteket h egyáltalán nem önmaga, az aki régen volt.
2012. június 30. 12:23
|
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline
|
Nicole Kidman és Cher nagyon szép VOLT...
2012. június 30. 12:25
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ha elhangzik Cher neve, nekem mindig a Believe jut az eszembe róla, mert szégyenemre az volt az első dal amit tőle hallottam! 
De egyébként Dianat megértem, a többieket nem nagyon, viszont Agron kisasszony a műtéte előtt is bámulatosan szép volt, mint most!
De egyébként Dianat megértem, a többieket nem nagyon, viszont Agron kisasszony a műtéte előtt is bámulatosan szép volt, mint most!
2012. június 30. 12:34
aki nem túlozza el azt tényleg megszépíti, lásd Dianna Agron.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: