Zöld haj: felnűnési viszketegség vagy divat?
2012. június 30. 19:32
|
|
Meowwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 178796 offline
|
Az tök más ha egy-két tincs a hajadban valamilyen színű, példának okáért zöld, mint hogy az egész zöld színben pompázik. Nekem egyik sem tetszik speciel, Willownak kifejezetten undorító a fazonja miatt. Avril pedig rosszul döntött amellett, hogy ennyiféle színű tincset rakat a hajába. Jobb lett volna egy színből esetleg több árnyalat, vagy akkor két eltérő szín, de nem ennyi.
2012. június 30. 19:35
Avrilnek jól áll.. de a többinek fúú, inkább másra festenék :/
2012. június 30. 19:48
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Avrilnek tök jó.
De azért azt is hozzáteszem,hogy neki csak pár tincse volt,és nem az egész haja vette fel a zöld színt.
2012. június 30. 22:17
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Willow annyira csúnya,nagyon nem szimpatikus lány.Avrilnek áll jól egyedül a zöld haj.
2012. június 30. 22:46
utálom a zöldet, ruhában sem vagyok képes elviselni, nemhogy hajszínként. nickinek minden ilyen brutálság jól áll, vagyis inkább így szoktam meg. és avril személyiségéhez is illik. a többi kuka.
2012. július 01. 00:30
Én alapvetően szeretem a zöld színt, főleg a sötétet, de hajon annyira nem tetszik. Persze az is két külön dolog, hogy csak elvétve 1-2 tincs vagy egy egész hajkorona.
Avril-nek szerintem kifejezetten jól áll ez a sok színes tincs, Pharrell-nek meg nem annyira feltűnő, úgyhogy elmegy. De Willow Smith... szegény gyerek úgy néz ki, mint akinek a fejét belemártogatták abba a szirupba, amit a zöldalmafagyira tesznek.
Avril-nek szerintem kifejezetten jól áll ez a sok színes tincs, Pharrell-nek meg nem annyira feltűnő, úgyhogy elmegy. De Willow Smith... szegény gyerek úgy néz ki, mint akinek a fejét belemártogatták abba a szirupba, amit a zöldalmafagyira tesznek.
2012. július 01. 10:06
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Avrilnek régebb óta színes a haja mint itt bármelyiküknek, Lady Gaga elmebeteg, Smith meg Minajt majmolja.
2012. július 01. 10:32
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem Avril nagyon gyönyörű ezen a képen, neki jól áll a színes haj.
2012. július 01. 11:51
Pharrell Williamsnél nem lehet látni
de Avrilnek a legeslegjobban álll
de Avrilnek a legeslegjobban álll
2012. július 01. 12:02
Nem igaz.Ennyi embert aki nem tud mit kezdeni a hajával!
2012. július 01. 12:05
Nickinek már mindegy, hogy mit tesz a hajára, mert már neki kb. tönkrement!!!!!
2012. július 01. 12:15
Avril így is úgy is gyönyörű
...
Hát..Nicki,Gaga,meg Willow..szerintem annyira ne legyenek büszkék magukra.
...
Hát..Nicki,Gaga,meg Willow..szerintem annyira ne legyenek büszkék magukra.
2012. július 01. 12:56
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Egyedül Avrilé tetszik
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: