PC és videojáték háttérképek
2012. július 03. 11:26
Grand Theft Auto IV
2012. július 03. 11:28
Idézet (Empress @ 2012.07.02. 12:27)
Assassin's Creed
tényleg végig toltad a Assassins minden részét?
2012. július 03. 11:31
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.03. 11:15)
áááá én a FEAR-t hagytam inkább én nem szoktam így sikongatni meg játék közben beszélni de akkor is abbahagytam!
nem nekem való!
hááá a DOOM 3 valami kegyetlen én azzal sem tudtam játszani pedig a korához képest a grafikája szép és a története is jóféle!háá a DOOM-ból is képes volt összehozni Hollywood egy borzalmas filmet!
ehhjhaa akkor nem vesztegetted az idődet!
nahhh akkor majd nyomasd őket kíváncsi vagyok a véleményedre róluk! 
ehhjhaa akkor nem vesztegetted az idődet!
Hát igen a DOOM filmet jól elcseszték.Amúgy talán még viszonylag jó fim és játék alapján van az a Mortal Combat.
Emlékszem mikor még KIS kislány voltam akkor bátyám a haverjaival ezzel játszott.És mindig azon gondolkoztam hogy vajon beférek e abban a kis komódba ha esetleg megtámadnának.
Látom nagyon szereted a Max Payne-t.Na például azt a filmet jól elcseszték.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. július 03. 11:32
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.03. 11:28)
tényleg végig toltad a Assassins minden részét? 
Végig hát nem is egyszer
gonzales7
2012. július 03. 11:36
|
|
Empressassassins™ |
|
The House 2
Black Hearth2
2012. július 03. 11:48
Grand Theft Auto: San Andreas
2012. július 03. 11:50
Idézet (Empress @ 2012.07.03. 11:31)
Hát igen a DOOM filmet jól elcseszték.Amúgy talán még viszonylag jó fim és játék alapján van az a Mortal Combat.
Emlékszem mikor még KIS kislány voltam akkor bátyám a haverjaival ezzel játszott.És mindig azon gondolkoztam hogy vajon beférek e abban a kis komódba ha esetleg megtámadnának.
Na de..
jaja a Mortal Kombat film az az egyik legjobban sikerült játékból készült film a másik a Silent Hill ami szintén nagyon jóra sikerült és még a Kaptár 2 az ami talán vissza adja a Resident Evil játékok hangulatát ha leszámítjuk Alice azaz Milla Jovovich ripacskodását!
jaja nekem is vannak ilyen gyerekkori emlékeim de inkább filmek kapcsán főleg amikor először néztem a Predátor első részét iszonyat féltem rajta vagy amikor a Dolog horrort láttam először nagyon rettegtem attól a filmtől amikor kicsi voltam!
jahhh nagyon bírom Max-et!
2012. július 03. 11:51
Idézet (Mizi @ 2012.07.03. 11:48)
Grand Theft Auto: San Andreas
ez hatalmas játék!
2012. július 03. 11:51
Mafia
2012. július 03. 11:54
Idézet (Empress @ 2012.07.03. 11:32)
Végig hát nem is egyszer
(kivéve a 3 részét mert az még jelent meg) Könyvben is meg van a 2 része meg a Brotherhood.
hááá nem vagy semmi!
Empress
2012. július 03. 11:56
|
|
Empressassassins™ |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.03. 11:50)
jaja a Mortal Kombat film az az egyik legjobban sikerült játékból készült film a másik a Silent Hill ami szintén nagyon jóra sikerült és még a Kaptár 2 az ami talán vissza adja a Resident Evil játékok hangulatát ha leszámítjuk Alice azaz Milla Jovovich ripacskodását!
jaja nekem is vannak ilyen gyerekkori emlékeim de inkább filmek kapcsán főleg amikor először néztem a Predátor első részét iszonyat féltem rajta vagy amikor a Dolog horrort láttam először nagyon rettegtem attól a filmtől amikor kicsi voltam!
eszméletlen vagány figura!
és az a Max Payne film borzalmas!
a látványával nincs gond az valami remekül sikerült!én amikor megláttam a plakátokat Pesten mondtam is VÉGRE ezaz megcsinálták és mennyire jól néztek ki a plakátok atyég!
erre be a moziba és jött a pocsék történet a film pedig nem Max Payne film!és hááá Mark Wahlberg háá ő nagyon nem Max Payne!
Max Payne-t Mel Gibsonnak kellett volna játszani nem tudom láttad e Gibson Visszavágó című filmjét nahhh abban az a karakter az szinte tisztára Max Payne!
de még ha Bruce Willis-nek is beültetnek valami hajat neki is jobban állt volna Payne szerepe mivel a játék azért sokat merít John McClane kalandjaiból! 
Sajna nem láttam azt a filmet.De szerintem a filmben a szereplők jók voltak szerintem pont eltalálták.Csak maga a történet.Amúgy tudtad Max Payne 1 részében kiről mintázták Maxt?Arról aki feltalálta vagy vki hasonló
2012. július 03. 11:57
|
|
Empressassassins™ |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.03. 11:54)
hááá nem vagy semmi!
tudom hogy elég kínos de az a játék kifogott rajtam!
egy két küldetést tudtam megcsinálni!
nekem valami borzalmas nehéznek tűnt az egész így nem is folytattam! 
Hát mit ne mondjak nekem is volt pár olyan küldetés amitől majd kiugrottam az ablakom.De attól függetlenül pehely könnyű.
gonzales7
2012. július 03. 16:56
Idézet (Mizi @ 2012.07.03. 11:26)
Grand Theft Auto IV 
Egy kis kiegészítés
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.