PC és videojáték háttérképek
2012. november 02. 13:26
figyelek ám azért annyira messzire nem mentem!
hááá ez a game epic! az egyik legjobb TPS game amivel játszottam!
iszonyat jó története van!és a látvány a karakterek és az egész tálalás eszméletlen jó hangulatot teremt a játéknak és végre nem az a fejetlen háborús lövöldözős játék.
nagyon tetszett a soundtrack is eszméletlen! a történet leginkább az Apokalipszis most című filmre hasonlít.
Spec ops the line
hááá ez a game epic! az egyik legjobb TPS game amivel játszottam!
iszonyat jó története van!és a látvány a karakterek és az egész tálalás eszméletlen jó hangulatot teremt a játéknak és végre nem az a fejetlen háborús lövöldözős játék.
nagyon tetszett a soundtrack is eszméletlen! a történet leginkább az Apokalipszis most című filmre hasonlít.
Spec ops the line
2012. november 15. 12:58
ez egy fantasztikus game! nem szeretem a horror játékokat de ez inkább túlélő horror mint klasszikus fps horror játék. eszméletlen hangulata van! csak ki emelnék pár dolgot hogy a játékban 60 %-ban gázálarcban kell lenni és itt bizony el fogy az oxigén ha nincs csere szűrő a közelben vagy egy másik álarc akkor bizony megfulladunk és ahogy fogy a levegő úgy párásodik a maszk belűről és ami még nehezíti a dolgot hogy harc közben meg is sérül a gázálarc ha nem vigyázunk és ereszt olyankor a levegőnk!. a világítást is állandóan tölteni kell a saját kézi töltőnkkel és a lőszerrel is nagyon óvatosan kell bánni mert van úgy hogy 20 mutáns támad ránk egyszerre máskor pedig csak egy kettő és nem mindig lesz elegendő a töltény olyankor csak egy vadász késre hagyatkozhatunk.
háá én csak jót tudok mondani erről a játékról mindenképp játszatok vele!
Metro 2033
háá én csak jót tudok mondani erről a játékról mindenképp játszatok vele!
Metro 2033
2012. november 15. 13:58
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (saint7 @ 2012.11.15. 12:58)
Metro 2033
Egy apró megjegyzés ehhez a játékhoz, hogy érdemes elolvasni az alapjául szolgáló könyvet, ugyan ezzel a címmel, valamint a második könyvet is, Metro 2034 címmel.
1 felhasználónak tetszik:
Peszti
2012. november 16. 01:03
Idézet (joe_r @ 2012.11.15. 13:58)
Egy apró megjegyzés ehhez a játékhoz, hogy érdemes elolvasni az alapjául szolgáló könyvet, ugyan ezzel a címmel, valamint a második könyvet is, Metro 2034 címmel.
én épp a könyv miatt kezdtem el játszani vele.nem rég bóklásztam az alexandra könyváruházba és bele olvastam a könyvbe és a tartalmát is elolvastam és tetszett! aztán látom van egy ilyen című game nahh mondom ki kell próbálnom! amúgy elvileg jövőre jön a Metro 2034 játék ugyanazzal a címmel mint a könyv!
szóval igen a könyvet is érdemes elolvasni!
2013. július 18. 22:45
Kapott hideget meleget ez a játék de én 10 perc múlva ha xar ha nem én neki ülök!
2014. március 27. 18:46
Idézet (petimbo @ 2014.03.27. 18:39)
Guild Wars 2

Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.