Stúdióba vonul Ashley Tisdale?
2012. június 30. 15:43
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Hát szerintem meg egész jó hangja van..
2012. június 30. 17:01
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Jézusom, de örülnék neki. A Guilty Pleasure az egyik legkedvesebb albumom és kimondhatatlanul örülnék még egy Ashley albumnak tele ilyen remek számokkal.
Az meg külön öröm, hogy benne lesz a Sons of Anarchy-ba.
Az meg külön öröm, hogy benne lesz a Sons of Anarchy-ba.
2012. június 30. 20:02
Végre végre! Erre vártam már hogy adjon ki egy új számot
2012. június 30. 21:10
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Szerintem azért Selenának jobb hangja van,Berny98.:)Egyébként meg Ashley jobb a színészkedésben,mint az éneklésben.Maradjon meg színésznőnek.
2012. július 01. 14:31
répácska999
Szerintem azért Selenának jobb hangja van,Berny98.:)Egyébként meg Ashley jobb a színészkedésben,mint az éneklésben.Maradjon meg színésznőnek.biggrin.gif
Igen Selinának biztos jobb a semmi, hamis hangja amit a koncerteken add elő.....de ez csak az én véleményem
Szerintem azért Selenának jobb hangja van,Berny98.:)Egyébként meg Ashley jobb a színészkedésben,mint az éneklésben.Maradjon meg színésznőnek.biggrin.gif
Igen Selinának biztos jobb a semmi, hamis hangja amit a koncerteken add elő.....de ez csak az én véleményem
2012. július 01. 14:35
Jézusom, de NEM örülök neki.
Mindenki el van itt telve, hogy milyen jó hangja van, amikor egyáltalán nincs neki. Még nyekergésnek sem nevezhető, amit produkál. Bírom Ashley-t, de megköszönném neki, ha nem csinálna több albumot.
2012. július 01. 17:30
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, és tudjátok, csak arra tudtam gondolni, hogy WTF?!
Nekem nincs semmi bajom Ashley-vel, de a hangja borzalmas. Maradjon csak a színészetnél.
2012. július 02. 02:11
Egyáltalán nem dobott fel a hír, mint másokat. Ne essék félreértés, nekem semmi bajom nincs Ashley-vel, sőt csodálom a színészi tehetsége miatt, de az énekléshez cseppet sem ért.
2012. július 04. 20:00
Nagyon örülnék ha újra zenélne!!!!!
Főleg énekesnőnek szeretem, már nagyon kiváncsi vagyok hogy tényleg újra énekele?
2012. július 07. 02:39
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Mennyire szerettem hallgatni a dalait
örülnék egy új albumnak.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: