Harry Styles Zayn Malikkal randizna legszívesebben
2012. június 29. 15:16
Hát, most ezt nem értem, miért ekkora hír. Csak válaszolt egy kérdésre, és ott van, hogy: "Ha lány lennék" Szóval... Ezt én nem értem, ez csak egy kérdés volt... És igaza van, nekem a legjobban a bandából Zayn jön be.
2012. június 29. 15:17
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Mikor 2 lány puszival köszön egymásnak vagy kézen fogva sétálnak és pletykálkodnak vagy esetleg egymás ölébe ülnek senki nem mond semmit... De mikor valaki válaszol egy hülye kérdésre akkor mindenki máris a fejéhezvágja hogy HOMOKOS! Mi szükség van erre? Ő minden elkövet annak érdekében hogy NE nézzék őt buzinak és mégis rosszindulatú emberek miatt rengeteg ember véleménye is megváltozik! "Ha lány lennék" ez a mondat elmond mindent! Nem kell senkinek kiállni érte és bebizonyítani azt ami alapból is egy TÉNY de hogy komolyan ebből ilyen következtetéseket levonni! Az az ember aki ilyeneket ír bizonyára soha semmi olyat nem tett az életében ami elítélendő illetve minden kérdésre helyes úgy tud válaszolni hogy abban senkinek mégcsak oka se legyen megkérdőjelezni illetve más következtetéseket levonni! Emberek szégyen ha valaki így ítélkezik illetve ha ennyire rossz a szövegértése! Akkor ott nagyobb baj van annál hogy rosszul látja a világot... Mert mindenkiben lehet hibákat keresni és mindenkiben fognak is találni... Csak az a kérdés hogy keressük ezeket a hibákat vagy elfogadjuk és szeretjük olyannak amilyen...
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2012. június 29. 15:21
|
|
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline
|
Most mi van ebből?Ez ilyen Direction-os dolog
próbálja viccel oldani a feszültséget
furi hogy nem Louis mondta de így is jót nevettem
és még mielőtt jönne a több száz buzizós komment megmondom hogy EGYIKŐJÜK SEM MELEG!!!
2012. június 29. 15:21
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
kesty teljesen egyet értek veled.
Ott van a 'ha lány lennék'...de a rossz akaratúak észre sem akarják venni. -.-"
Ott van a 'ha lány lennék'...de a rossz akaratúak észre sem akarják venni. -.-"
2012. június 29. 15:31
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Oké, azért szerintem elég nyilvánvaló, hogy poénkodott. Nem értem, miért esik az embereknek nehezére, hogy belássák, hogy egyik tag sem meleg.
Másfelől meg... felesleges az egész téma, mert amííg a Directionerek 5 homoszexuálisnak becézik őket poénból, addig nem hiszem, hogy a fiúk mást attitűdöt fognak mutatni
Ez az egész csak poénkodás.
Másfelől meg... felesleges az egész téma, mert amííg a Directionerek 5 homoszexuálisnak becézik őket poénból, addig nem hiszem, hogy a fiúk mást attitűdöt fognak mutatni
2012. június 29. 15:36
MÁR. MEGINT. ONE. DIRECTION.
Egyszerűen elegem van! Mi lesz a következő?
Hihetetlen! Harry bevallotta: meleg
Pletyka! Harry tagadja hogy meleg lenne
Harry Zayn-re hajt
Nem Harry, Niall a meleg
Kb. ilyenek lesznek a következő 3 év 1D-s szexuális beállítottsággal kapcsolatos cikkei.
Hihetetlen! Harry bevallotta: meleg
Pletyka! Harry tagadja hogy meleg lenne
Harry Zayn-re hajt
Nem Harry, Niall a meleg
Kb. ilyenek lesznek a következő 3 év 1D-s szexuális beállítottsággal kapcsolatos cikkei.
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2012. június 29. 15:41
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
Meleg, meleg!!
2012. június 29. 15:42
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Jajj, nem értem mit kell ennyire felfújni ezt. Csak poén volt. Egyik sem meleg, mindegyik ízig vérig pasi, és egyáltalán nem öltöznek buzisan, ezt csak úgy rá mondják.
2012. június 29. 15:46
|
|
Selly Boo Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 163916 offline
|
Nem is buzik!! am én is Zaynnel randiznék a legszívesebben
2012. június 29. 15:49
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.06.29. 15:13)
A te kedvenceidet is lehetne kritizálni.
Hazza!
Hazza!
Kritizálják is
2012. június 29. 15:51
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jaj istenem minek kell felfújni ezt a poént?
2012. június 29. 15:52
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
NEM buziik!!!!!és Zayn tényleg nagyon jól néz ki!!én is randiznék vele *.*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.