Idézet (N.k @ 2012.06.29. 22:47)
Különben is az egyik hozzázóló mondta,hogy jajj mert a látványvilágra megy,semmi másra.
Szuperhősös flm mire menjen?Könyörgöm:/
Jó pasikra/csajokra.Jobbik esetben a jóképűség mellé társul ész,esetleg valamilyen pozítiv tulajdonság.Arra épülnek fel,hogy szórakoztassanak minket,nem pedig,hogy pszichológiai monológot adjanak elő (az nem baj ha van,de nem az a lényeg).
Éppenséggel, lehetne olyan szuperhősös film ami nem csak a látványra ad. Látványos filmet bárki tud készíteni aki ért a grafikához és van sok pénze. Az hogy a színészeket beállítod greenbox elé hogy nézzenek ijedten, öltözzenek be ennek meg annak az önmagában kevés. Az pedig röhej hogy a film végén a főhős és a rossz útra tévedt újságíró vagy természettudós csaj közt csók csattan el. Történet minden sztorinak van de én nem tudok rá rendes filmként tekinteni. Ezalól a Batman és a Pókember kivételnek számít, ott azért vannak érzelmek, főleg a Batman filmben. Azok igazi érzelmek, az, hogy kalapács hajigáló Thor mit művel a filmben, kész nevetség. Félreértés ne essék, nem az alaptörténettel van bajom, hanem a filmes megvalósítással arról pedig ne is beszéljünk hogy jó csajokra és pasikra alapoznak. Egy hős legyen jóképű én is azt mondom, de ilyen undorító módon hajazzon a nézettségre, mert szerintem csak a vak nem veszi észre hogy miért tudnak megszerezni minden jó pasit, jó csajt a kinézett szerepre, akár tud színészkedni akár nem. Az pedig, hogy ezek a filmek szórakoztatásra épülnek, igen. Én soha nem szerettem a képregényeket, csak a Garfieldot, de nekem is leesett és szerintem másnak is hogy a történetnek nem csak szórakoztatnia kellene, mögöttes tartalmak húzódnak a szálak mögött. Igen, olvastam képregényeket régebben, mindenfélét csak nem szerettem de a lényeg nekem is lejött. Az hogy a főhősre szempillákat merget a másik főszereplő, szép és jó de a mostani szuperhősös filmeknél úgy érzem, hogy kiveszett a filmből a lényeg, bár a történet többé kevésbé megmarad. A pszichológiai monológ valóban nem kell minden filmben de lehet más sem bánná ha az ezredik szuperhősös filmben nem csak arról szólna minden hogy a jóképű főhős mikor milyen ruhában feszít vagy látszódik a felsőteste. Egy igazi képregényfeldolgozás nem erről szól, lásd Batman. Balenél helyesebb pasik is léteznek, nála izmosabbak és nagyobb nevűek is, még is őt válogatták be. Persze nem a színészeket okolom mindezért mert nem ők tehetnek arról hogy beválogatják őket, szerintem a jó rendező a lényeg. Kenneth jó rendező de a Thorral rendezés szempontjából megbukott, Nolan viszont Istenien rendez de meg is mondta hogy nem rendez több Batman és semmilyen más szuperhősös filmet, mert az értelmet sugárzó szuperhősös filmek ideje lejárt és elveszett a comic feeling a filmekből amióta az emberek a nézettség növelése érdekében mindent a látványba és nem az érzelmekbe fektetnek bele. Magam is megnézem ezeket a filmeket mert sajnos csak olyan emberrel vagyok körülvéve akiket nem érdekelnek azok a filmek, amik engem plusz néha hajt a kíváncsiság, tehát nem a levegőbe beszélek. A szuperhősös filmekből bőven több van és még több lesz, olvastam hogy a stúdiók már alig bírnak boldogulni mert a nagyobb neveket már mind elhalászták erre vagy arra a szerepre. Hollywood elég nagy hely de lassan nem marad nekik megfelelő ember mert minden jóképű langalétából és dögös csajból hőst faragnak. Havonta jelennek meg a hírek újdonsült filmekről de a beválogatás már nehezen megy, már pedig egyszer a helyesnek titulált pasik is elfogynak, akkor kit tesznek be főhősnek?

Akkor mire építenek majd?