Az senkinek nem furcsa, hogy Demi sem erre, sem arra nem reagált semmit, hogy terrorizálta az osztálytársát?
Mert ha valóban nem igaz, akkor nyilatkozhatna az ügyben.
Ha meg valóban így van, az is az ő magánügye.
Orgiák a turnébuszon – Demi Lovato volt gitárosa kitálalt
2012. július 02. 16:45
2012. július 02. 21:02
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Perzse, majd el is hiszem ezt a hülyeséget. Szánalmas. Demiről nem tudom elhinni ezt.
2012. július 02. 23:52
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szánalmas..
"
2012. július 03. 00:09
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
ezzel komolyan híres akar lenni ?! így csak megfogják utálni azok akik eddig szerették ...
kit érdekel amúgy is mi volt 2 éve ?! nem most kéne ezt elmondania
Zsu14 szerintm is
kit érdekel amúgy is mi volt 2 éve ?! nem most kéne ezt elmondania
Zsu14 szerintm is
2012. július 03. 11:37
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
jézusomm. Am nem is tudom h ezt most demire értsem vagy arra a faszira. megvan . a pasasra. istenem haggyák már békén szegényt . nem vok túl nagy rajongója de ez azér már mégis több a oknál. az a férfi egyszerűen féltékeny . hiszen leírták nem tud bekerülni a zenédszek lés énekesek közé. féltékeny geci
2012. július 03. 12:32
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
úgy utálom az ilyen gerinctelen embereket
2012. július 03. 15:04
|
|
szabogretiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 179327 offline
|
Többen írjátok hogy nem gondolnátok Demiről ilyet, én sem gondoltam volna hogy drogozik...aztán még is !
Régen amúgy nagyon bírtam Demit jó fej volt, kedves, de mostanra annyira kiszeretem belőle ....!!!
Valószínű amúgy hogy a csávó csak azért csinálja mert rohadtul nem híres és az akar lenni...de sajnos én már Demiről mindent eltudok képzelni :/
Régen amúgy nagyon bírtam Demit jó fej volt, kedves, de mostanra annyira kiszeretem belőle ....!!!
Valószínű amúgy hogy a csávó csak azért csinálja mert rohadtul nem híres és az akar lenni...de sajnos én már Demiről mindent eltudok képzelni :/
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: