Kedves rajongók azért az is érdekes, hogy mindig van valaki aki rosszat akar Deminek. Időnként elgondolkodtatok már azon hogy van-e értelme annak amit ez a sok ember "állít" körülötte? Persze miss lovato tökéletes, akkor mégis mi szüksége volt az elvonóra? Én sem állítom egy szóval sem hogy amit ez a pacák mondott az igaz lenne mivel nem voltam ott hogy megbizonyosodjak felőle de vakon hinni és mindent megcáfolni szimplán komolytalan.
Sugarbabes, nyílvánvalóan azért "hozzák fel a múltját" mert néhányaknak ez még jól jövedelmez.
Mellesleg Britney és Christina Aguilera is anno a Disneynél kezdte de érdekes hogy velük kapcs. nem volt ennyi "lejáratás" vagy említhetném a Demivel majdnem egykorú Mileyt akinek inkább foglalkoznak a külsejével mintsem azzal hogy hajdanán danán rossz fát tett a tűzre. Magyarán nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél... amúgy pedig csakis az ő dolga hogyan cseszi el az életét.
Orgiák a turnébuszon – Demi Lovato volt gitárosa kitálalt
2012. június 29. 05:17
2012. június 29. 07:48
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
és ha így is volt??mi van akkor?? Mára már tudja hogy hibázott őszintén megbánta és tett azért hogy az emberek felnézzenek rá. Ez a fontos. Amúgy meg nem igazán tudok hinni ennek a személynek.
2012. június 29. 08:11
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Egyébként, ha valamelyikőtök tud angolul, ajánlom figyelmébe a srác oldalát. Egyértelműen lejön, hogy kamu az egész, nagyon gyengék a sztorijai, amellett folyamatosan magát fényezi, és véletlenül még az oldalát is megosztja, ahol a zenéit meg lehet találni. Demi abszolút nem tartozik a kedvenceim közé, tehát távol álljon tőlem, hogy védjem őt, de szerintem egyértelmű, hogy a srác csak feltűnési viszketegségben szenved.
2012. június 29. 08:37
Hihetetlen hogy -talán- így akarnak híresek lenni ezek az emberek.. szánalmas
2012. június 29. 08:42
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Ez csak figyelemfelkeltés.. Én is tudNÉK ilyet csinálni.. Am meg most azért mond mindenki Demirő hülyeségeket mert tudják hogy most Demi az egyik legeséegfelkapottabb sztár,és így a média a bántalmazókról fog beszélni! Te be kell vallani,ennél nagyobbat ember nem tévedhet.! Az a volt osztálytárs meg csak irigységből mondta hogy Demi bántalmazta őt. Szerintem az a lány tette Demivel 'azt a történettet'... Na ennyi volt,nem tetszik,ne vedd észre..
Am Mia,én is megnéztem,el is olvastam,kamu!
Am Mia,én is megnéztem,el is olvastam,kamu!
2012. június 29. 08:44
Már megint...nem tudnak leállni a kamu sztorikkal? : 110:
2012. június 29. 08:56
Lehet, hogy kamu az egész, de sajnos én bármit el tudok képzelni az emberekről...
2012. június 29. 08:56
Ocean Soul: Én nagyon szeretem Demit de egyetértek abban hogy kezd már érdekesé válni az hogy mostanában egyre többen akarnak sőt állítanak rosszat Demiről
2012. június 29. 09:02
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Ez ahogy van 1 NAGY hazugság !
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

3 felhasználónak tetszik: