A One Direction viszontpereli névrokonát
2012. június 28. 20:41
Beírtam a youtube-ba, hogy One Direction, csak hogy meghallgassam egy számukat. Sajnos az első 3 oldalon csak az angolok voltak. Tehát szerintem az amcsik bújjanak el és mondják, hogy csak vicceltek.
2012. június 28. 20:42
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
madhatter: nem is a rajongókkal van itt a gond. persze, igazad van. viszont mire minden plakátot, online fiókot meg tudom is én mit átírnának az sok pénz és idő. amúgy meg írja a cikk hogy pár hónappal előbb alakultak meg a dolgok az angolnál. de szerintem ez csak véletlen mármint, hogy uyganaz az lett a nevük. mert nem hiszem hogy hallott egymásról a két banda...
2012. június 28. 20:46
|
|
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline
|
hát ezen én nagyon sokat gondolkoztam hogy hogy akarnak perelni, mikor már a brit 1D akkor is ismert volt One Direction néven mikor még nem védették le...szóval nagyon átlátható a dolog, mindezt csak a hírnévért teszik... de így csak megutáltatták magukat több ezer brit One Direction rajongóval:D de szerintem úgyis a briteké lesz.. egyébként az amerikai 1Dnek azt a 2 albumát kik vették meg? nagymamiék meg anyuciék? menjenek már:'D
2012. június 28. 20:47
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Már elnézést a rajongóktól - előre leszögezem, nem vagyok nagy 1D fan, és szerintem már nem sokáig lesznek híresek - de az amerikaiknak igaza van. Gondoljatok csak bele, hogy nektek hogy esne, ha valaki akár anélkül, hogy tudna rólatok, de elvinne valamit, amit ti találtatok ki. Ti mire gondolnátok? Egyértelműen arra, hogy ez nem véletlen, és ha nagyobb dologról lenne szó, hát, a per egyértelmű.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 28. 20:48
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Öcsé, nem mindegy kié lesz a név? Gondolom nem a nevük miatt imádják a 1D-t. Amúgy meg az amerikaiak csak azért csinálják hogy beszéljenek róluk... Úgyhogy ennyi.
2012. június 28. 20:49
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Tényleg úgy lenne igazságos ha megváltoztatnák a nevüket, de ez a név már annyira beleégett mindenki fejébe..:|
2012. június 28. 21:01
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
ez is csak azért van mert a brit One direction híresebb lett mind a másikok és nekik ez nem tetszik!
2012. június 28. 21:01
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
itt minden le van írva... ezen nincs mit beszélni.. a név marad az angoloknál,ennyi ..!!
2012. június 28. 21:06
Szeretem a One Direction-t, de szerintem az amerikaiaknak is igazuk van. De mind a kettő banda szempontját megértem.
A britek tették híressé a nevet, de az amerikaiak csak később védették le.
Remélem nem kell nevet változtatniuk, de szerintem szinte biztos, hogy megtarthatják.
A britek tették híressé a nevet, de az amerikaiak csak később védették le.
Remélem nem kell nevet változtatniuk, de szerintem szinte biztos, hogy megtarthatják.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 28. 21:15
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
nem az a lényeg, hogy melyik banda a híresebb vagy ismertebb, hanem, hogy melyiknek van több joga a névhez. tekintve, hogy az amerikai One Direction előbb alakult és előbb választották maguknak ezt a nevet, sokszorta több joguk van hozzá. szánalmas támadni az amerikai csapatot, mert nem annyira ismertek.
2012. június 28. 21:17
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Annyira szánalmas ,mikor valaki úgy akar híres lenni ,hogy valakit megkárosít ... Nem vagyok One Dierction fan ,de ebben talán nekük adok igazat ... Ők tették híressé a nevet , és csakmert egy ismeretlen banda perel , ilyen alapon énis mondhatnám ,h van egy 1D nevű bandám ...
2012. június 28. 21:18
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Ja és miértis vártak egészen idén áprilisig a perrel ,mikor a One Dierction már 2010-ben szerepelt az X-factorban ?? Kicsitse azért ugye ,mert most vannak a csúcson ,tehát pénzt láttak bennük ...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.