Újabb slágergyanús dal a magyar zenei palettán
2012. június 28. 18:40
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Cher.04 nézd itt a klippünk
a várva várt Pákós klipp ^^
2012. június 28. 18:41
csak engem idegesítenek az ilyen nagy tehetséges emberek -.-
2012. június 28. 18:53
Ez egy a Nosza című szám zenéje! Tuti mivel a fogyatékos osztálytársaim majdnem 3 hónapig ezzel idegesítettek mindenkit.Szánalom ez az ember.
2012. június 28. 18:57
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Ez de gagyi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szánalom !!
Szánalom !!
2012. június 28. 18:58
- Én ezt nem bírom tovább. - szólt a színvonal és meghalt.
2012. június 28. 19:03
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nagyon úgy tűnt fel, hogy minden napra jut egy ilyen, és ehhez hasonló borzalom... baromira bántja a fülem. Nem is értem, ki az aki ezekhez a szörnyűségekhez a nevét, esetleg az arcát adja? O.o Én ott süllyednék el. Amúgy a klip eléggé a Kubai ritmushoz hasonlít.
2012. június 28. 19:29
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
hová süllyed még Magyarország Istenem??:// ez szánalom... ha így folytatják tényleg nem lesz semmi a magyar popzenéből! ezt nem szabadna megengedni...:// hogy ezek a tehetségtelen senkik érvényesüljenek.. így mindenki felfigyel rájuk,abból a szempontból,hogy "jéé,ennek semmi tehetsége,mégis "sztár" és akkor már én is az lehetek ennyi erővel"
na ennyit a valóságshowból kikerült majmokról! vannak kivételek is,(akik pl.való világból kerültek ki) akik tehetségesek,de abból szép kevés van!
ennyit erről!://
erre egy szó van:SZÁNALOM!-.- :// >_<
na ennyit a valóságshowból kikerült majmokról! vannak kivételek is,(akik pl.való világból kerültek ki) akik tehetségesek,de abból szép kevés van!
erre egy szó van:SZÁNALOM!-.- :// >_<
2012. június 28. 19:34
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Bírom a pákót.:'DDDD(Y)
Hülyekocsogpottyoslabda>.<"
Hülyekocsogpottyoslabda>.<"
2012. június 28. 19:52
Hova sülyednek még az emberek?! :/Ez a szám szánalmas ...
2012. június 28. 19:54
|
|
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 offline
|
Komolyan? Nincs senkinek humorérzéke itt? Nem kell komolyan venni, meg hogy így tehetségtelen, úgy tehetségtelen, mert ezt ő is tudja magáról. És ezt használja ki. Nem kell itt siránkozni, hogy hova süllyedünk...poénnak kell felfogni és kész
attól hogy más országokból nem hallotok ilyeneket rádiókban stb. még nem jelenti azt, hogy ott sincsenek ilyen "rendkívüli tehetséggel" megáldott emberek... ennyi
2012. június 28. 19:55
Szerintem meg készüljön fel a szerzői jogok megsértése miatti büntetésére.
De aki hülye az megérdemli... Komolyan mondom a magyarok lassan elsüllyedhetnek szégyenükben ha az ilyeneket sztárolják.. Nem értem miért nem toloncolják már ki.....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: