Stephen King regényét immár harmadik alkalommal viszik filmre. Az újabb alkotásba fiatalabb szereplőket is válogattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Már forgatják a Carrie című film újabb feldolgozását
2012. június 28. 14:28
2012. június 28. 14:33
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem tudom minek már ennyi feldolgozás belőle. O.o
2012. június 28. 14:38
Én kíváncsi vagyok rá. Eddig mindegyik feldolgozás tetszett, bár a 2002-es tényleg nagyon a könyvre épült :/ Az eredeti nagyon tetszett.
Ez a sztori tökéletesen mutatja be, milyen az, amikor egy csupa nagyképű kis ribizliből álló banda kipécéz magának valakit. Örültem, hogy a végén Carrie vissza tudott vágni
Ez az egyik legjobb Stephen King regény!
Ez a sztori tökéletesen mutatja be, milyen az, amikor egy csupa nagyképű kis ribizliből álló banda kipécéz magának valakit. Örültem, hogy a végén Carrie vissza tudott vágni
2012. június 28. 14:44
Még várjátok ki a végét: ki tudja, mikor ér a film hazánkba... végül is ez nem az Alkonyat XD
2012. június 28. 14:52
|
|
erzsokaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 150700 offline
|
Én imádtama könyvet, bár még filmben nem láttam , és olyan nagyon nem is vagyok kivácsi a filmesített Stephan King könyvekre, mert elrontja mind avarázslatott amit a könyvtől kaptam
2012. június 28. 15:21
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Én a 2002-es filmet láttam nagyon jó volt a Carrie 2: A düh-t is láttam az is nagyon tetszett de a csajt a végén nagyon sajnáltam
2012. június 28. 15:42
Stephen Kingnek is van adatlapja, szerintem kellett volna csatolni, mert leginkább az ő nevéhez kötődik a Carrie, nem azokéhoz akik eljátsszák a szerepeket
2012. június 28. 16:46
Cynthia!
Írtam is a Hírszerkesztők topicba már rég, hogy csatolják
Írtam is a Hírszerkesztők topicba már rég, hogy csatolják
2012. június 28. 17:00
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az eredeti az igazi, mégha a technika akkoriban nem sokat engedett meg a készítőknek...úgy kell nézni, mint egy klasszikust. A hibáival együtt is zseniális.
2012. június 28. 18:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"Stephen King regényét immár harmadik alkalommal viszik filmre. Az újabb alkotásba fiatalabb szereplőket is válogattak"
Ez nem igaz.
1. változat, 1976
2. változat, 1988
3. változat, 2002
és ez a szóban forgó, már a 4. változat, 2013
Ez nem igaz.
1. változat, 1976
2. változat, 1988
3. változat, 2002
és ez a szóban forgó, már a 4. változat, 2013
2012. július 01. 15:17
Én nagyon kíváncsi vagyok a filmre, főleg Ivana alakítására. Szerintem ő is, meg Chloe Moretz is sokra fogják még vinni a filmiparban!
2012. augusztus 07. 17:16
|
|
Kacsaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 133363 offline
|
Én a legelsőt láttam, de nagy csalódás volt számomra, egy ideig úgy haladt ahogy a könyvben volt, de akkor is kicsit hányosan, aztán hirtelen mint ha csak egy hasonló történet lenne.Maradok a könyvnél.
2012. augusztus 25. 16:22
Kacsaaa!
Szerintem Te a 2002-es változatot láthattad! Ajánlom az 1976-osat, az jobb
Szerintem Te a 2002-es változatot láthattad! Ajánlom az 1976-osat, az jobb
2013. május 12. 17:39
|
|
lolitaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 196659 offline
|
Számomra a 2002-es változat borzalmas élmény volt. Persze, lehet hogy a könyvben jól vannak ábrázolva a dolgok, de nekem mindvégig az járt a fejemben hogy b.ssz.meg ez a lány úgy néz ki mint az a csaj az ördögűzőben úristen, hol tudom kikapcsolni? Szóval ja, nem tetszett. Az igazat megvallva pedig azzal sem nagyon vagyok kibékülve, hogy pont Chloe-t kérték fel.. ugyanis épp az a lényeg Carrie-ben, hogy bűnronda. Na mindegy, legalább a fiú, aki elviszi majd a bálra jól néz ki. Már csak miatta is megéri megnézni:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: