Napvilágot látott Lana Del Rey legújabb klipje
2012. június 28. 12:26
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Szeretem ezt a számot 
Nekem ez a verzió sokkal jobban tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=5H720XpmHT4
Nekem ez a verzió sokkal jobban tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=5H720XpmHT4
2012. június 28. 13:25
Lana az egyik legérdekesebb színfolt a mai zeneiparban.Nagyon tetszik, hogy van saját stílusa és a dalai nem kommerszek.Szerintem ő tényleg megérdemli a hírnevet.
2012. június 28. 13:55
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
lana klipjei eddig mind tetszettek,habár a zenei világa nemsokszor nyerte el a tetszésem.az egyedüli dal,ami tetszik tőle,az a blue jeans.
ez a kisfilm érdekes lett,látok benne értelmet.bár ha nem lenne benne ennyi beszéd és rövidebb lenne,talán jobban szimpatizálnék vele.
ez a kisfilm érdekes lett,látok benne értelmet.bár ha nem lenne benne ennyi beszéd és rövidebb lenne,talán jobban szimpatizálnék vele.
2012. június 28. 15:19
ez nekem nem tetszik. a kezdés szerintem pocsék, lana az lana,és nem marilyn. utálom amikor valamit újra eljátszanak ami régebben nagy port kavart. megértem a téma-és sztoriválasztást, oké, július 4., de ... ez nem lett az igazi.
btw mindegyik klipje (a born to die kivételével) olyan mint a video games, egy videómontázs. eddig bejött, de kezd kicsit unalmassá válni.
btw mindegyik klipje (a born to die kivételével) olyan mint a video games, egy videómontázs. eddig bejött, de kezd kicsit unalmassá válni.
2012. június 29. 13:14
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Azt mondtam, hogy Lana nem tud olyant csinálni, ami ne tetszene nekem. És így van. A történet és a hangulat remek, bár néha nem éreztem teljesen korhűnek a dolgokat(gondolok itt például a műkörömre, bár nem tudom, hogy az volt-e akkor). A számot már régóta imádom, bár kicsit sötétebb klipet képzeltem el neki, ez mégis jobb. Lana karaktere azért nem jön be annyira, mert elvilegben Marilyn és Jackie ihlette, ami nekem annyira nem tetszik, egyátalán nem jön át.
2012. július 01. 00:05
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Én még mindig nem tudom hova tenni őt, de meg kell hagyni, hogy ez a dal nagyon tetszik. Az tény, hogy különleges, egyedi, igényes, és minőségi zenét csinál, de vele nem vagyok megbékélve.
2012. július 07. 22:51
IMÁDOM egyszerűen zseniálisan kreatív...
Lenyűgözött elvarázsolt egyszerűen csodálatos... És szerintem nagyon jól csinálja a különböző alakokat is nagyon jól formálja meg...
Imádom...
Imádom...
2012. július 08. 11:35
Lana......
Nem is tudom...úgy tűnik, ő pontosan tudja, hogyan csináljon olyan klipet, ami nem túl bonyolult, de mégis van benne valami nyomasztó.... nekem a Blue Jeans a favom, de ez sem lett rossz...az eleje különösen tetszik.
2012. július 11. 21:29
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
az utóbbi hónapokban hatalmas Lana fan lettem,és ezzel a klippel sem okozott csalódást.Remekül visszaadja az akkori idők hangulatát,a végére tényleg átéreztem valamelyest,bár első nézésre nem nyerte l annyira a tetszésem.De éppen ezt szeretem benne,hogy az embernek kicsit boncolgatnia kell egy-egy dal mondanivalóját,mire ténylegesen megérti az üzenetét
Egyetértek az előttem szólókkal.A zeneiparnak szüksége volt már egy olyan előadóra,mint ő!
Egyetértek az előttem szólókkal.A zeneiparnak szüksége volt már egy olyan előadóra,mint ő!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: